Dagens positiva

1. Orden är ute nu. (Se förra inlägget)
2. Anton är hemma över helgen
3. Fick träffa Paulina, Nick, Anna, Tom och Malin igår och antagligen ikväll igen. 
4. Jag åt sushi igår
5. Långledig under helgen

Amazing! ZIIING!

Okej, det första som inte varit amazing är att Anton inte blev antagen till jägarutbildningen och han var skitledsen när han kom hem. 
Jag vet inte hur jag ska hantera sådant. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt! 
Och att se personen man älskar bara titta tomt ut i luften och försöka samla tankarna. Det gör så sjukt ont att se det. 
Torsdag kväll var bara det. Ett försök att reda ut saker och ting. 
Fredagen var bättre. Anton var fortfarande ledsen på morgonen men försökte dölja det. Han ville egentligen bara prata med Tom om vad han ska göra nu. När han gjort det så märkte man att det blev bättre. 
Jag åt sushi till lunch och för en gångs skull bestämde jag mig för att dricka och bli full. Sagt och gjort. 
Vi började hos Tom och drog till Biljardpalatset och spelade biljard e stund innan vi satte oss vid ett bord och spelade Backgammon och Kalaha. Hur sjukt bra idé är det inte att ha massa spel på ett uteställe?! Så sjukt kul!
Sen spelade vi dart. Jag och Nicke bestämde oss för att bara försöka sätta Bullseye. Förste som satte vann. 
Jag hade varit riktigt kass på Klockan och vad gör jag när man skasätta Bullseye?
PROOOUD OF MEEE!
Sen vart det sent och vi skulle hem. 
Självklart fic jag apont i magen så jag kunde inte ens stå upp. Anton fick nästan bära mig hem till honom.
När vi var hemma satt han och höll om mig och försökte hjälpa så mycket som möjligt men det enda som hjälper är ju att ligga ner och försöka andas lugnt. 
Till slut blev det bättre och vi låg på soffan. Kan vara värt att nämnas att nu hade fyllan gått över. Det gick rätt snabbt. 
Vi låg som sagt på soffan och jag blev så full av känslor för att ha verkligen ställt upp och hjälpt mig så otroligt mycket med magen och allt så för första gången sade jag att jag älskade honom. 
Vet ni vad han svarade? "Jag älskar dig". Så nu har vi sagt det också. Känns riktigt bra. Kanske på tiden enligt vissa men jag tyckte det var perfekt tajmat. 
Jag är inte den som slänger ur mig de orden till vem som helst. När jag väl säger det ska det vara typ wordvomit. En gridaska liksom hoppa ur munnen. Man ska explodera av känslan. Då kan jag säga det. 
Sen har jag väl sagt det till någon och vet att jag älskar den (oavsett om det är pojkvän, familj eller vänner) så kan jag slänga ur mig orden lite oftare. Men jag vill att det alltid ska finnas mening bakom de orden. Det ska kännas överallt när man hör det. 

Idag ska vi kolla på Johan nr han kvalar inför Fitness Five och sen fira Simon litegranna. 

Dagens positiva

1. Började morgonen med att springa Grimsta. 
2. Fint väder
3. Körde högintensivt med Johan och höll på att dö
4. 90 min thaimassage!
5. Anto kommer hem!!!

I'm gonna have the day of my life!

Imorgon alltså. The day of my life. Ska verkligen satsa på träning och att ta hand om mig själv!
 
Ska börja morgonen med en stadig frukost som vanligt, sen drar jag ut och springer ett varv i gula spåret, hem och ät lunch.
Vid 12.30 ska jag vara på Planet Fitness och köra högintensivt med Johan.
Vid 14.30 ska jag befinna mig på St: Eriksplan på Mysiga Grodan och få 1,5 h thaimassage.

Klockan 17 börjar ett yogapass vid Hötorget.
 
Sen hem och duscha och packa och möta Anton som kommer hem under helgen!
 
Så jävla bra torsdag tror jag att jag kommer få! Jippikayay!
 
Körde ju brösto ch axlar idag. Börjar få riktig definition på axlarna nu känner jag. Armarna har blivit den kroppsdelen jag är mest nöjd med tror jag.

Dagens positiva

1. Jag trodde att jag inte skulle hinna träna men det gjorde jag!
2. Jag har blivit starkare i bänkpress. Körde 3 sets med 40 kg 6-7 reps idag och nu ska jag aldrig gå ner under 40 igen!
3. Jag kände att jag behöver träna på MMA-svets som jag suger på och det gick skitbra.
4. Bestämde mig däröfr att testa 3strängsvarianten och sen sicksacksmönster för att bygga över strängarna så det blir en stor och fet sträng. Den är svår att få till och jag klarade det!
5. För att jag kom på fler positiva saker än 3 idag!

Ny bok utläst

Läste ut boken Magikerna igår. 
Den har tagit ett tag. Inte bra alltså. 
Den började lovande men de skyndade igenom storyn alldeles för mycket. 
Första halvan var liksom 5 år på ett college där man lär dig magi (alltså, 5 år på 200 sidor) och sen utvecklades den till någn vuxnare variant av Narnia-wannabe. 
Nope, kommer inte läsa de andra 2 böckerna iaf. Så typ 1.5/5 får den. 

Har börjat med The Fault in Our Stars nu och den verkar lovande. Annars är den bara drygt 300 sidor och rätt stor text

Dagens positiva

1. Körde yoga idag och insåg att detkanske inte kommer ta ett halvår att få tillbaka min vighet. Hade inte tappat jättemycket när man väl fick sträcka ut sig en timme. 
2. De spelade Promise - Tracy Chapman på yogan
3. Såg på Arvidsjaurshem att jag fårr en visning på en trea så insåg att lägenhetsproblemet komemr bli rätt jävla enkelt :p

The paaaaainz

Alltså, nu är det inte kul! Har sån träningvärk i korsryggen efter gårdagens alla marklyft och för att göra smärtan perfekt har jag även menskramp. Jag mår illa och kallsvettas för det gör så ont. Har tagit smärtstillande så hoppas det ska kicka in ordentligt snart but hoy moley!

Såhär såg min första halvtimme ut igår på gymmet (allt är marklyft):
Ett uppvärmningsset med stången
10x1 60 kg
6x4 80 kg
3x1 90 kg, långsamt på nervägen
3x2 85 kg långsamt ner
5x2 80 kg långsamt ner
4x2 60 kg med paus på nervägen överknäna och under knäna

Det känns idag kan jag säga. 
Ich det var halva passet. Sen blev det latsdrag och olika typer av rodd (övre ryggen övningar)

Kill me?



That's deep man

Händelselös

Idag var det fan assvårt att komma på de positiva sakerna för detkänns som att jag har 3000 negativa saker istället. 
Tror det beror på lingonveckan som startade idag så känner mig svullen och har ont samt att humöret är lite botten. 

Hade iaf lektion idag och har det till på onsdag men det lär bli ganska lugnt nu sista veckorna. 

Känner verkligen inte att jag har nägot att säga för denna dag har varit rätt händelselös egentligen och jag har inga roliga tankar eller åsikter att dela med mig av heller tror jag. 
Nåväl, sådana dagar har ju alla



Dagens positiva

1. Det var fint väder när jag vaknade
2. Det var träning med Johan
3. Jag gjorde bra ifrån mig på marklyften

Mors dag kan fara

Idag är det mors dag och alla lägger upp bilder på deras älskade mammor och blir uppvaktade. Tycker det är jättefint när man uppslattar sina föräldrar så. Skickade ett grattis till Mojsen också. 
Känns inte ens lite jobbigt att inte skicka något till morsan. Väldigt skönt men samtidigt blir jag lite orolig för mitt eget välbefinnande. Känns som att det är fullt förståeligt att jag inte vill ha kvar henne i mitt liv förrän hon förändrar sig,'en attjag är såhär jäkla obrydd till henne är lite småläskigt. Skulle jag få ett telefonsamtal där de sade att hon var död vet jag inte ens om jag hade gråtit. Eller mått dåligt. Det känns för det första overkligt och för det andra så skulle inget förändras oavsett om hon var död eller inte. Låter sjukt hårt men enda sättet att vår relation skulle ändras är om hon inser och erkänner hur dåligt hon behandlat oss och hur dåligt hon mår och söker hjälp. Detta är något som jag med 90% säkerhet kan säga aldrig kommer hända och då kommer jag ändå aldrig ha någon kontakt med henne. 
Sen även om hn ändrade sig skulle det ta sjukt många år innan jag kan släppa in henne på riktigt igen och inte ens då vet jag om jag skulle tycka om henne som människa.
Nu är största klossen i vår relation allt hemskt hon gjort som hon skyller ifrån sig på oss men jag vet ju också att även när vi har bra stunder så tycker jag inte om henne som person. 
Skulle jag träffa någon annan med hennes positiva personlighetsdrag skulle jag ändå aldrig vilja bli vän med den personen för det är inte egenskaper som jag uppskattar hos mina nära och kära. 

Ändå skickas ju många extra tankar åt henne en dag som denna men varje tanke gör mig lite arg eller ännu mer likgiltig och jag blir mer och mer säker på att jag tagit rätt beslut och att denna gång kommer hon inte kunna ta sig in i mitt liv igen så lätt som det har gått innan. 

Jag har insett något hos mig själv sen i slutade prata och jag har blockat henne så hon inte kan höra av sig. 
Hon har lyckats manipulera mig och spela på mina känslor som hon har gjort med Ammi även fast det inte visats på samma sätt på mig. 
Hon har alltid i slutända lyckats få mig att tro att det faktiskt är mitt fel. 
Jag förstår att det inte är mitt fel att hon säger och gör saker och det har jag aldrig trott. Jag förstår att det är sjukt och att det är hennes fel me hon har alltid lyckats spela på mitt självförakt och dragit det till den nivån att jag trott att jag själv är en stor bidragande faktor till hennes beteende och om jag bara kan ändra på mig lite, vara lite mer tillmötesgående så kanske vi kan ha en relation bara. 
Nu när jag fått distans har jag insett att hon förtjänar inga av mina bra sidor för hon har inte tillräckligt med tålamod att vinna tillbaka mitt förtroende, utan dömer mig för att jag inte på en månad går från hat till öppna armar fulla med kärlek. Och varför är jag inte mer som henne? 
Min fråga är ju mer; varför kan hon inte lära sig uppskatta mig för den jag är? Varför kan hon inte uppskatta våra olikheter och bara respektera att jag inte är lika känslostyrd som henne? Om jag ill vara en robot med henne så får hon lära sig älska den roboten, för det är hennes dotter. 

Sånt går i mitt huvud på mors dag. 



Dagens 3 positva tankar

Har blivit jätteinspirerad av min kära vän Paulina som fick i uppdrag av sin mor att varje dag komma på 3 positiva saker som har hänt och skriva ner de på facebook och jag tänkte att jag ska börja göra samma sak. 
Ett positivt tänkande är enda vägen till ett lyckligt liv. Lycka handlar så lite om bra händelser i ens liv. Det handlar om en positiv inställning till alla händelser i ditt liv, dåliga som bra, stora som små. 

Så dagens då:
1. Jag har gjort mitt uppdrag och röstat i EU-valet och fick samtidigt besöka min gamla högskola igen. Häftigt!
2. Haft en sjukt underbar dag (en hel helg egentligen) med Anton. Njutit som bara den. 
3. Jag är solbränd och mår väldigt bra med mig själv idag. 

Magisk helg

Har verkligen haft e fantastisk helg!
Efter gymmet i fredags tog jag mig hem och packade en väska innan jag stack hem till Anton och började fixa käk innan han kom hem. Skulle göra potatisgratäng. Den vart skitbra!
Det mest jobbiga var dock att Anton inte har en elvisp och jag ville vispa upp grädden så att gratängen inte skulle bli så rinnig. Min arm hatade mig efter 15 min av vispande. Snacka om värkande runkmuskler. Och inte ens av något roligt. 
Men det var värt det med tanke på hur gott det vart. 
Strax innan 8 kom Anton hem och vid halv 9 kom Nick, Tom och Simon. 
Jag verkligen kastade mig över Anton när han kom. 3 veckor på dagen sen vi sågs senast. 

Senare på kvällen kom även Anelle och Anna. Vi spelade Alias och sedan spelade alla utom jag och Anelle ett drickaspel som kallades Pyramiden. Hade jättetrevligt. Kom inte i säng förns kanske halv 4. 




Kl 8 på lördag morgon vaknade jag och Anton som två ljus och var pigga så vi gick upp och fixade frukost. Kokt ägg och havregrynsgröt. 
Tom hade slaggat på soffan. 
Efter vi käkat lade jag mig på balkongen med min stickning och solade lite. 
Jag och Tom gick ner och handlade så vi (meaning me) kunde göra grillspett till kvällens äventyr och lite gytos till Tom. Passade på att köpa glass också. 
Vid halv 12 kom Nick och hämtade upp mig och Anton så drog vi ut på Ekerö och kollade Mias utställning innan vi drog och käkade lunch, hem och duscha och sen träffas igen för att åka till Vinterviken för lite grillning. 
Jättetrevliga människor! Vi tog med oss, utom allt käk, en amerikansk football (fun fact: det heter football för den är en fot bred), en frisbee och kubb. 
Jag fastnade för footballen och kastade rätt mycket tills jag såg att Jonas och Moa stod och bråkade hur mycket som helst. 
Alltså, jag typ tittade på Anton och ba: om du blir sur på mig, spara det tills vi är hemma. Jag förstår att om man är sur så vill man ta tag i det direkt men gör man det i en grupp med andra människor blir alla andra också påverkade. Vill man verkligen vara "that couple"? Har man problem så finns det andra forum att lösa problemet och har man vänner runtomkring sig så kan man ignorera varandra tills man är hemma eller ensamma också. Just my opinion. 

Aja, vid typ 8 drog vi hem och kollade ett avsnitt True Detective innan jag somnade på soffan och Anton spelade Diablo III. 
Idag har vi degat rätt mycket. Vaknade sent, åt frukost, såg klart True Detective, gick en långpromenad och åt lunch på en pizzeria. Båda tog pasta och det var den sämsta pastan jag någonsin ätit! Kunde lika gärna tagit en pizza. Så sjuuuuukt mycket ost! Smakade bara ost. Kunde bara trycka i mig hälften innan jag höll på att spy för det var så mycket. Pasta med grädde och typ ett tjooockt lager med smält ost över. Dafuck liksom!

Aja, vi gick hem, åt muffins som vi köpt på ett Gateau, duschade, kollat lite tv och nu sitter Anton och spelar medan jag stickar och kollar tv. 

Och så kommer han hem igen torsdag kväll, hemma hela helgen och sen borta 3 veckor och sen är det klart!
Det jobbiga är dock att sista 3 veckorna är Ge Aldrig Upp och då ska de typ vara ute i fält i 8 dagar så kanske inte kommer få prata med honom på 8 dagar. I will die!



Last paper just in!

Nu har precis min sista elev i trean lämnat in sina papper för sista betyget och det betyder att allt kaos med betygsättningar för treorna innan studenten ÄNTLIGEN är färdigt!!
Vilket betyder extremt mycket mindre stress för mig. Heeeelt amazing.
 
Efter lunch ska jag iväg och försöka leta efter nya tygskor och ev. några nya snygga linnen. Insåg att jag knappt har några bra linnen. Har massa t-shirts, men jag vill inte ha en t-shirt bränna. Och ikväll kommer ANton hem and me so happie today!
 
SOLEN SKINER

Torsdag

Denna dag har varit rätt så härlig alltså.
Massa betyg satta på förmiddagen så då tog jag och "skolkade" på eftermiddagen. Kände inte riktigt att sitta kvar på jobbet och göra ingenting för jag jobbat snabbt och blivit klar med allt så jag drog till Karlberg och solade i 2 timmar innan jag drog till gymmet och körde högintensivt. DÖ!
 
Tog med mig teoriboken om körkort och pluggade på den i skolan. Ska försöka hinna göra samma sak imorgon så får man något vettigt gjort.
 
På gymmet fick jag reda på att Johan ska vara med i någon reality show för PTs. Typ som svenska hollywoodfruar :P Fast för PTs. Och han ville ha mig som en kund i det programmet. Well, I guess... Lite extra motivation att göra bra ifrån sig.
 
Efter träningen åkte jag till Bromma för att hämta nyckeln hem till Anton. Satt och pratade lite med Anne om allt som hänt och sen följde jag med henne till en gravplats för att vattna blommor på en grav. Lite mer småsnack. 
Sedan fick jag skjuts hem. Och nu är det typ 24 timmar kvar innan Anton kommer hem. OMG much excite!
 
 

Date med svärmorx

Pratade precis med Anton och kom på att det lättaste på fredag är o jag får nyckeln av Antons mor så jag kan börja med maten innan han är hemma då han kommer så sent. 

Det blev i sin tur att Anne ringde upp mig och vi bokade in oss att träffas hos Anton imorgo kväll för att gå igenom vad han hade för kött i sin frys och handla in ingredienser till potatisgratängen. Väldigt kul att få träffa henne igen. Det var ett tag sen nu. 

Lönespec

Fucking MONEY!!!!
Kanske svårt att förstå, men min lön är alltså 25 832 kr i månaden och sen har jag kvällskurser som genererat 5590 kr.
 
En rätt sweet lön denna månad på 22 961 kr efter skatt! Aweyeah!!
Det mesta åker ju raka vägen in på mitt sparkonto till bilen.
kommer nog åtminstone kunna lägga undan 10k och ändå leva rätt bra ;)

Bad luck continue..

Kom till gymmet iaf, böjer mig ner för att knyta upp skorna, luren trillar ur fickan, plockar upp den och skärmen har gått sönder. Bara att skicka in på lagning inom snar framtid då.. Buuuh :(

Men till gymmandet då. Började utuselt. Ingen energi! Tror att det beror på att jag åt frukost för 4 h sen (3 när jag började träna) och var hungrig eller tömd på energi. Drac proteinshaken under träningen så gick bättre till slut men iga tyngdrekord dock..
Körde på 32,5 kg i bänkpress (brukar köra 35) och orkade inte ens 3 sets 8 reps... Hur dåligt som helst! Egentligen är jag ju på väg att orka 3-4 sets 8 reps med 37,5 kg så sug balle. 
Körde militärpress emellan med bara stången på 20 kg och där brukar jag orka 3x10-12. Orkade knappt 8 reps. 
Sen gick det bättre när jag gick på mer uthållighet och inte rå styrka. 
Fick ju iaf en halvtimme gjord på gymmet. 

Dessutom älskar jag fan spegeln i tjejernas omklädningsrum. 




Oturveckan #1

Har verkligen inte haft en bra vecka. 
Vaknade imorseo ch upptäckte att min äckliga katt kissat i min nytvättade tvätt. Har ingen anong om varför han gör så. Stänger i påsen i en garderob men så fort den är öppen eller ma hlömemr för en hundradels sekund är han där. Det handlar inte om att hans låda är smutsig heller för han gör det även när den är ren. 
Och man kan aldrig riktigt tillrättavisa honom heller när han gör det för man är ju sällan där och ser honm göra det och man kan inte straffa honom efter, vilket gör att han aldrig lär sig att det är fel...
Fick ett samtal från handledaren till en elev som jag skulle betygsätta idag men de ställde in så jag tänkte att då skulle jag tvätta de nerpissade kläderna och underkläder. Blev jävligt stressad, kommer ner i tvättstugan och inser att jag låst in nyckeln i lägenheten...
Bara att runga Anna som tog bilen från sitt jobb för att kunna släppa i mig. Räddade mitt liv helt enkelt. 
Blir så sjuuukt trött på mig själv ibland. 
Dessutom har jag ingen träningslust men ska tvinga mig köra bröst/axlar iaf. Jippi. 
Och en lång dag dessutom! Slutar halv 9. 
Somnade dock sjuuuukt tidigt igår. Vi snackar typ 18. Vaknade vid 21 i panik, sen ringde Anton, somnade om igen vid 22.30 och sov till kl 6 imorse. Behövde sömn helt enkelt

Listen to your body

Jag har alltid inställningen att min kropp gör vad ajg säger åt den att göra. I 90% av fallen gör den det, men jag själv måste ju lyssna på min kropp också.
Ändrade schemat igen och skippade gymmet helt nu på eftermiddagen efter att jag satte mig på tunnelbanan och insåg hur sjukt trött jg är och har varit hea dagen. Att cykla en halvtimme och promenera 2,5 h kan faktiskt räcka som en dags träning alltså! Jag kände att jag ändå redan gjort rätt bra ifrån mig idag konditionsmässigt och det enda jag ville var att komma hem, slita av mig bhn, hoppa ner i min pyamas och gå och lägga mig. 
Egentligen så ska jag duscha, laga mat och käka också men jag kommer med största sannolikhet att ligga i sängen innan 19 idag för jag är helt slut.
Då kommer jag förvisso att läsa några sidor i den mån jag orkar och så kör jag bröst/axlar imorgon som mitt riktiga schema ser ut.
Anledningen till att jag ville köra bröst och axlar idag är för att jag inte vet hur bra jag kommer hinna med det imorgon men jag får göra mitt yttersta.
 
Så ja, min kropp har faktiskt varit rätt duktig och snäll mot mig idag och dessutom har jag kunnat göra mycket utmanande grejor för min axel utan att den gjort ont och armen domnat bort senaste tiden så ska belöna den med en kvälls vila.
 
 

Schemaändring

Blev klar med sista betygsättningen halv 3 och då orkadejag inte vänta till 17 på att yogan skulle starta så är nu på väg till Vby för att köra bröst/axlar istället. Slänger in lite mage och stretch på slutet också. Sen ska jag handla och laga mat, duscha och gå och lägga mig. Tidigt! Är så satans trött och imorn blir en lång jävla dag...



I wont let the sun go down on me

Den låten fick plötsligt en helt ny innebärd när jag skrev ner den... Omg, I will never unsee what I have seen!

Aja, började morgonen med att kolla Game of Thrones senaste avsnitt till frullen.
Sen tog jag cykeln till Bromma och parkade den där och fortsatte gå till centralen där jag tog tub och buss till Sickla för en betygsättning. 
Fan vad långsamt det går att promenera när man precis gått av cykeln. Seriöst! Kändes inte som att jag rörde mig!

Aja betygsättningen gick bra. Käkade lunch i Sickla köpkvarter och nu är jag på väg till nästa betygsättning i Årsta. 
Efter det blir det raka vägen till gymmet för lite träning innan yogan vid 17. 
Träningsdag a la Renée ;)





Påfestande dag

Alltså, vissa människor är så jävla blåsta. Tänker inte gå in på detaljer men hade en sådan elev idag och det suger musten ur mig. 

Något annat som kan göra mig galet förbannad utan någon anledning är människor med osunda matförhållanden. 
Ex när du i princip svälter dig själv i perioder. Typ: åh jag har inte ätit på 10 timmar så nu vill jag äta en pizza och godis på det för jag är så hungrig. 
Eller som en kollega som verkligen trycker på alla mina knappat. 
Hon är beroende av sötsaker men hon vill gå ner i vikt. Vad gör hon? Hon skippar frukost och lunch, dricker sin redbull och cola för energi och tuggar i sig lite godis och frukt och sen undrar hon varför hon vaknar mitt i natten och måste trycka i sig sötsaker. 
Hon måste ju ha brist på varenda ävla vitamin i kroppen och därför blir hon ännu mer sötsugen. Hennes bortförklaring är att sötsuget blir värre efter att hon har ätit. Men hitta på en disciplin som fungerar. Ha inte godis hemma. Lämna plånboken någonstans på lunchen så du inte kan köpa sötsaker etcetra. Ju mer socker man äter, desto värre blir beroendet. Sen måste det väl 4dubblas om du aldrig äter mat för du vill spara kalorierna så du kan trycka i dig godis sen. 
NÖT!!!

Provocerad brud AB


Morning stroll

Hade rätt svårt att somna igår. Kom in i min bok så jävla hårt alltså.
Började läsa boken Magikerna. Den är uppdelad i lite olika delar så första halvan av boken skyndar sig författaren igenom karaktärernas collegeår på ett magicollege, vilket jag tycker är bull för man hade kunnat utveckla det till en mer vuxenvariant av Harry Potter och sen gått in på det väsentliga han vill få in. Eller bara böjra boken typ i sista året på college för det var jobbigt hoppigt när han skippade några månader och helt plötsligt går dem typ 3 året istället för andra etc.
Tog paus i den för Anne Franks Dagbok när jag läst klart första delen så nu har jag börjat igen och nu är det dramallama så jag fastnade och det vart spännande, vilket betydde att jag inte blev trött av att läsa den och så låg jag och pratade med Anton ett bra tag också. Blev hungrig och kokade ägg och åt också. Somnade iof vid halv halv 11.
Vaknade vid halv 6 som ett jävla ljus och bestämde mig att gå upp och äta frulle innan jag begav mig ut på en promenad i den lilla sol som dagen blev välsignad med innan det kommer vara moln och regn resten av dagen..
Världens otursdag egentliugen. En sådan dag jag bara borde vända om och gå hem. Glömde jobbnycklarna hemma och värst av allt, sl-kort,bankkort, leg etc. Det märkte jag när jag gått till Ängbyplan...
 
På jobbet har jag lyckats bocka av 2 elevers redovisning om deras gymnasiearbeten och piskar en elev med att klara sin kälsvets atm.
 Några betyg till att lämna in och inte behöva stressa över.
 

Praise the lord, it's a miracle!

Har sammanlagt suttit ute på ballen i solen i 2,5 h idag utan att bränna mig! Det är ett nytt rekord by far! Bränner mig på 10 min om jag inte har solkräm. Och idag hade jag inte solkräm.
 
Började morgonen med frulle på ballen och boken Magikerna. Sen åt jag lunch vid halv 11 i form av keso, nätmelon, äpple och hallon.
Tog cykeln till gymmet och körde biceps/triceps och lite mage på gymmet innan jag cyklade hem igen och lade mig på ballen igen, denna gång med körkortsboken, papper och penna. Läste på om bromsar och hjul, bromssträcka etc och skrev ner det som inte var logiskt eller som jag inte läst förr. Exempel att mönsterdjuper på ett sommardäck MINST får vara 1.6 mm och är 9 mm när man köper ett nytt. Det är inte jättelogiskt.
Ska göra samma sak med varje kapitel i boken och ha lapparna med punkterna i början av kapitlet så jag kan plugga mer på det jag inte kan. Blir nog bra.
 
På gymmet skulle jag ju testa hur nära jag är att klara av militär fysiken.
Statisk pullup var typ 20 sek så måste verkligen öva som en dåre på det! ska klara 1.5 min
Armhävningar var ju 25 stycken av 28 som jag ska klara
Statiskt rygglyft ska man klara 2 min. Inga problem där!
Situps hela vägen upp skulle man göra 60. Inga problem där heller.
 
Alltså är det faktiskt armarna jag måste bli starkare i. Det fixar vi! sen vill jag att resten av grejorna ska vara lätt också. Ska inte behöva anstränga mig ;)
 
Efter att jag legat på ballen ett tag fixade jag lunch/middag. Kyckling med gräddsås, champinjoner och potatismos.
Har kollat Sound of Music och sytt lite korsstygn samt kollat mönster på klänningar. Skulle vilja börja sy egna kläder också :P (för att jag behöver en ny hobby, jävla nöt).
Anton kommer strypa mig när han får reda på att jag funderar på att dra in en ny hobby i mitt liv :P
 
 
En bild på mig från augusti förra året. Kollade igenom det första jag skrev i denna blogg. Det var rätt kul :)

Soool!

Vaknade runt 8 idag. Soool!
Blåste inte alls på balkongen. Det blev alltså en frulle på ballen i bikini och nu ligger jag med shades och bikiniöverdel och trosor i solstolen med vattensprutan som jag sprutar antingen på magen när det blir för varmt eller på katten när ha försöker ta sig ut. 
Ska ligga här minst en timme till innan jag fixar en lätt lunch och drar till gymmet. Ska ta cykel dit också så går allt lite snabbare. Vill typ suga all sol jag kan idag känner jag. Kanske kolla med Anna om hon vill hänga med ut och lägga sig någonstans sen ;)



Lördag utan planer

Idag när jag kom hem åt jag frukost och sedan somnade jag om en timme (då jag drömde den avskyvärda drömmen) innan jag tog tag i min cykel för att cykla till Angelica och fira Lilly. Jag följde applekartan vilket guidade som en alkoholiserad uteliggare, hög på heroin eller något för jag cyklade typ bara i cirklar mellan Bällsta och Beckomberga. Till slut kändes det som att det skulle bli för sent att ta sig till Angelica så jag cyklade hem istället. 
Under hela cykelturen på nästan 2 h lyssnade jag på American Psycho. 

När jag kom hem käkade jag lite och drack en proteinshake, kollade 2 avsnitt av Modern Family och bakade en nyttigare variant av äppelpaj. 
Jag använder sötningsmedel istället för socker, kokosolja, fiberhavregryn och linfrön i. Sedan har jag vaniljkvarg till det. 
Rent kalorimässigt tror jag inte det är en jätteskillnad, men lite är det ju skillnad plus att det är mycket mer protein och inga snabba kolhydrater plus mer fibrer. Vilket är saker kroppen mår bra av. 

Har under kvällningen kollat Disneys Hercules och sytt lite korsstygn. Det var ett jävla bra tag sen jag tog upp det och det får nog bli en ny liten sysselsättning ett tag så att jag kommer någonstans på den. 
Ringde pappa också och pratade lite med honom nyss. 
Ska lägga mig och läsa för jag är så sjukt trött. Satsa på att verkligen få sova ut inatt och träna som en dåre imorn!
Biceps/triceps är det på schemat. Ska testa lite fysprover som Anton berättat att de måste orka i GMU för att se hur efter jag ligger. 
Exempel måste man orka med 28 armhävningar på tå. Jag trstade idag och kom upp i 25. Tror att jag skulle klara 28 med lite jävlar anamma. Men jag har ju som mål att klara 30 innan sommaren är slut, vilket jag nog ska höja till iaf 40 ;)
Sen måste man orka 60 situps (måste träna som en dåre på den biten kan jag säga) och sen ska man göra e statisk rygglyftning där man håller sig uppe i övre läget i 2 min. Ingen aning hur bra jag är där så blir intressant. 
Sen ska man göra en statisk pullup (stanna i översta läget) i 1,5 min ungefär. Den kommer jag inte ens klara en halv minut. Ska nog testa den först i passet. Inte sist efter jag har kärt massa biceps och triceps ;)

Om jag orkar och hinner ska jag nog även ut och springa ett varv



Gårdagen

Var på väg hem från träningen igår då jag hörde av mig till Tom och Niclas. Blev att åka till Tom när jag bytt om och gosa med boyzen. Anna hängde på också.
Jag drack som vanligt inte så värst mycket. 2 öl ute på krogen fick räcka gott och väl.
 
Vi kom hem till Tom, lyssnade musik och killarna drack lite, Anna likaså. Sedan vid halv 8 gick vi ut och käkade på en pizzeria. Jag tog en oxfilépasta med grädde, rödvin och champinjoner. Den var magnifik!
Sedan gick vi till Biljardpalatset och spelade i typ 2 h. Anton ringde nästan direkt när vi var där så vi satt och pratade en stund, sen fick Tom prata med honom och sedan jag igen. Han sade att han tyckte det var kul att jag var så taggad på att flytta upp dit. Blev så jävla glad när jag hörde det :) no second thoughts iaf. Inte från några sidor.
Sedan kom Toms bror Jocke. Såg att Paouee var på grönan och såg Danko Jones och vart helt till mig att hon var ledig så jag skrev till henne så fort jag kunde att hon skulle komma till biljarden pronto!
Behövde knappt säga något mer innan hon var där som ett skott. Fecking amazing!
Sedan drog vi till Teos. Jag sade till vakten att det var sjukt mycket folk. Han tittade in, tittade på mig som att jag var helt dum i huvudet och sade:
- Det är en lugn kväll ikväll.
- Aha. Det är nog bara jag som är gammal och ute så sällan då, svarade jag.
Tog en öl. Tom såg ut att behöva sova så alla utom Anna drog hen till Tom. Hon skulle vara kvar och möta Max.
När vi kom till Tom vart det lite roliga videos innan vi somnade. Tom somnade direkt på soffan så jag och Nicke tog sängen. Hade klänning på mig så snodde ett par shorts att sova i så jag inte skulle känna mig för naken bredvid min pojkväns bror, som jag dessutom delade täcker med.
 
Strax efter 9 drog vi alla hem till oss. Nicke och jag ska förmodligen grilla till middag ikväll så det blir najs!
 
Under dagen ska jag cykla till Solna och gratta lilla Lilly också.
Ska nog byta om och börja röra mig så jag kan svänga förbi någonstans i Solna och köpa blummen.
 
 
 

Worst nightmare ever!

Har precis haft den värsta mardrömmen i litt liv. Någonsin ever ever!
Jag drömde att min mor skaffat en ny karl med egna barn. Barnen var jättetrevliga, karln likaså. Mardrömmen bestod i att morsan blivit gravid och skulle föda en unge. Och min enda tanke var Nej, inte ett ltill syskon med denna häxa som mamma. Hon hade helt plötsligt blivit väldigt pedagogisk och försökte verkligen infalla i rollen som bra mamma och ville veta hur alla barn kände över denna magnifika nyhet. 
Alla var skitlyckliga i den nya familjen över detta tillskott. Sedan kom hon till mig och Ammi. Jag var först att tala.
- Jag tycker detta är skit!
Jag tittade runt i rummet och alla såg chockade ut. Till slut låste jag ögonen med morsan och jag såg bakom hennes sken av ödmjukhet att hon kunde strypt mig där och nu om det inte vore för alla ögon.
- Jaså? Utveckla.
- För att du är en av de värsta mammorna som finns på denna planet och jag kommer ringa soc på dig! Jag vägrar tillåta ett till barn gå igenom min och Ammis uppväxt. Det kommer innebära att jag är tillräckligt gammal att ta hand om ungen så jag kommer bli tillfrågad om jag vill uppfosta min bror eller syster.
- Hur har ajg någonsin förstört era liv? Jag förstår inte.
Min enda tanke var: here we go again. Nu har hon "förträngt" allt som hänt igen för att hon så gärna vill tro att hon är världens bästa mamma.
Syskonen tittade oförstående på mig.
- Gabi är en beundransvärd person och om man kollar på dig och Ammi så verkar inte ni vara ouppfostrade, sade den äldsta brodern.
- Det handlar inte om hur vi uppför oss. Hon är bra på att uppfostra barn till rätt ett och etikett vid middagsbordet, men alla våra inre sår, alla våra brister, det är p.g.a hnne s behandling av oss genom tiderna. De bristerna hittar du inte förrän du står oss enormt nära ock börjar gräva, men de finns trots allt där och jag och Ammi får slåss mot dem varje dag.
Ammi höll med hela tiden och backade upp mig så bra hon kunde.
 
Här någonstans tvingade jag mig själv att vakna för jag var så jävla förbannad.
 

Högintensivt

Just det. Körde ju högintensivt igår. Schemat såg ut som följer:
20 excentriska chins
30 armhävningar
40 situps
50 benböj
X 5

Så när passet var klart hade jag gjort
100 excentriska chins
150 armhävningar
200 situps
250 benböj. 

Sen åkte jag hem och fixade mat, käkade och duschade på en halvtimme och gick sedan ut på 1,5h prommis plus handla med Malin. Pjuuuw!

Har kommit fram till att mitt mål i sommar ska bli att orka med 30 armhävningar på tårna. Mitt egentligen mål är 50, men än då länge är mitt rekord 20 armhävningar utan att gå ner på knäna. Så tror 30 är ett lagom mål på 3 månader ;)



Fecking dream

Imorse höll Anna på i köket. Jag låg fortfarande och sov men jag hörde henne hålla på. Började drömma och var bombsäker på att det var Anton som skulle fixa frukost till oss. Tänkte att jag ska gå upp och ge honom en kram. Så när jag ska resa mig ur sängen vaknar jag till den bistra sanningen, 20 min innan klockan skulle ringa. 
Bajss :p
Men idag är det fredag. Inget planerat dick. Kanske lika bra. Vi får la se. 



Gofika

Fick finbesök idag av Fleming och Katarina eftersom Peter fyller 67 idag. Blev lite bulle som skärs upp med morakniv och skvaller. Riktigt verkstadsfolk!


Ibland alltså..

Ibland känner jag mig så jävla bra! Eller ja, det händer väl inte så ofta, men händer oftare nu i "äldre" dagar än vad det hände förr.
Nu är det ju såhär att jag verkligen försökt få tag på svetsverkstäder i Norrland, and no f-ing joke, men det är sjukt svårt! Måste söka mig längre och längre bort från Arvidsjaur för jobbmöjligheter och nu har jag kollat in Piteå. Det är närmaste "stora" staden och där brukar jobben finnas. Det ligger dock 13 mil från Arvidsjaur. (I need my driver license and a car asap). Man klarar sig verkligen inte i Norrland utan körkort. Tur att ajg ska skaffa ett veckan efter midsommar.
Nu kom jag av mig. Jag har iaf kollat upp verkstäder och hittade ett ställe som heter MJ Montage. De arbetar inom byggnadssmide och det är då mycket montagejobb etc. Hyfsat stor firma verkade det vara. Min tanke var att om det är montagejobb kanske det finns projekt närmare Arvidsjaur också. Plus att jag vill bli bättre inom byggnadssmide.
Ringde iaf upp dem och blev hänvisad till killen som tar hand om smidesdelen. Förklarade hur min situation var. Att jag bor i Sthlm, är svetsare och ska flytta till Norrland till sommaren och vill gärna hålla på med byggsmide. Han frågade om vilken svets jag kan så berättade att jag mest hållt på med legotillverkning och är grym TIG-svetsare, men just nu jobbar jag som gymnasielärare inom svets och kan handskas med alla typer av svetsning.
Han verkade väldigt intresserad och berättade att de har haft ett bra år med jobb och att om en vecka ska cheferna sitta och prata hur det ser ut efter sommaren, men att två gubbar går i pension så det finns chanser. Och han tyckte att jag kunde svänga förbi och kolla läget. Jag berättade att jag sitter med ett fast jobb i Sthlm redan och att det blir lite svårt att bara åka upp 90 mil för att hälsa på och det känns tungt att ge upp en anställning för inte ens ett löfte om att få provjobba, vilket han förstod.
Jag skulle höra av mig om 2 veckor iaf och han skulle behålla mig i tankarna så det ser ljust ut!
Då har jag ju två verkstäder som iaf överväger mig.
Det går bra nu!
 
 

Pappas present

Håller ju på att svetsa ihop en jackhängare till papppa. Såhär går det:

Svetsade dit krokarna idag. Saknas en krok som jag får smida. 
Krokarna ser inte exakt likadana ut men så är det med konstsmide. Det lägger man inte märke till när den hänger på väggen. 

Monterad på ramen. Nu ska mönstret in, en krok ska smidas och svetsas dit samt en anordning för att hänga upp den. 


Denna vinkelhake är min finaste present jag någonsin fått alltså! Den är så sjukt praktisk och man kommer åt att mäta nästan överallt. Hur hade jag klarat mitt urke utan min hake?
Iof har jag ett sjukt bra ögonmått när det gäller 90graders vinklar. 

Chest/shoulders

På väg till gymmet i Fridhemsplan för lite bröst och axlar. Jag ska fan krossa!
Hehe nä men jag tycker detta är ett av de roligaste passen faktiskt. Hinner inte träna på eftermiddagen för jag har lektioner och kvällskurs samt att idrottssalen på jobbet är upptagen :(

Fick prata lite med Anton igår också. Vi pratade väl en sådär halvtimme innan han skulle käka och sen ringde han igen bara för att säga godnatt. Om 9 dagar kommer han hem under helgen iaf. Vi ska nog gå och rösta då. 
Berättade att jag skickat in ett CV till ett företag däruppe så bara hålla tummarna. 
Jag hatar egentligen att bestämma sånthär och sen behöva vänta typ 3 mån på att faktiskt flytta. Jag vill komma på detta, ringa och fixa jobb. Säga att jag kan börja om 2 veckor och sen börja packa! Märker liksom redan att jag börjar planera vad jag ska ha med mig upp. Alla saker jag själv tillverkar vill jag ha med mig. Mitt vinglasställ, min jackhängare och mitt framtida skoställ jag ska göra. Behöver ha med mig en bokhylla men är osäker på om jag vill ha den som står i mitt rum eller den som är nermonterad uppe på vinden (en stor såndär Billy bokhylla från Ikea) alla mina jävla böcker och min dator är två måsten. Min säng kan man kasta åt helvete och tvinga Anton ta med sin. Den är större. 
Kanske ska ha med min byrå. Alla mina tavlor vill jaghamed. Ska ta med mina köksgrejor också tror jag. Har ju samlat på mig rätt mycket. Antingen det eller så får Anna köpa det. 
Vet inte om jag ska kolla med henne om hon faktiskt vill köpa inredningen som vi gått ihop och betalat eller om vi ska vara löjliga och dela upp allt. Soffan kan hon ju få för den är så trasig iaf, men typ soffmöblerna och tvmöblerna i vardagsrummet, renoveringen av balkongen som jag var med och pyntade etc. 

Very excite!



Ny bikini!

Beställde en ny bikiniöverdel från Nellys förra veckan. Det var en 75C. Enda storleken som fanns. Men den satt jättebra :S 
Har dessutom haft en sådan dag då jag känner mig jättesvullen om magen men bilden jag tog visade lite magrutor. Kl 16 på eftermiddagen! Det visar ju lite progress med träningen ;)


Baaackie

Körde rygg igår med Johan på gymmet och idag har jag träningsvärk i hela ryggen! Från skuldrorna till korsryggen. Everywhere!
Asskööönt!

De välvilliga

Skabörja på en ny bok idag. En sisådär 900 sidor. 
Den får bli innan läggdags läsning. Eller läsning inom lägenheten. Orkar inte bära rynt på denna bok. Så parallellt med denna tänkte jag försöka bli klar med Magikerna också som jag pausade efter del 1 för att läsa Anne Frank. 

Ska handla om en SS-soldat, Max Aue, som väldigt sakligt berättar om hur han tjänade Führern, utan att visa ångerför sona handlingar. 
Tror det kan vara häftigt att läsa ur ett nytt perspektiv alltså. 

Om ni undrar varför det nu är mycket om nazismen och andra världskriget är det för att jag egentligen alltid varit extremt intresserad av det, men aldrig hittat böcker. Nu satte jag mig verkligen ner och sökte efter litteratur som behandlar just detta ämne. 

Anne Franks Dagbok

Läste ut Anne Franks Dagbok nu innan träningen. Fan vad tung den var! 
Det var riktigt jobbigt att läsa tillägget efter att dagboken abrupt tog slut och vad som hände med alla på Gårdshuset. 
Alla utom Otto Frank (Annes far) dog. Hennes mamma svalt ihjäl i Auschwitz. Peter (Annes pojkvän i Gårdshuset. Van Daam) dog 3 dagar innan befrielsen. Om han bara orkat 3 dagar till alltså. Anne och hennes syster Margot dog av tyfus i ett fångläger. Peters far, herr van Daan, blev ihjälgasad. Den enda av alla 8 som bodde där dog liksom. 
Dagboken tog slut den 1 augusti 1944. Den 4 augusti kom gestapo och tog dem. De hade blivit svikna av någon som förut hjälpte till att gömma dem. Helt sjukt. 
Efter mer än 2 år inlåsta på en sådan liten yta. Så nära befrielsen ändå. Alltså, vi snackar ändå att om de klarat sig 9 mån till på gömstället så hade alla klarat sig. 
Man blev verkligen rörd kan jag säga! Se till att läsa den om ni inte gjort det. En bit historia om en av de hemskaste tiderna i "modern" tid. Tycker verkligen att elever borde bli tvingade att läsa den i skolan. Eller iaf delar av den. 

Planeringar

Idag har jag haft lektion med ettorna hela dagen.
Jag har även pratat med Mojsen och påbörjat pappas 50-årspresent.
Han fyller 50 i september och har sagt att han inte önskar sig något annat än att vi följer med på kryssningen. Men grejen är ju att han bjuder på middagsbuffén för närmaste släkten så hytt + frukostbuffé gick på 200 spänn. Och han är minn enda pappa och han fyller 50 år. Det är klart som fan att han ska ha något mer! Så jag kom på att han faktiskt inte äger något som jag själv tillverkat. Så nu håller jag på att tillverka en jackhängare till honom som han antagligen kommer ha ute på landet. Har hunnit påbörja ramen och smitt alla krokar. Mitt i arbetet kom jag dock på en annan design så det är därför ramen inte blev helt färdig :P
 
Jag har också börjat planera flytten till Arvidsjaur foh real now. Ringde upp industriföretag däruppe och skickade in ett CV till ett av dem som kunde vara intresserade. Så förhoppningsvis får jag åtminstone provjobba och då ska ajg fan sopa banan med dem!
Jag tänkte även att jag skulle vilja friska upp minnet lite med arbetsvana så tänkte höra av mig till ett företag lite senare som är belägrat ute på Ekerö och kolla om de vill ha lite extra hjälp i juli, några dagar i veckan. Antingen om de har öppet hela juli och att jag då jobbar typ 3 dagar i veckan eller om det bara blir någon vecka dåjag jobbar heltid.
 
Taggad brud AB
 
 

Weekend over and out

Ja, var ju hos Ammi i helgen. Vart inget besök på gymmet. Men vi gick uppför bergrt och kollade på utsikten. 
Var på krogen igår. Hittade några killar som hade svensexa men det var ändå en rätt fail utekväll. Inte så mycket folk och inga intressanta människor. 
Var någon kille som försökte grinda mig på dansgolvet. Igen. Varför händer det mig jämnt i Sundsvall? Leave me be! Blir så jävla obekväm. 

Idag har jag ich Ammi ätit pizza och sen har jag åkt buss hela dagen. Har typ 35 sidor kvar av Anne Franks Dagbok som jag började med i tisdags så den läser jag klart ikväll. 
Hann även prata typ en timme med Anton också. Det behövdes. Kände att jag behövde prata av mig om nya event som jag och Ammi mindes om morsan. Ännu ett sätt som visar vilken sjuk person hon är och hur illa hon behandlat oss. 
Handlade kort och gott om att hon satt topless i webcam och skröt om sina bröst när vi satt bakom henne i soffa och kollade film när vi var små. Hon kunde ha väldigt sexistiska samtal med dessa olika killar, både i webcam och i telefon samt att hon pratade alltid med oss om sina sexiella problem eller tillfredsställelser. När vi var i 10årsåldern typ...
Jag har iof inte blivit så påvekad för jag har alltid haft muren uppe mot henne för hon har alltid behandlat mig så illa. Jag förstod att det hon gjorde var fle. Inte Ammi. Så allt har tagit hårdare på henne. 
Nåväl, det var skönt att få pratamed honom om det. 
Sen började vi prata om Arvidsjaur. Han ska lämna in ansökan till tjänst idag. Tjänsten drar igång den 7 augusti. 
Jag sade att jag ska knäcka nöten för Jane och Peter. Prata lite med Peter om jag bara ska säga upp mig så snart som möjligt eller avvakta. Ska också rådfråga när jag borde ringa upp det företaget jag hittade i Arvidsjaur och be om provanställning. De kanske inte känner till sitt behov efter sommaren nu innan sommaren ens börjat liksom. Men samtidigt så skadar det kanske inte att ringa och fråga. 
Dessutom diskuterade vi boendesituation. Vi har iaf kommit fram till att vi börjar med ett hyreskontrakt. Bara för att känna på vad vi tycker om Arvidsjaur. Om vi sen bestämmer oss för att bli mer permanenta så köper vi nog en villa där. Så sjukt billigt. 100kvm villa med trädgård och badbalja/jacuzzi för typ 600 000 kr. Helt cp. Man kan inte få den minsta lägenheten i Sthlm för det priset! Dafuck liksom. 
Men de planerna ligger ju lååångt i framtiden. 
Fick även veta att ha kommer tjänstgöra som en vanlig anställning. 8h/dag, 40h/vecka. Så helgerna lediga. Mycket tid tillsammans. 
Många som han lärt känna under GMU ska också söka tjänst i Arvidsjaur så då kanske man lär känna lite nytt folk och inte bara sitter hemma i lägenheten och läser varje fri tid man får. 


Good assday!
Haha blir sällan helt nöjd med bilder på mig. Tycker alltid att ser man smal ut gör man ett filt ansiktsuttryck. Får man ett bra ansikte ser armen smällfet ut typ etcetc. Allt bara funkar inte. Men denna bild hittade jag faktiskt inte något att klaga på. Är liksom nöjd med hur jag ser ut här. (Finally) kanske är på väg till en kropp jag gladeligen kan visa upp på stranden. 

The f-ing doms!

Har precis vaknat. Inte kliit upp ur sängen men. Min röv gör så jävla ont!!! Och innerlåren men fullt serri!

Bad ju Johan om ett killer benpass igår eftersom jag skulle sitta still på en buss i 5 h så ville jag liksom vara trött. Det gick inte alls som planerat...
Hade liksom kramp i benen heeeela vägen. Känns som växtvärk ungefär. Så jag skruvade mig i det väldigt trånga sätet heela tiden. Hon som satt bredvid måste varit så jävla störd på mig och trott att jag har Sveriges värsta ADHD eller något. 
Smärtan i benen avtog i typ 1 timme under resan eftersom smärtan i magen blev så stor att den utplånade allt annat (magsår, fuckung yeah). Grädde på moset alltså... Men som tur var hade jag både vatten och omeprazol i handbagaget som jag stoppade i mig och då lugnade det ner sig efter en timme. 

Idag är det bröst/axlar på schemat med Ammi och jag tror att jag kanske ska försöka maxa när man har någon som spot. 
Sen ska vi fixa oss och dra ut på krogen. Heeellz yeah. 



Sommarfräsch!

Nymålade naglar i favoritlacket. Jobbigt bara att nagellack tar sådan tid att torka!




Peculiar

Älskar när man får sådana där starka, konstiga drömmar som man inte riktigt glömmer. Man kommer ihåg varenda detalj.
 
Inatt drömde jag att jag var med Paulina och Anton. Paouee och jag skulle springa ett lopp på morgonen så vi skulle göra inbakade flätor på varandra så att håret inte var ivägen. Hon var dock orolig att flätan skulle bli så lång på henne och att den skulle piska henne i ryggen så hon började fläta mitt hår så skulle vi se hur vi gjorde med hennes sen. Hon hade en asskön teknik där hon använde bobbypins hela tiden så flätan vart verkligen tajt och bra.
Anton tröttnade såklart och sprang iväg för att hitta en krog och ta en öl. När vi var klara gick vi också dit för att sänka några glas (för varför ska man inte bli full innan man ska ut och springa?). När vi kom ddit gick jag fram och gav Anton en puss på kinden och slängde armarna runt honom. Han vände sig om och frågade en tjej om det var cider hon drack. Hon sade ja och så flyttade han sig dit för att prata (Anton är ett asshole i denna dröm och raka motsatsen till den Anton jag känner). Jag och Paouee ryckte på axlarna, tog vara öl och gick ut för Paouee skulle röka.
När vi kom ut så råkade hon bränna mig med cigaretten på ryggen så jag skrek och fick ett köttsår. Sen såg jag att hennes ena bröst trillade ur toppen och eftersom det var killar där var jag snabb att skydda henne och säga till att stoppa tillbaks det, vilket hon gjorde, men hann nämna att det var för att jag "eggade henne". Genom att bli bränd och skrika av cigaretten? Haha...
Vi gick in efter den händelsen oh hittade Anton med armen runt den där tjejen och satt väldigt nära och skrattade. Jag blev ju såklart väldigt förbannad så skrek typ: HEJ ANTON! Då flyttade han sig lite, men utan att ta bort armen. Sedan vaknade jag.
 
Helt sjukt.
 
Drömmen jag hade innan var också hemsk. Drömde att jag och min rummis Anna hade varsitt barn Hon hade en liten pojke och jag en liten flicka. Båda var väl typ 2 år. Anna var ju världens bästa mamma och jag var tamigfan världens sämsta. Jag hade glömt vad jag hade döpt ungen till och inte ens min pappa visste att ajg hade barn. Jag var fortfarande tillsammans med Anton men det var inte han som var pappan och han visste inte heller att jag hade en unge. Men den lilla flickan älskade mig som fan och där drömmen tog vid var det som att jag vaknade liksom. Som att jag hade varit en dålig mamma men var då en annan person och nu när jag var i mina sinnes fulla bruk levde jag bara och totalt för min lilla flicka.
 
Helt rubbat....
 
 
 

Big plans omg!

Vaknade till och kan inte somna om. Funderar typ på att ge upp och börja fixa men jag kommer ju avlida under benpasset sen!

Fick iaf prata med Anton igår så då tog jag upp ämnet flytta till Arvidsjaur. 
Började väldigt lugnt och fråga om han bestämt sig att fortsätta sin utbildning i Arvidsjaur och han är lite velig med svaret men man förstod att han 100% kommer göra det. Så då frågade jag hur han hade tänkt sig med oss två. 
Jag ville veta om han hade gett mig någon tanke i dennaekvation eller om han var så upptagen med att bara tänka på sig själv. 
Han sade lite tvekande typ; ja, vet inte riktigt om du skulle vilja flytta till Arvidsjaur...
Så jag avbröt honom nästan där och berättade att det var precis det jag funderat på och blivit ännu säkrare på det efter lönesamtalet på mitt jobb. Men att jag ville veta om det var något han var beredd att göra. Att ha mig flytta upp dit och skaffa jobb och bo ihop med Anton kan ju vara känsligt om han inte är redo att flytta ihop. 
Han berättade då att de ville egentligen att man skulle bo på regementet första halvåret. Men vi kom fram till att vi skulle knappt träffas alls om jag bor kvar här och det skulle ändå bli mycket bättre om jag flyttade upp. Han måste ju inte sova varje natt på regementet. 
Sen fick jag veta att han hade planerat så långt att han kollat jobbmöjligheter för en industriarbetare, vilket gav mig intrycket att han tänt rätt långt i banorna med att fråga om jag ville flytta med. Men liksom, jag förstår att han inte frågat. Hur lägger man fram det? 
"Hej älskling. Kan inte du ge upp ditt job, dina vänner, din familj och all din komfort i Stockholm och flytta upp till en håla i Norrland, börja jobba här och bara vara en supportive girlfriend när jag föler mina karriärdrömmar?"
Jävligt svårt. Kände att det faltiskt var mitt ställe att erbjuda att göra det. Jag hade ku aldrig kunnat ställa ett sånt lrav om det var omvända roller. 

Och nu vaknade jag för en halvtimme sen ungefär och kan inte somna om för jag är så jävla excited över detta!

Dedsutom åker jag och hälsar på Ammi snart vilket är den drivande faltorn till sömnlöshet! Längtar så jag spricker!



Abzz

När jag vaknade imorse stod jag som vanligt och felxade framfrö spegeln. Började se att mina magmuskler väldigt sakta träder fram. De kommer. Det går faaan så sakta, men de kommer iaf. Så om ett halvår till kanske jag har abzz.
 
 

SUG MIN RÖV, M*****-A****

Har precis haft lönesamtal med min chef (rektorn) som är världens trevligaste man. Det är dock inte han som har skrivit min utvecklingsplan som sedan ligger i grunden till löneöket, utan det är Vicen för Hantverksakademin (Varför nu hon håller på att pilla så jävla mycket i skolan vette katten). Jag fick iaf massa kritik på alla punkter (liksom alla mina kollegor) och när jag läste detta var det som att hon skrev om en heelt annan person.
Det stod t.ex att jag måste lära mig samarbeta mer med mina andra kollegor utanför metallverkstan. Detta har jag gjort! Jag startade ett samarbete med vår svensklärare genom att kolla i hennes ämnesplan för att se om det fanns något delmål som jag kunde passa ihop med mina egna mål i mina kurser. Jag har vidare börjat planera på samarbeten mellan fler ämneslärare och det teoretiska i mina kurser till hösten. Jag har varit med i en s.k studiecirkel som skulle påverka löneöket och jag pratar glatt med alla mina kollegor.
 
En punkt var hur mycket "reklam" man gjorde för skolan. Jag har då stått ute på Skansen och gjort reklam med mina elever för nior som ska välja gymnasium, jag har varit med på gymnasiemässan, jag har varit med på alla öppna hus, jag och Jane drog igång en monter nere i receptionen där vi lägger elevers arbeten så att folk kan se detta på öppna hus, jag har kvällskurser och för att inte ens börja gå in på alla filmer jag varit med i och hur mycket de skryter hela tiden om att jag varit en tidigare elev som "bara inte kunde slita sig från denna utomordentliga skola".
 
Jag har fler elever att samordna än någon annan på denna skola i min 50% samordningstjänst. Man får max ha 20 elever på en halvtid, helst ca 18. Jag har 22! Inte fan har jag klagat på det.
När jag började hade inte metalleleverna någon samordnare och inte haft på länge så de låg back med alla betygen och det var väldigt många som inte hade någon lärlingsplats. Allt detta har jag fixat parallellt med att bygga upp hela nya industriprogrammet när GY11 satte fart.
 
Jag har kort och gott gjort mer jobb än någon annan anställd på detta bygge och ett jävla bra jobb dessutom, men inget som de verkar lägga märke till och man får bara kritik. Vilket syntes i "löneöket" för det lilla jävla öket borde fan inte få kallas det, efter hur mycket jobb jag lagt ner på att försöka göra denna skola bättre!
 
Som tur är har jag en plan. Väldigt löst hängande plan. Väldigt löst, men jag ska iaf fråga om hur Anton tänker sig med oss om han ska flytta upp till Arvidsjaur och jobba inom Försvaret. Om han kan tänka sig att jag flyttar med honom dit kanske och hittar jobb som svetsare där.
Om han går med på det har jag redan hittat två svetsfirmor i Arvidsjaur, varav en faktiskt verkar rätt lovande om man kollar vad det är för maskiner och liknande de har. För isåfall ringer jag upp dem och förklarar min situation och kollar om de kanske vill ha en svetsare upp dit. Då slipper jag detta ställe!
 
Annars är fan frågan om jag pallar vara kvar iaf. Då söker jag jobb på en svetsfirma här i Sthlm. Har 2, ev 3 firmor som jag kan fråga om anställning och som säkert inte skulle säga nej till mig. Vilket skulle vara guld!
 
Helst av allt vill jag ju ändå flytta med Anton. Tror inte jag orkar med ett års långdistans utöver dessa 3 månader som han nu är borta. Kommer bli jävligt tufft. Dessutom känner jag mig jävligt redo för ett nytt äventyr! Att faktiskt göra något drastiskt och häftigt. För det skulle vara ett minne som jag tar med hela livet. Gången jag satsade på kärleken och flyttade 90 mil ifrån min säkerhet.
Isåfall tänker jag dock inte säga upp min lägenhet, utan jag hyr ut den i ett år i andrahand till Anna så får hon ta in en inneboende om hon vill det och då kan jag ju flytta tillbaka in när jag kommer hem från Arvidsjaur, för jag satsar på att vi kommer flytta tillbaka när han är klar med utbildningen.
 
Okej, nu har jag lugnat ner mi lite. Hjälpte att skriva av sig.

Istället kan ni kolla in vad fan som hänt med mina vader!
Alltså, STAHP! Tycker inte alls att det är snyggt med vadmuskler. Det ser ut som en deformerad alien vill ta sig ut ur mitt ben. Och jag spänner inte ens det vänstra benet! (det utan tatueringen). Nonono
 

Booksies

Fått tre av de sex böckerna jag har beställt. Började på Anne Franks Dagbok igår. Har väl kommit 140 sidor kanske. Läser nog ut den till helgen. 
Yey!



Erhmagerd kors i taket!

Igår var jag så sjuuuukt trött. Hela början av dagen! Alltså, jag somnade på tunnelbanan typ så fort jag satte mig typ och jag vaknade till litegrann när jag hörde att de sade Skärmarbrink. Lovar att det tog mig typ en halv minut innan jag kopplade att Skärmarbrink är stationen innan den jag ska av på. Sen höll jag typ på att somna på jobbet. Det var värst innan typ 13.
 
Hade Kälsvets med min treor. Tycker alltid att de är så trevliga så det är skitkul att ha de kurserna. Nu är det i slutet också så nu sitter de och svetsar prover för att få ett betyg. Praktiskt prov ungefär. De lägger en svets och när de tycker att det ser bra ut så sågar de isär den för att se hur den ser ut invändigt och sen betygsätter jag svetsen. Dessutom hade de muntligt prov med mig i materialkunskap. Så det var mycket som hände. Många betyg.
 
På kvällen var det öppet hus också. Hann en bit till på min hylla. Nu är det fan inte mycket kvar. Ska svetsa dit anordningen där trähyllan ska skruvas fast och sen måste jag fixa något så att jag kan borra upp den på väggen. Sen få papi komma hit med slagborren så jag kan få upp den plus en tavla.
När jag är klar med det ska jag bygga ett skoställ. Vi är två tjejer i denna lägenhet med skofetisch typ så just nu har vi en bokhylla i trä där. Ser ju ut som skit. Det funkar inte.
 
Anton har varit ute och skjutit hela helgen så han ringde vid typ kvart i 7 igårkväll och vi pratade i över en timme innan han ville gå och käka och duscha. Pratade om typ allt vi haft för oss, men ingenting som vi kanske borde tagit upp.
Jag smsade igår och ursäktade mitt beteende när han var här men berättade att jag fick panik när han nämnde Mali. Det kom inte upp när vi pratade på telefon men han vet ju iaf.
Sen har jag som mål att ta upp vad som händer med oss om han ska jobba inom försvaret uppe i Arvidsjaur i ett år men det var inte forumet för det när jag var på jobbet och sen satt på tunnelbanan. Det är något som jag vill ta när jag är hemma ensam. Och meningen var att Anton skulle ringt och sagt godnatt också så kände att det var perfekta tillfället att ta upp det för då skulle jag vara hemma. Men så blev det inte. Folk låg antagligen och försökte sova så han kunde inte ringa. 
But there is a silver lining, ladies and gents. *trumvirvel*. Efter att ha varit så lång tid med Anton sade han för första gången utan påtryckningar från mig att han saknade mig! Så. Jävla. Chockad! 
Han har varit översöt för att vara Anton senaste tiden. Inte för att jag klagar!
 
 

Politik är bara skit

Alltså, jag försöker läsa på lite om olika partier inför valet nu och jag blir tokig! Inga partier bemöter frågor som jag verkligen bryr mig om.
Typ såhär ser det ut:
 
Skolfrågan.
"Vi ska bättra skolan genom att satsa på kunskaper och ha mindre klasser."
Okej tänker jag. Det låter ju bra, men hur ska ni lyckas med det? Ska ni ge lärare högre lön då också så att läraryrket blir mer attraktivt att utbilda sig till? För jag antar att mindre klasser innebär fler klasser, som innebär fler lärare?
 
"Vi vill satsa på att minska arbetslösheten genom att erinra kunskap"
Okej, så det ska alltså hjälpa arbetslösheten genom att ni engagerar er mer i skolfrån. Sure, det kan funka. Om vi börjar nu och kollar resultaten om 10 år! Men vad ska ni göra åt det NU?
 
Och så fortsätter det bara hela tiden. De räknar upp problem med vårat samhälle och säger att det är viktigt att fixa, utan att helt kunna lista alla lösningar som krävs för att fixa det. Blir helt galen av sånt här!
 
Nötter!

I can't fecking run

Jag har alltid varit självdestruktiv när jag mår dåligt. När jag var tonåring skar jag mig, när jag slutade skära mig började jag riva upp köttsår på armarna. Mest i sömnen, men det blev något som liknar att knäcka fingrarna. Man började riva utan att tänka på vad man gjorde. Det blev en reflex.
När jag försökte sluta med det så började jag dricka jävligt mycket alkohol. Under tiden av allt detta så åt jag extremt lite. 
Som sagt, jag har alltid hittat något sätt att straffa mig själv för att jag mår dåligt över saker. Jag har fuckat upp mitt liv rejält när jag var yngre.
 
Nu har jag inte skurit mig på 6 år och jag har inte rivit upp stora sår på 4 år. Jag har inte mått dåligt de senaste åren heller. Inte riktigt dåligt. Jag har kommit över det mesta såntdär.
Men samtidigt, har man en gång skurit sig försvinner aldrig den längtan efter att göra det igen. Man saknar adrenalinet och lugnet som kommer på samma gång. man skakar i hela kroppen av adrenalin tills man inte skakar längre och allt blir tyst och lugnt, man slutar tänka. man blir typ hög. Och det slutar man aldrig sakna. Man inser bara att konsekvenserna är värre än den njutningen.
 
Nu denna vecka har jag insett att jag fortfarande har ett självdestruktivt beteende när jag mår dåligt, men nu plågar jag min kropp på ett sätt som kommer bli till min fördel.
 
  1. Jag försöker hålla mig sysselsatt så blir väldigt produktiv. Baka, sticka, läsa etcetc
  2. Jag får städmani. jag vill ha fint runtomkring mig för att balansera ut kaoset i huvudet.
  3. Jag plågar min kropp genom min träning.
 
Den tredje punkten märkte jag som starkast i torsdags och idag. I torsdags körde jag och Anton högintensivt och jag bara fortsatte och fortsatte tills det inte gick att fortsätta längre.
Idag hade jag löpning i Grimsta på schemat. Jag hade redan innan bestämt mig att springa 2 varv i gula för jag trodde inte att det fanns en chans att jag skulle slå mitt tidigare rekord på 28.54. Vilket jag deefinitivt inte gjorde. sprang första varvet på 30.54. Riktigt dålig tid. Men jag kände av det redan från början att det skulle gå dåligt.
Sprang ett varv till och hela kroppen brändes och gjorde ont men jag bara fortsatte. Tiden blev iaf 1.02.09 så en rätt hyfsad tid ändå. Innan sommaren är slut ska jag springa på under 1 h!
 
När jag kom hem pratade jag med Jonina så vi ska dra till Vby sen och köra ryggpass. Båda behöver prata och båda vill träna. Blir bra eftersom jag missar träningen imorgon.
 
 
 

Nytt sätt att hantera livet på

Har bakat bröd och städat/diskat hela köket, varit på gymmet och på Ikea. Nu sitter jag och kollar Perks of Being a Wallflower som jag antagligen kommer somna till. 

Insett att städa när man är frustrerad ger en några dyrbara minuter av att inte tänka alls förutom att få oordningen till att bli en ordning. 

One missed call

Nu har Anton åkt tillbaka till GMU och jag ska till gymmet och kötta ben och mage för att fördriva och mörda allt i min kropp. 
Det är en sån dag då jag skulle ge allt jag ägde för ett telefonsamtal med älskade farmor. Hon var världens klokaste dam och hon visste alltid precis vad som ska sägas för att lugna mig. Gav mig alltid något logisk som jag kunde tänka sönder och i slutänden må bättre och hantera situationen på ett sätt som gjorde att jag kunde lämna problemet åt sidan. Hennes klokhet skulle vara fantastisk just nu och även fast jag har en massa underbara personer i mitt liv som gärna lyssnar på mina problem, kommer med tips och råd oxch gör allt i sin makt för att jag ska må bättre är jag för dum i huvudet för att det ska gå in. Bara farmor lyckades. 
Så jag hanterar det på gymmet. 



Morningtrap

Vaknar alltid tidigare än Anton och blr alltid uttråkad. Imorse låg han halvt på mig så där satt man i rävfällan och ville inte flytta på sig (tycker inte om att väcka folk eller djur som sover om jag inte absolut måste. När Archimedes sover på mig försöker jag liksom åla mig bort från honom så jaginte flyttar på honom om jag måste upp och kissa eller något. 

Aja tog en bild för att jag var uttråkad men efter lite extra tankeverksamhet tänker jag inte lägga upp den. Väldgt lättklädd och trots att ma inte ser något ser man liksom att jag inte har kläder på mig och det är lite obekvämt :p

Istället kan ni få denna bild som beskriver väldigt bra hur mitt och Antons förhållamde har varit/är



Högintensivt är räddningen

Produktivitet är nyckeln, ögintensivt är räddningen. 

Produktiviteten håller tankarna sysselsatta och högintensiv cirkelträning gör att man får banka ur alla dåliga tankar, bli helt slut, lite stolt över sig sjävlv och få endorfinerna att sätta igång. 
Anton och jag gick till ett bad i Alvik där det finns ett utegym vilket resulterade i 25 min non-stop träning tills jag höll på att dö. Och när jag var klar så kände jag mig nästan glad. Iaf pratglad. 
Enda gången jag tycker om högintensivt är när jag måste träna bort dumma tankar.

Snart blir det middag på Helenes. 

Produktivitet är nyckeln

När jag är deppig på något sätt blir jag väldigt produktiv. Jag måste alltid ha något att göra med händerna men det blir typ 3 gånger värre om jag mår dåligt. 
Idag var det baka som jag behövde göra. Det är ofta baka jag vill göra, men jag avstår för jag vill inte äta massa sötsaker vilket jag kommer göra och jag vet att jag hamnar i ett frenzy så jag bakar i timmar och sen står jag där med typ 50 cupcakes i olika varianter. 
Men denna gång var jag ju hemma hos Anton och jag tog inte med mig en bok, jag har inte min stickning, mitt korsstygn, min rubiks kub, jag vill inte spela gitarr för Anton har datorn och jag kan inte lära mig nya låtar och har ingen lust att sjunga och jag kan inte svetsa nya möbler hem för jag är inte i verkstaden. Jag kan använda köket. Så jag bakade. Banan/vit chokladmuffins med jordnötssmörsfrosting. 

Bad weather=bad mood

Just nu har jag fått rätt mycket att tänka på känns det som. 
Anton går ju GMU och jag försöker stödja honom så mycket som möjligt. Mina största problem är långdistans för jag suger på att snacka känslor och han är ännu värre så det blir typ kompisrelation. 
Dessutom är jag rädd för att han ska ut i krig. För jag tror inte att jag skulle klara av att förlora en till människa som står mig så nära. Och ovetskapen och rädslan varje gång man inte hör någontin från honom på någon dag. Jag skulle inte hantera det. 

Iaf, i måndags fick jag reda på att han vill fortsätta som jägare, vilket betyder 1 år till uppe i Arvidsjaur. Jag har inte ens hunnit smälta det inna han kläcker att 2016 skickar Sverige jägarsoldater till Mali i krig, vilket han högst troligt skulle skickas till och isåfall åka.

Så nu har jag tankar som att jag är superglad att han hittat något han tycker är kul och vill fortsätta med, att jag måste leva i ett långdistans de närmsta 2-3 åren om vi ska fortsätta tillsammans, tänker ha något på mig i denna ekvation? Tankar om att han kommer dö kommer upp konstant etcetc. Blir helt jävla schitzad. Och jag känner inte att jag ka vara den personen som hindrar någon från att göra det de verkligen vill och jag vet inte hur bra jag kommer hantera att vara i ett långdistans där man konstant är rädd för att ens partner ligger sprängd i en djungel och jag kan inte göra slut för det har tagit mig sjukt lång tid att hitta någon som jag bryr mig så mycket om och jag ka inte ta den känslan för givet. 

Käkade iaf fuskrisotto med saffran och räkor samt lax till det. 
Idag ska jag träna högintensivt och baka cupcakes. (Måste baka och fixa när jag mår såhär)

goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0