Weigh in

Till min förskräckelse berättade Johan att vi skulle ha en invägning för att se hur allt fungerade idag. 
Wel fucking thank you too!
Inte nog med att jag har mensvär och min mage är uppblåst till tusen (går typ upp 2-3 kg när jag har mens) men jag har haft en sån sjuk jävla fuskhelg. Fredagen var potatisgratäng och sen hamburgare när man kom hem. Lördagen innehöll bröd och middag hos Antons mor. Avokado med skagen till förrätt och en pasta/kyckliggryta till varmrätt och sen ananas på bion. Låter kanske som bra mat men kaloriintaget måste varit skyhögt. 
Söndage käkade jag blåbärspaj med vaniljsås ute på Brostugan och bakade bröd på smör, vetemjöl, mjölk och salt för att ta slut på lite ingredienser hemma hos Anton. Hujedanmig! Var inte alls taggad på invägning så att säga. 
Visade sig dock att jag låg kvar på samma vikt men jag har ökat 1 kg i muskelmassa och gått ner 1,5% i fett! What? Hur fan hände det? Så jävla chockad! Det är inte ens meningen att man ska fortsätta bygga muskler under deffen. Trodde jag. 
Aja, bara tacka och ta emot. Hoppas att LCHF dieten kickar bort de sista kilona/ % i fett som jag vill bli väck med. Tror jag ligger på 24,5% nu och jag vill iaf ligga på 22%. Mitt mål är nog 20%. 
Kanske, kanske. Började iaf på 26% när vi började Become an Athlete programmet. 



Mätt på inget

Man blir verkligen mätt när man äter mycket fett. 
Frukosten var ju som sagt en halv avokado med skagen och 4 skinkbitar. Kändes aslite men fan vad mätt jag är! Mycket mättare än när jag äter havregrynsgröt! Då blir jag lagom mätt och står mig rätt länge. Nu är jag proppmätt. Vet inte hur länge det håller i sig men jag har ju 500 g kvarg att trycka i mig också. 
*sväljer hårt*

Saliva



Anton somnade på min arm, halvt liggandes över mig. Jag låg med halva skinkan på soffan och jag ville inte väcka honom. Så jag låg kvar. 
Lite som när Archimedes lägger sig och somnar på en. Han sover så sött så man har inte hjärta att förstöra. 

Det negativa var ju att han började dregla på mig. Jag tycker saliv är lite läskigt. 
Det är kärlek det. När man ligger kvar trots att man får saliv på sig. Mhmmm


Ny fas i dieten

Har precis varit och handlat för den sista fasen i dieten. Jag kommer tycka om dessa 2 veckor tror jag! Om inte sista vecka blir helt galen. We shall see. 
Denna vecka verkar iaf grym. Kolla inköpet liksom!

Imorgon kommer se ut såhär och resten av dagarna kommer vara rätt liknande:

Frukost: 1/2 avokado med skagen och skinka
Mellis: 250 g kvarg
Lunch: Chevré och kycklingsallad med rödbetor och valnötter. 
Mellis: 250 g kvarg med riven kokos
Träning
Mellis: en proteinshake och 1 msk jordnötssmör

Så ser morgondagen ut för jag kommer inte ha tid med middag. Skulle jag få in middag skulle jag nog behöva äta en mindre lunch eller ta bort något av mellanmålen. 
Morgondagen kommer iaf hamna på drygt 1450 kcal så jag ligger inom ramen för vad jag får äta. 

Helgen som gått

Såå. Denna helg. 
I fredags var det ju fest hos Tom och en tänkt utgång. 
Jag drack som sagt ingenting för, you know, dieet!
Har dock fuskat med kosten denna helg. Inget att göra åt riktigt. Har försökt. 
Iaf, åkte hem till Anton efter jobbet så vi myste lite på soffan eftersom vi inte fått träffas på nästan 2 veckor, sen fixade vi oss och drog till Tom. Nästan direkt. 
Köpte mat så jag lagade potatisgratäng och kött åt 7 pers. Inkl mig själv och Anton då. Wow!
Vi satt och sjöng och hade astrevligt. 
Drog hem typ 2. Wow. 

När jag vaknade igår morse skrev jag inlägget igår så you know. 
Efter att Anton vaknat drog vi till Kärsö och letade cashes. Alltså, geotag typ. Några har prickat ut olika cashe på gpsen och hittar man den ska man skriva sitt namn där etc. Rätt kul. 
Efter det fixade vi lunch och sen drog vi till Vby och shoppade lite innan vi tog oss till Antons mor för att äta middag. Supertrevligt! Jag och hans mor bestämde att hitta ett stick café där vi ska sätta oss och ge oss på lite svårare stickningsbeskrivningar. 
Efter det gick vi och såg Grand Budapest Hotel. Den var riktigt bra tycker jag! Skrattade typ hela tiden! Anton höll på att somna. Jag med. Båda var sjukt trötta. Somnade nästan direkt när vi kom hem dock. 

Idag sov vi till halv 12!!! Egentligen halv 11 men det var ju omställning till sommartid. 
Upp och äta frukost och sen till Brostugan på Kärsö för att fira Antons pappa. Första gången jag fick träffa honom också. Måste säga att man känner igen vart Anton fått sitt sätt att prata. De har samma sätt att uttrycka sig. Hehe. 
Jättetrevligt var det iaf. Ska antagligen på vernissage nästa helg och kolla på lite tavlor som Antons far och hans fru Mia hänger ut. 


Anton och Ludde


Hittade tussilago ute på Kärsö :)

Semesterplaner

Ligger i sängen med Anton som sover. Jag är pigg. Efter 5 timmars sömn...
Har problem att sova när solen skiner. 

Istället tog jag min bok och mobil och nu har jag kollat resor till London med Paouee och ungefär hur mycket det skulle kosta att bila till Tyskland. 
Jag har kommit fram till att jag antagligen skulle haråd att göra både och i sommar vilket skulle vara fantastiskt!
Åka till London, hotell, 2 väskor och alla slatter inräknade för 2 pers skulle gå på typ 5500 kr och att bila till Tyskland ca 4000 mer eller mindre. Vi ska ju till Polen först (Auschwitz) och sen till Tyskland för att gå på Judiska Muséet och köpa massa alkohol. 
Funderar faktiskt på att försöka involvera grabbarna grus så man är flera på något av äventyren i sommar. Skulle vara sjukt kul!

Jag har nu på mitt sparkonto lyckats skrapa ihop typ 22k till sommaren. Sen kommer ju skatteåterbäringen på 7k vilket ger mig 29k. Nu kör jag ju kvällskurser vilket jag förhoppningsvis kan samla ihop typ 5-6k till i 3 mån, vilket betyder 15-18k mer på det. Så typ 34-37k i sommar plus att lönen fortsätter rulla in. Och om jag går ner i PT tid efter påsk eller något så drar jag ihop ytterligare 9k på det plus 3k till varje månad i sommar. 
Jag kommer ha caaashflooow!

Ska ju självklart inte göra av med allt i sommar. 
Ska lägga undan rätt mycket för att spara till en bostadsrätt i framtiden. Dessutom satsar jag på att 6-10k kommer gå till körkortet också. 


Mahahah *evil laugh*

What's in the backpack?

Alltså, min dagsranson för mat är otrolig! Jag behöver en större väska!


Jordnötssmör
2 dagars ranson av energibollar till innan träning
Proteinpulver m shaker och massa piller
Lunchlåda
Mellislåda med lättkvarg, funlight, kalorifri jordgubbssirap och stevia. 

Räcker alltså för en dag och lite power till morgondagens träning också. 

Le lift

Haha denna var så spot on kände jag!



Färdig yrkeslärare och skatteåterbäring

Priisa guud! Här konmer skatteåterbäringen!
6800 ca får jag vid midsommar. Ma tackar och bockar. Min sommarkassa jublar! Kommer gå direkt till körkortet, det. Perfekt!

Hade dessutom möte med Peter och en tant från Stockholms Uni om min sista VFU period som jag (enl mig orättvist) inte blev godkänd på. 
Gick min VFU på en svets och serviceteknisk utbildning ochmin handledare tyckte inte jag var tillräckligt bra på att hålla teoretiska lektioner för att jag inte ville stå och snacka i 1 h inför elever som har attentionspan på 10 minuter. MAX! 
Dessutom tyckte han att jag behövde föer år i yrket, vilket är lätt att säga om han ska försöka dra den slutsatsen från min kunskap i svarv och fräs, vilket jag aldrig ens fått känna på innan. Det var inte ens den typen av lärare jag skulle utbilda mig till, utan jag utbildades inom svetsyrket. 
Nu har jag iaf alla kurser godkända och ska vänta på min licens och examen. Suuuuper! Då kan jag begära löneök också. 



Friday at 16

Giddy like a school girl!
Om typ 30,5 timmar kommer jag få träffa Anton igen och
 
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
AMMI LÄS INTE DETTA!
 
 
 
 
 
 
 
 
Få ligga igen! Jäääh, mama likes!

Mer drömmar

Inatt drömde jag att jag hade bin som husdjur. Hade typ 5 bin som var upptränade att inte sticka mig och mina kompisar och de var jättegosiga. Ville sitta på fingret och att man skulle klappa dem. 
Jag var ändå rädd för dem. Haha

Sen drömde jag att jag och Ammi skulle äta jordgubbar med grädde och glass. 

Jag tror att jag är redo för sommaren nu!

Fucking money, bitch!!

Nu kommer pengarna att börja rulla in till sommaren!
Jag har ju nämligen börjat med en svetskurs på onsdag kvällar i 10 veckor framåt. Tjänar flera bra syften. Har ju t.ex något att göra när Anton är borta och kommer få in typ 4-5000 kr mer i månaden till sommarbudjeten. Lär bli mycket utgifter i sommar för jag har planerat att jag ska ta en intensivkurs och ta körkort, åka till London med Paouee och shoppa och festa och eventuellt, förhoppningsvis, bila ner till Polen och kolla in Auschwitz och sedan fortsätta till Tyskland och gå på Judiska muséet, gå på någon krog, köpa med oss massa alkohol och åka hem igen. 
Det är alltså saker som kommer kosta så jag behöver verkligen pengarna. 

Funderar även på o jag efter detta 12 veckorsprogram, eller efter påsk, att gå ner lite i tid med Johan och PT-timmar till 1 dag i veckan för det blir ju en rejäl summa pengar i månaden att träna som jag gör. 
Just nu tycker jag att det är värt varenda krona för att det är mitt största intresse och jag är verkligen helt inne på att få min drömkropp! Jag tror bara att jag kan klara mig mer och mer på egen hand nu. 

Sen kommer ju skatteåterbäringen så får förhoppningsvis en slant där också. 
Har redan lyckats lägga undan 20k än så länge också. Målet är väl att ha lagt undan 40k till midsommar. Sen har ju jag betald semester också så pengar kommer stadigt att rulla in. 

Grejen är nog mest att jag verkligen inte vill göra av med allt på en sommar. Jag vill lägga undan till att i framtiden köpa en lägenhet.

Måste ju i princip komma upp i 200k för att få en hygglig lägenhet tror jag så det är verkligen en bit till. 
Skulle jag inte träna med Johan och ha kvällskurser skulle jag dock kunna lägga unda över 10k i månaden. 
Prioriteringar..



Axlar/bröst

Jag ska antagligen börja med kvällskurser idag i 10 veckor. Fick jag även reda på idag. Sån jävla framförhållning...
Det betydde alltså att jag inte kommer kunna gymma efter jobbet. 
Kollade vad jag hade att träna idag och det var axlar/bröst vilket är ett perfekt pass att göra på jobbet för de redskapen jag behöver finns faktiskt. 
Dessutom är det ett pass jag tycker är jättekul!

Det enda problemet var ju min jävla axel..
Har problem med vänsteraxel. Ibland gör det förjävla ont efter ansträngning. 
Märkte igår på kickboxningen efter att jag gjort 50 armhävningar att min axel inte alls mådde bra. Gjorde skitont och hela armen domnade bort. 
Det kände jag även idag under passet. Vissa övningar gick typ inte. Så det gick inte att pressa tunga vikter, utan fick köra lätt, fler reps och försöka göra rörelserna lugna och kontrollerade. 
I helvete att jag inte utför passet!




Goda gärningar och smärtor

Tänte först klaga lite men förihelvetessugarpungshora vad mina nackmuskler gör ont! Har fått helt galen träningsvärk i min tjurnacke. Kommer att avlida!

Hade ju kickboxning idag. Fick avaluta med riktig sparring vilket var askul. Börjar verkligen få in lite tekniker känner jag. Har inte fått till det med att sparka och blocka sparkar riktigt känner jag, men jag börjar faktiskt hitta chanser när det kommer till jabbar och crossar. Hittar liksom alltid luckor och vet hur jag ska utnyttja dem för att komma åt ett slag mot huvudet. Kul!
Det som inte var kul var att det var ganska mycket mage idag och jag har träningsvärk i min mage. Som. En. Gnu. Det är värre i nacken dock. 
Det som inte heller var så kul var att vi fick göra 50 armhävningar och helt plötsligt fick jag en jävla smärta i vänster axel och sen försvann känseln i den armen. Hatar verkligen mina problem med axlarna. Men nu har det faktiskt gått rätt bra ett tag med den. Så ska inte klaga. Den blir starkare och starkare. 

Dagens goda gärning då. 
Hittade en iphone på bänken på Hässelby Gårds statio. Kollade på den och det var ett sms som skrev vilket nummer man skulle ringa om man hittat telefonen. Vilket jag gjorde och kunde lämna tillbaka telefonen till en mycket lycklig tonårsflicka. 


Typ jag fast med vitt bröd och choklad atm

Fucking brain. Staaaahp

Alltså, jag är en väldigt positiv människa, men så fort jag får lite tid att tänka så kommer alla mörka tankar.
Denna gång satt ajg på tuben och lyssnade på musik.
 
Började tänka på när jag faktiskt fick känslor för Anton. Kom överens med mig själv att jag antagligen visste redan i början när vi började dejta. Har alltid vetat att vi haft en galen attraktion till varann och när vi började dejta kom känslorna som jag inte lade någon tyngd på. Jag blir lätt förälskad och det försvinner lika snabbt också.
Efter att vi dejtat i typ 2 månader pratade vi om ifall vi skulle satsa eller inte. Anton började prata och då sade han att han inte trodde att det skulle funka för att han inte var kär och galen.
Jag sade att jag inte visste hur jag kände men att jag visste att jag trivdes i hans sällskap och inte ville sluta träffas iaf. Han höll med.
 
Tiden efter var lite stelt. När man var ute visste vi inte om jag skulle sova hos honom eller åka hem. Sov alltid hemma hos honom i alla fall och vår relation ändrades inte så mycket.
 
I slutet av sommaren behövde jag prata med honom igen och jag berättade att ajg faktiskt tyckte om honomoch om vi fortsatte träffas skulle chansen vara stor att jag blev väldigt kär. Han sade att han inte visste hur han kände. Han tyckte om mig och ville inte sluta träffa mig men skulle han gå in i ett förhållande så måste det vara något som håller. Han är för gammal för lekar.
Jag sade att jag inte ville att något skulle förändras men jag tyckte att han hade rätt att veta vad vi håller på med och att utgången har stor chans att bli att jag står och är sårad och har ont. Och jag vet att han inte vill såra mig. Det jag ville få ut med det samtalet var bara att han skulle veta vart jag står i allt och ha det i åtanke i sitt agerande.
 
Vi fortsatte som vanligt, men till vintern blev allt mycket mer intensivt och det kändes som att det vart mycket mer känslor inblandat. Jag blev medbjuden till massa familjeangelägeneter och fungerade bra ihop med hans familj.
I början av februari vart vi officiellt tillsammans.
 
Det jag tänkte på då under tunnelbanefärden var att jag vet att han verkligen tycker om mig och att vi aldrig skulle vara officiellt tillsammans om han inte var kär i mig, men i bakhuvudet har jag bara hans röst som säger att han inte är kär och galen i mig och att han bara vande sig vid att ha mig som flickvän. 
Den tanken kan få mig att gå sönder och så mår jag piss. Å andra sidan av pannkakan blir jag förbannad på mig själv för att jag ens tänker så och måste lita på mitt och Antons förhållande för annars är det ingen mening.
 
En del av mig har funderat på att prata om Anton ifall han är kär och galen i mig nu eftersom han inte var det förr, men jag vet att jag aldrig skulle ta upp det. Han är inte precis inbjudande att prata om känslor och jag är sjukt dålig på det.
Ibland önskar jag att någon annan kan säga allt det till honom och förklara hur jag känner så jag slipper, men det känns så jävla högstadiet också.
 
Dessa tankar snurrar i min skalle när jag får tänka för mycket.
Thank you, fuckbrain!

Progress ftw!

På dessa bilder ser jag verkligen att jag kommit en bit på väg alltså! 
Första bilderna är tagna i höstas någon gång. Kanske september?
Andra bilden är ju tagna förra veckan. Det kan bara bli bättre!



Förutsättningarna är ju lite annorlunda när man har andra kläder och bättre ljus, men tycker att på första bilden ser man att det inte fanns någon antydan till magrutor oavsett ljus och andra bilden är magen liksom delad på två om ni förstår. 

Intense

Högintensivt stod på schemat idag. 
Fick träna frivändningar och jävlar vad mycket teknik det är i det. Eller det förstår man om man sett en frivändning. Känns som en lätt grej att skada sig i om man inte gör rätt. Men det var kul. 
Frivändning, halv frivändning, front squat och en variat på frivändning/militärpress. Började på 25 kg och jobbade mig upp till 40 kg. 

Efter det fick jag göra 12x2 kettlebell swing med en 20 kg kettlebell och avslutade passet med 200 kettlebell swing med en 16 kg kettlebell. När jag behövde vila fick jag göra 5 armhävningar. Död tjej är jag nu! Speciellt eftersom uppvärmningen vart på 30 min CT...



Gym rage

Är det något jag hatar är det folk som har problem att städa efter sig på gymmet. Ställ tillbaka vikterna på sin plats när du är klar! Hur svart kan det vara?




Morgonformen

Det tar sig fan! Börjar se ljuset i slutet av tunneln mot min drömkropp!



Fucking tasty

Har varit på gymmet och kört kondition/bålstabilitet nu. Handlade litegrann och har lagat mat som ska bli matlådor. 

Det blev köttfärspaj. Så jävla god! Fick receptet från http://www.fitnessochhalsa.se/2009/04/nyttig-kottfarspaj.html?m=1



Sockerfria chokladbollar

Utvecklade mina pwo bollar lite granna idag och kom på ett recept som smakar EXAKT som vanliga chokladbollar men man har inget socker eller smör i. Skitgoda vart dem!!



 
Ingredienser:
 
15 g hasselnötter  
15 g riven kokos
1 dl havregryn
1 krm vaniljpulver (inte vanillinsocker)
6 st soft dates (dadlar)
1 msk kakao
Lite kaffe
Ev. extra vatten
 
Hacka och blanda allting och forma till 6 st bollar.
 
Hela badgen har näringsinnehållet:
 
387 kcal
11 g protein
65 g kolhydrater
18 g fett
 
Jag delar upp denna badge på 3 så äter 2 bollar ca 45 min innan träning för att få energi.
 
Näringsvärdet:
 
129 kcal
3,5 g protein
21,5 g kolhydrater
6 g fett
 
Om ni som mig ska använda dessa innan träning, kom ihåg att inte använda fiberberikat havregryn. Ni vill få i er snabba kolhydrater innan träning om ni vill orka!
 
Det som är så bra med dessa är att det är naturligt sötat och inte med någon typ av sötningsmedel. Om man har ett starkt sötsug och vill sluta att äta socker så förvärrar faktiskt sötningsmedlet det suget. Fortsätter man äta sötningsmedel försvinner inte sötsuget.

Helgen so far

Igår var det party hemma hos Tom. 
Mötte up Paouee på Fridhems och handlade middag. Det vart tacos. Killarna blev omhändertagna på riktigt när vi tjejer både lagar och köper maten. Hehe. 
Vi hade jättemysigt. Var hos Tom hela kvällen när planen egentligen var på att dra ut. Ingen pallade. Jag höll mig nykter. 
Vart mycket militärsnack med tanke på Anton och Tom som pluggar med det. Tom är mycket angelägen om att jag borde bli soldat. 

Tycker verkligen om Simon och Tom. De bryr sig verkligen om mig som människa och kompis. Simon sade hela tiden att de skulle ta hand om mig nu när Anton inte var här och hur mycket han tycker man ser att Anton tycker om mig. 
Vi pratade mycket om att Anton har svårt att visa sånt också och de pratade om vilken viktig del jag blivit i gänget. Hela kvällen var ägnad åt kärlek. Det var fantastiskt!

Jag hadedock druckit RedBull liiiite för sent och lite för mycket. Vi gick och lade oss typ vid 2. Sista gången jag kollade klockan var den 03.30 ungefär och jag var vaken myyyycket längre än så. Gissar på att jag somnade typ halv 5...
Vaknade strax innan 10 och gick ut för att köpa mjölk till havregrynsgröten. 
När jag käkat färdigt drog jag till gymmet för att kötta bröst och triceps. 
Var på dåligt humör. Har mått allmänt dåligt hela helgen. Började lite igårkväll men kunde koppla bort det för jag hade så trevligt. 
Idag har jag varit omringad av människor också och jag vill inte visa att jag mår dåligt så har fått färsöka iaf. 
Men inte under träningen! Då lyckades jag utnyttja det. Hade på min träningslista med In Flames, SlipKnoT, KoRn och Marilyn Manson bl.a som skrek på högsta volym i lurarna och ett av de roligaste passen där man bara kan trötta ut sig helt. Fantastiskt!
När jag var klar handlade jag melon, hallon, keso och hasselnötter till min lunch och gick tillbaka till Tom. 
Han och Paouee kollade Hobbit. Som jag NÄSTAN somnade till. Men då var den slut och vi skulle kolla Anchorman 2. Vilken jag har sett men de är så rolig! Då gick det inte att sova. 

Sen åkte vi till Vby och käkade innan jag och Paouee åkte till Hby och fixade oss för att dra till Rocks för att se Hannas killes band spela. 
Vart klara rätt tidigt så vi drog på en film. The truth about Emanuel. Rätt bra faktiskt tycker jag. 

Efter filmen var jag så jävla trött att jag inte orkade dra ut så jag drog på mig tjocktröja och pyamasbyxor istället. 
Det är nog bra. Tidigt i säng, tidigt upp imorn, till gymmet för att köra komdition och bålstabilitet, sen handla massa mat och göra matlådor resten av dagen. Kanske städa mitt rum också. 


3 wheel? Heck no! I'm a magnificent uniwheel and those are my training wheels!

De bästa!

Ikväll ska jag festa med de bästa! Nykterfest för mig dock. Men med dem spelar det ingen roll för jag har så kul hur läget än är med dessa människor. 

Detta är iaf mitt mål för kvällen

Jag vill hitta en llama! I could show it good time! Yeeeez

Dem results!

Jag är en av dem som inte ser några resultat av min träning på bilder över huvud taget! Blir skitledsen och för någon minut vill ja ge upp. Sen tar jag mig samman och blir ännu mer motiverad att till nästa bild ska jag se massa resultat!
Sen kollar jag mig i spegeln ser jag hur jävla mycket resultat som helst. Älskar t.ex hur mina armar ser ut nu. Jag tyckte att mina armar såg stora och floppy ut förut. 
Jag kan ha på mig kläder som jag förut tyckte jag såg hemsk ut i. Ex har jag ett vitt linne som sitter åt över brösten och man knyter i nacken, blir rätt vid men känns som att den sitter slickad över magen och blir vid i sidorna och ryggen. Hatade att ha den på mig förut. 
Nu sitter den skitbra plus att den visar upp min ryggtavla som jag börjar bli riktigt stolt över. 
Nu under deffen ser det inte alltför konstigt ut över magområdet men det är fan inte mitt pride and glory område alltså. 
Mina jeans jag köpte för 1500 kr (aldrig köpt något så dyrt förr) var lågt skurna och kände att min mage och lovehandles ramlade över byxlinningen. 
Nu känns det inte lika jobbigt längre och jag börjar sakta men säkert ha mer tajta linnen till byxorna. Förut hade jag dem bara med pösiga linnen för man får så snygg röv i jeansen och det är de enda som håller formen. Älskar verkligen dessa jeans. Ska investera i mer dyra jeans i framtiden alltså. 
Mitt mål är att jag ska våga ha mer utmanande kläder och känna mig nöjd med kroppen. Jag säger inte bekväm för det kommer jag aldrig känna mig i för utmanande kläder. Men typ jeans och en t-shirt som slutar strax under naveln så man visar någon centimeter hud hela tiden skulle vara guld att våga gå runt med i sommar. Att ha en sådan tröja till dessa jeans är en dröm. Det betyder iof att jag i princip inte kan ha några lovehandles kvar och börjat få magrutor. But I'm getting there. 



Olika preferenser i killar

Sitter och dunkar min träningslista på tunnelbanan som består av Skrillex, SlipKnoT, Marilyn Manson och KoRn. Fett bra pump musik. Tuuungt!
Kom i alla fall att tänka på hur olika smak man kan ha när det gäller killar. De preferenser (som oftast inte är direkta krav) skiljer sig så mycket från vad mina kompisar tycker. 

Som exempel, mi lillasyster dras till så kallade bad boys. Tatuerade, muskler, hjärna som en jordnöt... Hehe nämen de killarna hon har dragits till utseendemässigt är ju blonda, kraftiga käkar, tatuerade och muskulösa. 
Rent personlighetsmässigt tycker jag att de är bipolära och borderline galna :p haha men de behandlar henne som en prinsessa ena stunden och överöser henne med kärlek och nästa sekund är de riktigt elaka och försöker trycka ner henne eller ignorerar henne i dagar i sträck. Jag hoppas att hon börjar ändra uppfattning gällande personligheten hos sina hunnies efter hennes ex. 
Och glöm inte rökat. Hennes killar sysslar på något märkligt sätt alltid med sånt. Och har ADHD. Good combo ;)

Min rummis tycker utseendemässigt om mörkhåriga killar med skägg, hyfsat smala och stor näsa. Vi snackar typ Zlatan näsa (eller så är det jag som överdriver de detaljen för jag tycker det är riktigt fult). 
Personlighetsmässigt är dessa killar oftast också assholes. Är de snälla och perfekta för henne är hon inte intresserad. 

Min bästis Paulina tycker utseendemässigt om blonda, smala och långa killar med långt hår. 
Personlighetsmässigt tror jag att hon dras till den som hon har mest roligt med och som behandlar henne bra. Vilket är en väldigt sund och bra inställning tycker jag. 

Hanna, min andra bästis, dras till rockare. Långt hår, sleaze stil. Trashy. Alt som jag absolut inte dras till alls. För mig är dessa killar för feminina eller för dräggiga. Finns inget bra mellanting. 

Jag föredrar mörkhåriga killar med skägg och muskler. Rätt långa. Ganska rak och liten näsa, men inte för liten. Om det finns lite tats är ju det inget att klaga på. 
Tror faktiskt muskler är rätt vitig grej för mig mest för att jag vill ha någon som delar mitt största intresse och som jag kan "tävla" med. En motivation liksom. 
Men mest är ju personligheten viktigt. Jag tycker nog om socialt missanpassade killar som har väldigt svårt att förstå eller uttala sig om sina känslor, men de måste behandla mig bra. 
Om de ger mig lite rent känslomässigt måste andra få mindre. Jag vill ändå känna mig speciell. Och sen tycker jag det är rätt viktigt att man funkar ihop med familj och vänner. 

Hehe rätt spännande hur alla kan dras till så olika typer. Jävligt skönt också att inga av mina närmaste människor här i livet dras till samma typer av killar. Mhmmm




Just a phonecall

Vart så jäkla glad igår!
Anton ringde. Äntligen! Så jag fick höra hans röst och skratt. det var himmelskt. Dessutom fick jag lite update på vad som hände där och stackarn, det är ju helt galet mycket som händer där!
De blir väckta kl 06.00 varje morgon och har varit igång till 23.30. Ofta med uppgifter de ska hinna göra innan morgondagen också..
Igår fick de sluta lite tidigare, typ 21, för att de skulle läsa massa grejor.
Stackarn.. Det var 75 personer där från början, 15% tjejer. Nu är det 60. Anton trodde att de var extra hårda i början för att folk som inte pallar det trycket ska hoppa av nu.
Hoppas han har rätt.
 
Han skulle iaf få ta flyget hem nästa fredag så han är hemma till lunch, Jag tror dock att jag har kurs på eftermiddagen och sen träning.
Ska kolla om jag kan träna på morgonen dock.
 
 
Skrämmande bra kille!

Cheating in the dreams

Drömde en jättekonstig dröm..
Var i något hus med alla mina systrar. Ammi hade tagit med en kille dit.
Vi satt alla och kollade på tv och efter en stund blev systrarna trötta och gick och lade sig.
Det var bara ajg och den där killen kvar i soffan framför tvn.
Jag behövde gå på toa so said and done. Borstade tänderna och gjorde mig iordning. 
När jag kom ut därifrån hade den där killen sagt till Natalie att jag gett honom ett blowjob.
Alla systrar vart helt hysteriska och stod och skrek åt mig så jag inte ens kunde försvara mig. Försökte berätta att jag aldrig skulle göra något sånt, varken mot Amanda eller min egen pojkvän. Det skulle inte hända. Men det gick inte fram. De bara skrek i mun på mig så till slut blev den killen och jag ivägskickade och jag höll på att strypa fanskapet.
 
Hur man märkte att det var en dröm? För jag inte skulle göra något sånt samt att mina systrar skulle låta mig förklara min sida av storyn och antagligen tro på mig.
 
 

Maybe together we could get somewhere

Hade faktiskt en kort liten sms konversation med Anton igårkväll.
Skickade ett sms vid 21 och frågade om han trivdes däruppe och berättade om våran lilla snösituation här nere i Stockholm. Berättade också att jag saknade honom.
Kl 00 fick jag svar att det var väldigt mycket däruppe. Långa dagar. Han saknade mig också och imorgon skulle de göra fystester.
Jag svarade att jag var lite avis för att det lät askul att göra fystester. Sade även att jag förstod att det måste vara mycket de första dagarna och att han skulle ringa så fort det lugnat ner sig för jag har tusentals frågor.
Han sade att han skulle göra det. Vi sade godnatt och fick en liten virtuell puss.
Mådde helt klart bättre sen. Somnade direkt.
 
Okej, alla frågor som jag vill ställa honom då. Vill vetat nästan allt för jag funderar, efter påtryckningar från Tom och hans kollegor, att i alla fall göra testerna och se om jag kommer in på GMU typ till nästa vår.
 
Då vill jag liksom veta allt han har gjort där, vilken åldersgrupp som är där uppe, hur många tjejer har klarat sig till jägarutbildningen (den tuffaste inom försvaret) och hur många killar som är där uppe.
Hur kallt är det?
Hur är maten?
Hur ofta får man äta?
Hur är de första dagarna upplagt?
Hur sover man?
Sover alla i ett och samma rum eller blir man tilldelad mindre rum?
Om det finns tjejer där uppe, delar de sovsal med killarna?
Vilka tider gäller?
När går man upp på morgonen och när börjar "dagen"?
När "slutar" dagen?
Hur mycket fys är det?
Blir det träning varje dag eller är det mycket teori i början?
Fryser Anton? För isåfall kommer jag avlida
Hur ser duschsituationen ut?
 
Förstår ni hur mycket jag undrar? Stackars pojke, han kommer aldrig kunna svara på allt. Bombattentat utfört av Renée Eriksson.
 
 

Please end this flow of feelings

Alltså, mina känslor slutar inte svärma! De är fan överallt och jag förstår inte! Tänker folk såhär hela tiden? Hur orkar dem? Jag får damp!

Okej, lets break it down. Det här är ännu ett inlägg om kärlek så ni 3-4 läsare jag har som inte är intresserade kan ju titta bort typ nu!

Okej, Anton åkte i söndags. Smsade med honom när han var på väg. Vi har inte hörts sen dess och jag vägrar höra av mig först!
Jag har varit den drivande faktorn till kommunikation nu och jag vill ge honom lite space för att komma till rätta däruppe. Ändå blir jag ledsen över att jag inte ens kan få ett sms...
Sen kommer den irriterande, östrogendrypande delen av min hjärna fram och försöker intala mig atthan glömt mig redan eller att hans känslor har svalnat. Att det finns någon annan mycket bättre tjej däruppe som har tytt sig till honom och som han kommer börja tycka mer om och jag blir lämnad här. 
Sen blir jag sur på mig själv att jag ens kan tänka i dem banorna för som jag säkert sagt förr, han är tillsammans med mig och han är en sådan som går in helhjärtat eller skiter i det. 
Han sade första gången vi hade ett samtal om vår relation att han inte ville gå in i något förhastat förhållande. När han blir tillsammans med någn är det något som ska hålla. Att han är för gammal för att leka lekar. 
Samtidigt kommer östrogenkossan och säger att han samtidigt sade att han inte var kär och galen i mig. 
Det var ju liksom i somras innan midsommar så mycket kan förändras. Dessutom, han borde inte ha ett förhållande med någon som han vill satsa på om han inte är "kär och galen". Samtidigt som kossan säger åt mig att om han var kär och galen hade han hittat tiden att iaf skicka ett sms och säga att det är mycket och att han hör av sig så fort han kan. 

Jag hatar att vara tjej ibland. Vart är min logiska och pålitliga hjärna? Den som jag grundat hela mitt liv på? Prutt!




Oh the walks..

Tog en lååång promenad imorse innan ett platsbesök i Ulvsunda. 1 mil, 1h50min. Jätteskönt. 
Gick från Hässelby till lärlingsplatsen. 

När jag var där insåg jag att min elevs handledare var en gammal handledare till mig så det var superkul! Han gav mig ett jobb där på plats. Jag skulle i princip ställa mig pch svetsa direkt :p synd att jag inte hade kläder.
Dock ska jag överväga det till i höst kanske? Funderar seriöst på att gå tillbaka till svetsning. Ska ta en intensivkurs i sommar för körkortet. Har kollat på en 7dagars kurs i Köping. Kostar typ 6500 kronor och jag ska prata med farfar om jag kan sova hos honom. Kolla om hans lilla tant Pia eller någon av hennes barn har en cykel att låna ut så kan jag cykla till Köping och ta körkortet där direkt. Skulle vara grymt!

Massa planer wohooo!

Gick via Grimsta. Här är precis vid Blackeberg. Sååå fint!

Fudgeballsack

Fick veta idag att jag nu inte alls har 3 veckor kvar som jag hoppats på. Med deffen då. Utan 4 veckor för att Johan åker till Frankrike helgen vi egentligen skulle ha invägning...
Oh well. Hade ett grymt ryggpass idag men klarade inte av intervallerna i slutet för jag var för hungrig. Ska försöka ta igen det. Hmmm



Halvvägs till målvikten!

Även fast jag har fuskat som fan med kosten under dessa 2 första veckor på deffen (Tack Anton..) Så har jag gått ner 3 kilo såg jag på vågen imorse.
Nu får man väl tänka på att jag vägde mig på morgonen innan frukost också. Vågen stod då på 69.8 kg. När jag vägde mig innan deffen låg jag på 73 kg kl 15 på eftermiddagen typ. Lite unfair att kolla så. Vägde mig dock igår också efter lunchen och då låg jag på 70.7 kg om jag minns rätt.
 
I vilket fall som, jag har gått ner 3 kg sen jag startade deffen, vilket är halvvägs till mitt mål! Jag vill väga ungefär 67 kg, take it or leave it. Jag tror att det är en rätt bra vikt för mig inräknat min längd och muskelmassa. Vi får se hur nöjd jag är med det jag ser i spegeln när jag når det resultatet iaf. Jag vill fortfarande ha fett på kroppen, men jag vill inte ha lovehandles och jag vill ha konturer av magrutor.
Jag tycker inte att det är snyggt med vältränade tjejer som har så lite kroppsfett att man verkligen kan tyda varenda muskel och sena. Det snygga är att ha definierade muskler, men ändå kvinnliga former liksom.
Om vi använder denna bild som måttstock (vilket är svårt för alla tjejer har olika kroppsuppbyggnad och får fett på olika ställen) skulle jag nog vilja ligga på ett kroppsfett mellan 17-21 % i kroppsfett. Jag har dock större muskler än dessa brudar. Därför tror jag att om jag hade det kroppsfettet som visas 14-15 % så skulle jag se ut som en bodybuilder och det är inte målet.
 
Just nu, senast jag vägde mig innan deffen, hade jag en procentsats på 25% kroppsfett. Jag ser inte alls ut som bruden på bilden till det. Att utgå från dessa bilder skulle jag vilja lägga mig på kanske 22-23% i kroppsfett isåfall.
 
Det som är viktigt att förstå också är att jag absolut inte hakar upp mig på vikt eller procent kroppsfett. Det är riktilinjer. Jag koncentrerar mig på det jag ser i spegeln. Jag börjar verkligen att uppskatta min kropp. Tycker t.ex mina armar börjar bli skitsnygga. Min ryggtavla börjar bli kanon, det är bara lite kroppsfett jag vill bli av med där. Man ser fettet när jag har bh exempelvis. Men det betyder inte att jag är sjukt stolt över mina resultat jag fått sen jag började träna med Johan. Har fått mycket mindre fett på ryggen och mycket mer muskler.
 
Mitt största problem är ju faktiskt magområdet, vilket är svårast att göra något åt. Men det känns som att ifall jag gått ner 3 kg på 2 veckor och fuskat så kan jag nog gå ner de sista 3 kg på 3 veckor när jag inte fuskar.
Johan berättade dock att man går ner mer kilon i början för mycket är vatten. Jag är dock hoppfull ;)
Är ju iaf under 70 kg gränsen nu (på morgonen) och det är positivt ;)

Vuxen?

Jag vet inte det. Tråkigt att växa upp. Men det är något såeciellt med att köpa prinsess målarböcker till sig själv på BR :D
Bra tidsfördriv att sitta och bara färglägga


Happy birthday

Idag skulle det egentligen varit 2 födelsedagar.
Den första går ut till Anton som skulle blivit 22 idag om han levde. Vilket man borde göra. Man ska uppleva sin 22 årsdag. Han fick inte ens uppleva sin 14 årsdag, vilket är dåligt. Riktigt dåligt. 
Tror att han hade varit världens tjejtjusare om han levde.
 
Den andra personen som fyller 49 i år är min mor. Vi har ingen kontakt längre så jag kommer inte gratta henne.
Känner mig hemsk som inte gör det för att jag vet att hon antagligen sitter och väntar på ett sms från Ammi och mig. Bara ett grattis eller något. Och jag vet att hon mår skitdåligt för att hon inte kommer att få något. Jag tycker det är extremt jobbigt när andra mår dåligt pga mig.
I denna ekvation måste jag dock försöka fokusera på hur mycket hon har gjort mig illa genom åren och fortfarande gör. Hon är fortfarande samma person som hon var då och hon har fått för många chanser. Ingen skulle någonsin ge henne så många chanser som jag har gjort. Nu har hon en enda chans kvar från mig och det kommer ta tid. Mitt krav på hur hon ska få den chansen och vinna min tillit är att hon söker professionell hjälp för sina personliga problem och tar itu med sin egen uppväxt. Att hon som människa blir lyckligare. På riktigt lycklig. Inte bara glad för stunden. Hon måste ta itu med allt. Hela hennes liv kommer sättas i gungning och det måste göras. När jag ser några resultat och har fått höra vad psykologen har att säga så kanske jag kan våga släppa in henne. Ett stort kanske. Och det kräver mycket tid och många motbevis till min magkänsla.
 
Jag har inga som helst förhoppningar på att detta någonsin kommer att hända, but a girl can dream.
 
Jag känner inte heller att jag har några problem med att leva mitt liv utan min biologiska mamma i bilden. Jag har så många andra fantastiska människor i det så jag känner ändå att jag får den kärlek jag behöver och värdesätter.
 
Tycker bara det är jobbigt att jag ska behöva må dåligt för något jag måste göra för mitt eget välbefinnande.

Squirting feelings

Alltså, really??
Jag brukar vara väldigt duktig på att hantera mina känslor. Har bra koll liksom. Blir inte helt extremt ledsen utan anledning etcetra. Igår var inte en sådan dag..
Tror att det främst berodde på drömmen jag hade. Satt hela dagen och bara räknade fel i mig själv och saker som jag tycker folk borde hata mig för. 
(Vilket i sig är extremt ologiskt för hade det varit mina kompisar som gjort mina misstag hade jag aldrig tyckt mindre om dem). 
Det spann vidare till att jag blev orolig att Anton tyckte samma sak. Han är ju fortfarande ite helt frisk och är därför lite seg och har inte varit lika mysig nu denna vecka som han brukar vara. 
Jag intalar mig själv att hade det varit vilken annan vecka som helst hade jag inte blivit lika påverkad. Nu var det ju veckan innan han åkte och jag känner att jag bara försökt vara en så perfekt flickvän som möjligt utan att försöka vara någon jag inte är. Är väldigt omhändertagande i vanliga fall liksom. Tycker om att laga mat och baka etc. Nu har jag ju inte bara det, men jag städade i hans kök, stickade raggsockor, gått runt och plockat fint i hans vardagsrum etcetra. Allt för att han ska tycka det är jobbigt att lämna mig. (Mastermind, I know). 
Man blir lite paff när man vill så mycket men får så lite. Mindre än man brukar. 
När jag blir satt i sådana situationer, speciellt sv folk som ska åka iväg eller något, så tar jag avstånd. Den känslan på självhatet vart liksom rätt mycket. 
Sen för att det ska bli ännu värre så fick jag tampas med för mig den ologiska tanken att han åker och jag kommer sakna honom, men för denna gång är han borta nästa helg och kommer hem helgen vecka 13. Det är inte långt och jag har planer nästa helg. Plus att det är bra att vara ifrån varandra kanske och jag kan kocentrera mig ordentligt på kost och träning nu de sista 3 veckorna i deffen. Helt sjukt ologiskt att jag ändå har känslan att han ska vara borta helt i 3 månader. Känns som att mina känslor tror att han ska till Syrien och kriga nu i 3 månader liksom. 
Då blir jag sur för att jag är ologisk. 

Åååh, så många konstiga känslor som jag inte kunnat hantera alls och det är det som gör mig mest förbannad! Jag bestämmer över min kropp och mina känslor! Get a grip woman! Fudge..



Jävla foton!

Harni haft den där känslan när ni kollar er i spegeln och ba: DAAAMN girl, you be hot! If you on Titanic, you woulda melted that icrberg before we hit! Picture time. 
Du tar sedan fotot och helt plötsligt ser du allt fett på kroppen som det inte finns ett spår av i spegeln. För att inte tala om att kameran tar bort alla awesome magrutor man tycker sig se. 
Detta hände mig...


Nu är det mina lovehandles som inte alls fanns när jag tittade i spegeln men de tittade magiskt fram på bilden. 
Sug min röv!

Cp drömmar och idiot hjärna

Drömde en så jävla irriterande dröm. 
Drömde att Anton hade typ en stalker som hette Ann. Någon tjej som ha antagligen känt rätt länge. En kompis till familjen. Hon var superkär i Anton och hatade alltså mig. Så jag fick ett sms av henne med en lista på 30 grejor som gjorde att jag var en dålig flickvän till Anton och varför hon skulle varit bättre ämnad för honom. Listan bestod ju av saker som ma själv tvivlar på med sin egen personlighet. I princip en lista på alla mina brister. Fuuuun....
Skrev tillbaka till henne att hon har haft år på sig att försöka få Anton till hennes pojkvän men att han valde mig och det måste ändå säga något. 
Sen fick jag ett fyllesms av Anton där det såg ut som att han försökt skriva att han älskar mig :p
Himla snurrig dröm!

Sen drömde jag att jag var mamma i en familj och det blev en zombieapocalypse men ingen ville tro mig. Så massa blev uppätna innan de följde mitt initiativ. Hehehe. 

Sen var jag på någon strand och badade med massa ungdomar. En kille gick fram till mig och sade att han och hans flickvän hade planerat på en trekant och hans förstahandsval var jag. Jag sade att jag kände mig... "Ärad", men att jag inte gör trekanter. Not my cup if tea. Trekanter är nog som citronte för mig. Usch helt enkelt!


Saknar verkligen den här underbara kvinnan! Om typ 3 helger får jag mysa med henne!
Då blir det invägning, hamburgare på Flippin' Burgers, baka något riktigt chokladigt (jag satsar på pekannötskladdkaka med kolasås). Sen blir det några rosa pantern och utgång!!! Längtar <3

Dummaste skiten jag har sett!


Om man inte blir svartsjuk kan det ju också vara att man litar på varandra eller är tillräckligt smart att fatta att svartsjuka är ens egen dumma hjärna som kommer på massa worst case scenario och man agerar inte på endast sina känslor!

Jag är inte en svartsjuk tjej. Jag blir svartsjuk, jag har haft ett förhållande då jag var extremt svartsjuk. Men då handlade om att han hade mist min tillit också. 
Jag skulle bli svartsjuk om min kille gick utanför hans normala ramar. 
Ex skulle jag bli svartsjuk om min kille helt plötsligt fick en jättenära kontakt med en annan tjej för det har aldrig hänt. Jag skulle bli svartsjuk, men skulle jag bli rabiat och stalka honom? Nej! Han får ha tjejkompisar. Jag kan inte kasta sten i glashus för jag har många killkompisar. Det som skulle göra mig svartsjuk är som sagt att det inte är normalt för honom. Har nästan aldrig sett honom prata med andra tjejer sen jag lärde känna honom typ. 

Tänk logiskt! Bara för att man tänker upp värsta scenariot där han ligger i någon tjejs säng så betyder det inte att han gör det. Ha tillit till att han/hon är med dig av en anledning. Att han/hon faktiskt älskar och respekterar dig. Är inte det nyckeln till ett friskt förhållande?

Dem guns



No subject

När jag vaknade imorse fanns det inga havregryn hemma hos Anton så första morgonen på över ett år fick jag starta dagen med mackor och inte havregrynsgröt. Min mage knorrade satan åt det. 
Tog en promenad innan jag åkte till Sickla för att placera en elev. 
Tillbaka till skolan för att käka och sen tog jag en promenad med Jane. Köpte en gul ros och lade på Antons grav. (Han hade alltid en gul JL tröja på sig och så var han kort så kallade honom för kycklingen. Därav gult). 
Efter det drog vi till Konrad Walberg för att Jane skulle köpa grejor till sina smycken hon tillverkar. 
Det är vår nu! Blommor överallt! Såå lycklig!
Har docl hört att det ska bli dåligt väder och kallt i helgen. Inte intresserad av det alls! Jag vill ha sol, blommor, grönska, short, linnen, bruna kroppar och smältande glassar!
Aja, om en månad är det mitten på april och då börjar det ju bli varmt och skönt ute :D


Så skönt att komma till Antons grav och så är den den finaste och mest fixade. Blir glad i hjärtat. 

Kreativ på möten?

Suttit på möte hela dagen. Jag suger verklgen på att koncentrera mig i långa längder. Inte alls min grej. 
Istället sitter jag och skissar på nya idéer jag har till heminredning som jag vill tillverka. Måste beställa in material till verkstaden så jag kan börja tillverka detta. Första målet är att ha det hem till mig, men kanske ska göra några som presenter och se vart det leder? Hmm...
Såhär ser idéerna ut för tillfället. 
Keep in mind att nu är det fyrkantsstål det är gjort av. Det mesta iaf :)

Ett bord (säng eller soffbord) med träskiva


Ljustavla. Tänkte sätta i glas i olika färger där man har ljusen i. 

En stående ljusstake som jag tänkte göra 3 stycken av i olika höjd. 

Är faktiskt riktigt taggad. Synd att vi inte har material inne till det. 

Hemligheten är att jag fick massa inspiration av Peter Lindqvists Möbelformgivning. 

Box youh ass

Kickboxning igår. 
Är verkligen aldrig taggad innan kickboxningen. Det blir totalfel i min hjärna att åka hem, slänga sig på soffan, käka middag och dra på ett serieavsnitt. Det går inte att sen dra på sig träningskläder och dra ut liksom. Då är jag klar. Jag har gjort mitt. 
Är lika glad efter varje pass att jag drog mig dit, men inte alls på vägen dit eller under uppvärmningen. Jäela skiiiet, faaen!
Gårdagens pass var rätt kul. Blev ihopparad men någon liten pojkvasker med en jävla högerspark. Han var helt död efter att ha kört med mig. Det var ju lite fys och inte bara teknikövningar. 
Har tänkt på att kör jag fys och min partner blir trött och behöver vila får jag extra energi. För mig är det mest triggande om jag är död och någon annan verkar ha mycket energi kvar. Då skuttar jag runt och säger; kom igen, kom igen! Lite till!
Vilket faktiskt fungerar att trigga de flesta andra också. Det blir typ: men vafan, orkar den där mer ska bannemej jag göra det. 
Muhahaha

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och lade mig i sängen för att läsa. Något säger mig att jag var för trött för att läsa egentligen, för efter en stund lade jag ifrån mig boken men hann inte släcka läslampan innan jag däckade. Vaknade vid typ 3 imorse av att det var så jävla ljust. Konstigt med en lampa som lyser in i mina ögon... I am not a smart gal...


Those tights...

Följde med Anton för att shoppa i Vällingby igår. Han handlade ett par brallor på H&M och träningsgear på Stadium. Han har planerat attköpa löpartights för att springa i shorts eller mjukisbyxor skaver rätt bra. 
Jag tänkte att han skulle köpa typ tighta shorts att ha under ettpar andra brallor men han skulle testa långa, riktiga löpartights/ yogapants...
Alltså, ursäkta, men killar ska inteha tighta brallor! Spelar ingen roll vilken snygg kropp du harsom kille, no tights!
Trodde jag iaf att jag tyckte. Tills jag fick se Anton i tights. 
Dat. Ass.. Vet precis hur killar känner sog nu när tjejergår förbi i tighta kläder. My lord! Det var riktigt snyggt. 
Detta har helt klart vidgat mina vyer alltså. Mhmmmm



Ignore the perfect

Jag har kommit underfund med att människor i allmänhet måste prata om deras negativa upplevelse. Folk måste ventilera. Dramat måste pratas ut ochman måste öppna sina vyer och angripa problemet från alla håll. I get that. Jag vet hur det är. Men vad hände med allt positiva? Känns som om man försöker ta upp sitt perfekta liv blir folk mest provocerade. Man ska må kasst helt enkelt. 

Min livssituation nu ser ju ut så. Har många med dramatik i sina liv, vilket jag mer än gärna hjälper de att försöka reda ut. I'm the fucking expert of sorrows. 
Men jag känner att jag är i ett annat läge i livet. Jag mår svinbra! Och ibland vill jag ventilera om mitt perfekta förhållande som på någt underligt vänster bara blir bättre och bättre. Jag vill berätta vad som hänt på den fronten, men jag hittar aldrig mitt forum. Svårt att kasta in hur lycklig man är när någon just suttit och gråtit på telefonen liksom. Det funkar inte. Vart är mitt forum? Vart är de lyckliga människorna som jag kan prata om mitt perfekta liv och sen koncentrera mig på att hjälpa mina underbara vänner som inte befinner sig på samma ställe i livet?

Vilka jävla i-landsproblem...



Vikten

Vägde mig nyss på vågen jag har hemma. Vägde då 70,9 kg. Har isåfall gått ner 2 kg på 1 vecka. Låter jävligt mycket. Vet att min vikt brukar svikta 2-3 kg beroende på dag. Vet inte vad som gör att det sviktar så mycket. Går upp typ 2 kg under dagen också men nu menar jag att om jag väger mig det första jag gör på morgonen kan det diffa typ 3 kg. 
Det känns som att lite hull har förlorats på magen iaf. Är inte uppblåst och ibland kan man tyda lite magmuskler ibland. Awezz!

Nauseated

Sitter på jobbet och mår sjukt dåligt. Känns som att jag kommer kräkas. Jag orkar inte! Förstår inte varför men mat är ju det sista jag kan tänka på... Dafuck is wrong?

Underbara kvinnokvällen

Igår var det Internationella Kvinnodagen. Den firades i köket. Let's go from the beginning. 

Firade Anton och Niclas på dagen eftersom att de fyller år när Anton är i Arvidsjaur. Smörgåstårta <3 dear Loooord, vad jag älskar smörgåstårta! Fucking amazing! Kan leva på det! Vilket jag gjorde igår... Haha det var det enda jag åt. Åt så mycket att jag var mätt hela kvällen på det. 
Fick leka massa med Hedvig och Elliot också. Haha det märks att man är uppskattad hos barnen alltså. De skulle leka med mig heeela tiden och typ tävlade om min uppmärksamhet. Älskar barn. Det är ett träningspass att hålla på med dem ;)

Efter firandet skulle vi hem till Tom och festa. Niclas hängde med också. Skitkul! 
Stannade till på Dagslivs och handlade käk också. 
Hela gänget var samlat. Simon, Tom, Anton, Niclas, Pau, jag och en av Toms militärkompisar. Skittrevlig snubbe alltså! Passade in i vårat lilla gäng perfekt. 
Vi körde en musik/filmlek också. Nclas spelade en låt från en film och så skulle man gissa vilken film, vilket år den är gjord och vad för betyg filmen fick på IMDB. Jag tog bara Disneylåtarna...
Sen bestämde jag och Paulina oss för att fixa mat till grabbarna. Tjejerna i köket och killarna i vardagsrummet. Like it should be ;)
När vi var klara med maten kände vi oss ändå inte klara i köket så vi grävde i Toms skafferi och hittade ingredienserna till kladdkaka. Vilket vi bakade. Lite småfulla. Haha. 

Det är få kompisar som får mig att må så bra som detta gäng. De är verkligen fantastiska och de bryr sig verkligen om mig och man känner det. Alla är lika viktiga för gruppdynamiken. 

Jag fick också höra att Anton kommer sakna mig och att han tycker om mig :p fick i princip dra det ur honom men han sade det. Big step for me :)


Elliot med mustasch ;)

Drömmar <3

Har så konstiga drömmar ibland. 
Först drömde jag att jag hade en psykologisk roll i ett bråk mellan två personer som haterade en släktings död lite olika. Den ena hade inte fattat vad som hänt än och den andra blev förbannad att den första pratade i presens. Typ: men hon är så fantastisk. 
Den andra började då skrika åt honom:
"VAR! Hon var fantastisk. Hon är död, din tröga jävel. "
Och jag försökte lugnt förklara att alla hanterar saker olika och i sin takt. Den andra lugnade ner sig lite ich sade till mgi att den första levde i förnekelse och kommer såra sig själv om han inte fattar. Jag förklarade att han kanske sårade sig själv mer om han försökte fatta just precis nu att släktingen var död. 

Helt plötsligt skiftade drömmen till att jag och Anton satt och pratade och han ställde den väldigt filosofiska frågan:
"Kommer vi vara människor för alltid?"
Jag tittade på honom som att han var en idiot och svarade väldigt säkert:
"Nej! ... Vi blir stjärnstoft"
Han tittade på mig och såg min säkerhet, nickade och godtog mig som en livsguru. 
Sen vaknade jag. Haha! Älskar mina drömmar <3


Igår på Planet Fitness fick Johan äntligen ta steget från potta till liten toa. Stolt över honom!

Dr. Phil, The Duke Twins

De här två videoklippen. Det är helt galet!
Värt att se helt klart!
 
 
 
 

Sjukling update

Vaknade imorse och mådde precis som igår. Inte bättre, inte sämre. Nyser som en idiot bara. Hade ont i halsen när jag vaknade, men inte nu längre. Nu är det bara nysningar.
 
Min sjukling kur som faktiskt helt mirakulöst verkligen fungerar för mig är att trycka i mig gojibär, dricka mycket te och väldigt mycket vatten. Kroppen behöver vätska så man kan kissa ut all skit.

 ALDRIG SJUK!

Mina favoritkillar!

Bilden är tagen från i söndags när vi hade bakisdag. 
Jag och Anton myser och Archimedes försöker ha ett allvarligt snack med oss. Anna fotar... På tv:n går In Bruges. 



Gymgrossisten <3

Köpte precis hem grejor från Gymgrossisten för över 1000 spänn :O
Blev rätt mycket Omega3 men jag äter också 6 kapslar om dagen.
 
Happy late birthday to me <3
 
 
Följande artiklar ingår i beställningen:
  Artikel Antal á pris Tot. pris  
SETART: Omega-3 BIG BUY, 540 caps 2  299 SEK  598 SEK  
Omega-3, 90 kapslar, 1000 mg 12  0 SEK  0 SEK  
Xtend, 90 servings, Raspberry Blue 1  499 SEK  499 SEK  
Gymgrossisten Smartshake V2, 600 ml, Pink 1  0 SEK  0 SEK  
   1097 SEK  
Totalpris inkl. moms 1097 SEK  
 

Ain't nobody getting sick!

Känner att jag börjar bli förkyld! Tvi!
Började med att jag hade ont i halsen hela dagen igår. Inte så farligt dock. 
Tränade intervall löpning och mage. Hade jävligt lite energi till att springa dock. 
Skyndade mig till Anton och började handla. 
Sen drog vi hem och lade maten på spisen, in och duscha, käka och sen somnade jag på soffan vid typ halv 9... Redan då borde jag fattat för jag brukar kunna hålla mig vaken lite till. 

När jag vaknade imorse hade jag ännu mer ont i halsen. Men det är bara ont i halsen. Känns inger mer. 
Tog en morgonpromenad och har haft lektioner hela dagen. 
Ska köra axlar idag och sen hem och proppa i mig gojibär. Detta fantastiska bär! Fungerar alltid för mig när jag känner mig krasslig. Har inte tid liksom. 

  • 500 gånger mer C-vitamin än apelsiner
  • Tre gånger mer järn än spenat
  • Fyra gånger mer antioxidanter än körsbär

Gojibäret är unikt eftersom det bland annat innehåller 18 olika aminosyror, varav sju av åtta är bland de livsnödvändiga.

Dessutom är gojibäret fullproppat med viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen, samt hela 21 spårämnen. Antioxidanterna i gojibär är många med en mycket hög ORAC-poäng. Många studier visar att mat med hög ORAC-poäng har många positiva hälsoeffekter, bland annat när det gäller att motverka sjukdomar och motverka åldrande. Antioxidanterna i gojibär motverkar den skadliga inverkan som de fria radikalerna har på våra celler.  

En av nyckelingredienserna i gojibär är zeaxanthin, som är en sorts karotenoid. Studier som har gjorts nyligen visar att zeaxanthin har en mycket gynnsam effekt på synen. Tillsammans med lutein förebygger det åldersrelaterade synförsämringar. 



Proud of me!

Stolt över mig själv idag. 
Var ritugt otaggad på kickboxning. Ville mycket hellre ligga i soffan och kolla Modern Family och sticka. Men av ren vana tog jag mig dit och tänkte "nu är jag här. Bara att köra" och vet ni vad? Passet var svinkul! Mycket fys. Riktigt jobbigt. Jag gillade det skarpt!
Enda nackdelen var att min mage är uppblåst som en ballong. Den är det jävligt ofta nuförtiden och får mer ont i magen (magsårsrelaterad smärta) pga av det. Ska nog gå till läkaren om det. Jag tror inte att det är laktos eller luten för jag håller mig borta från sånt rätt bra. Får iof i mig laktos genom keso och proteinshakes typ. Men vet att jag inte mår sämre om jag halsar i mig flera glas mjölk och jag får alltid mest uppsvullen mage på kvällen när jag käkat. Spelar ingen roll vad jag äter då. 

Annars har jag stickat klart Niclas sockor och börjat på Antons. Ska bara fästa ändarna på Nickes. 

Har även börjat på deffen. Denna vecka käkar jag 1800 kcal om dagen, nästa blir det 1700 kcal/dag, tredje veckan är det 1600 kcal/dag och de sista 2 veckorna är det 1500 kcal/dag. Samt att den allra sista veckan ska vi tömmas på vätska så inga kolhydrater alls plus att vi måste köpasaker som maskrosrot eller var det var, dricka 4 liter vatten om dagen och inte käka salt om jag uppfattat det rätt. 
Kommer kanske spöa ner någon. Eller så blir jag fett grinig och gråter för ingenting. Spännande. 
Ska checka med Jonina om vi ska ta fotograferingen efter den invägningen på lördagen och på kvällen blir det krogen. Jääh. Bara inte Anton har permission då 😨 Fullbokat schema när han är hemma, nej tack!


Leo fick ingen Oscar denna gång heller, stackarn! Matthew McConahugh (hur fan det nu stavas) kammade ju hem det. Men jag måste säga att denna gång håller jag med om att han var en fair vinnare. Hans roll i Dallas Buyers Club var oslagbar! Satan vad bra han var. 
Dessutom tror jag att Wolf of Wall Street är lite för kontroversiell och färgstark. Den vann ju inga priser iaf, vilket är galet!
Istället fick 12 years a slave typ allt. Oförståeligt. 

Bakisdag deluxe

Fick kanske sova 2 timmar inatt. Anton vart jättefull så fick verkligen försöka ta hand om honom. Han somnade direkt när jag fått honom i sängen och han snarkade. Jaghade blivit pigg och kunde inte somna förrän typ 6. Kl halv 9 vaknade jag av att jag drömt att jag städade bort ölburkar som aldrig tog slut och fick ångest. Vid 10 gav jag upp och gick ner och handlade frukost. Fixade frallor, skagen, skinka, scrambled eggs med bacon och smoothie. Sen låg vi på soffan och kollade film hela dagen. Skitmysigt! Kanske går in på detaljer i ett senare inlägg. 

Fekke i hooden

Ojoj. Hade jättekul igår. 
Dagen började med att Anton gick på promenad på morgonen och jag låg kvar och sov 1,5 h mer. Totally worth it!
Sen fixade jag mig inför farfar besöket. 

Det var rätt lowkey hemna hos farfar vilket var superskönt. Smörgåsbord, tårta, rödvin och bubbel. Alla satt och skrattade åt Lily, 10 mån, som aldrig slutade äta. Jag svär, hon åt typ 1,5 h rätt igenom. Och hon plockar inte mat som andra barn som tar med hela handen. Hon plockar med tummen och pekfingret. Ser ut typ som Saladfingers :p

Åkte hem vid 17 och så var det fest hemma. 
Den vart lyckad tyckte jag. Jag vart inte full. Kände mig nykter hela kvällen men på ett kramgoare humör än jag brukar vara. Höll mig mest till Anton, Simon, Tom och Paulina. Antons bror Niclas kom också så blev superglad! Så sjukt schysst kille alltså. 
Höjdpunkten var när vi stängde in oss i mitt rum, spelade gitarr och sjöng samt drack. Anton satt på min pilatesboll och gav mig ryggmassage och satte upp håret i en fin tofs. Haha. 
Vid halv 4 ville jag kasta ut alla. De flesta drog, utom Pau, Tom och Simon som jag fick ut vid typ halv 5. 



goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0