Nya träningskläder

Sitter på tuben på väg till gymmet för ett bröstpass i mina nya snabba träningsbrallor. Är lite kär i dem känner jag och förbannar världen för att det socialt inte är okej att gå på krogen i svettiga träningskläder :( poop!



Jul

Julen har varit fram och tillbaka tycker jag. 
Dagen innan var det träning med Ammi och Johan. Hon blev så piskad! Haha
Sedan var det gröt och skinka med familjen plus klä julgranen med alla småbarn. Vart heeelt slut. 
Sedan julafton. Hade ju beställt en skitfin klänning men Nelly satte tillbaka pengarna utan att säga något så blev ingen klänning. Skitsur. Ist hade jag på mig en som jag såg tjock ut i. 
Sov på en luftmadrass så inte massa sömn och alla är stressade och irriterade så kändes som att man fick massa onödig skit. 

Men vi var iaf hos kusinerna och farfar. Gör ont i hela hjärtat av att se min morbrors fru Eva i sådana smärtor! Hon har haft problem med ryggen i typ 8 år eller så. Hon är totalt sägliggande och kan röra sig ibland med hjälp av rullator. 
På julafon skakade hon av smärta för hon hade så ont. 

Sen åkte vi till Mojsens pappa och hämtade upp alla innan vi åkte hem och kollade Kalle. Sedan julmat och efter det paketöppning. 
Jag fick ett spabesök och Angelica var min secret Santa. 

Kvällen avslutades med sällskapsspel där jag vann första ronden. 

Åkte sedan till Anton och fick träffa hans familj så blev en mysig jul trots lite negativitet. Men sån är julen och ingen jul kan vara värre än förra. 
Thank god!

Juste, mobilen håller på att paja så måste lämna in den också. Jippie...



Han kysser som en karl ska

Idag har varit en rätt skö dag. Vaknade rätt sent. Havregryn och aminosyror innan gymmet
Hade typ 60% av den energin jag brukar ha men tog mig igenom mina kettlebell och 10 min intervall löpning. 
En lång stretch fick avsluta det.
Sedan köpte jag nya träningskläder och promenerade hem. 
Kollade lite serier, spelade lite gitarr, intensivmyste med Archimedes, tog en dusch, betalade räkningar, beställde hem saker från Nelly.se och sedan promenerade jag till Vby för att se the Hobbit med Calle. 
Nu laddar jag inför en fullspäckad dag imorn. 




Grym helg

Haft en super helg!
Fredagskvällen spenderades hos Anton. Vi gick och lade oss tidigt och därför vaknade vi tidigt på lördagen också. 
I med frukost och ut på promenad i regnet. Vi gick från Anton i Bromma hem till mig i Hby. In en snabbis på systemet och köpa mer julklappar, sen till Ica för att köpa lite after workout mat och vidare till mig. Jag fixade supergod smoothie innan jag fixade mig för kvällens äventyr. 

Typ vid 15-16 drog vi hem till Tom och förade. Det var amazing! Det fanns kludd! Jag var helt beroende och lämnade det först när jag gick och lade mig sedan. Så hade det hela tiden på krogen liksom. 
Blev Harrys innan vi insåg hur smockat och dåligt det var så vart efterfest hos Anton. 

Idag har spenderats hemma hos Anton och kollat när boysen spelat Hearthstone. Jag rimmade till alla paket också. 



Bästa träningspassen...

Är träningspass som idag! 
Totalt omotiverad. Kände mig stressad och var cptrött. Har känt mig snurrig och lucid hela dagen och kände verkligen fuck it! Men jag tog mig till gymmet iaf och tänkte "20 min kondition åtminstone". Det vart 30 min intervall löpning och en skön stretch efter. 
Det är verkligen när man känner sig som minst motiverad som man ska ta sig till gymmet. Man blir ju piggare av det plus att den självkänslan man får efter att ha klarat ett bra pass när man absolut inte vill. Kommer leva på detta hela helgen. Mhmmm

Bästa bilden ever btw!


Julbord

Igår var det julbord med kollegorna på Waxholms hotell. Det var suuuupergott! Alkoholfritt också för vår del av bordet 😜
Nämen satt på ena kanten med Jane, Marlene, Ulrika och Lalita och vi drack nästan ingen alkohol. Vissa skulle köra, jag hade lektion dagen efter. Vi hade kul iaf! Haha folk måste trott att i var fullast vid bordet. Våra konversationer alltså! Det gick mellan hängpattar, hängrumpa till ett tatuerat tigeransikte på vaginan. Haha
Och maten sen! Det var fantastiskt!

Jag och bästa kollegan Jane. Om inte hon jobbade vid min sida varje dag hade jag nog sökt nytt jobb alltså. Fantastisk kvinna!

Skjut mig!

Sitter i ett helt onödigt möte som drar ut på tiden. Jag vill bara vara på gymmet NU!! Är hungrig och trött. Jag vill röra på mig. Jag skjuter min chef snart alltså!

Very muscle. Much wow







Johan tog bild på mig med min kamera när jag tränade. Kände att det behövdes. Ibland känns det som att man sitter fast med träningen. De där musklerna ser jag ju aldrig heller. Det har ju faktiskt hänt något! Rätt mycket t.o.m!

Nu är jag ännu mer taggad på 12-veckors programmet efter jul! 
2014 ska bli mitt år! Jag ska gå runt på beachen med min bikini och känna mig stolt över min kropp. Jag ska ha shorts och magtröja för att jag vill visa upp mina abs. 
Jag ska må bra ur varje aspekt ur mitt liv! Jag ska bara må bäst hela 2014! 

Guten morgen

Breakfast!
Känns som att jag är Sveriges pillerknaprare. Men aah, ett är p-piller, ett är multivitamin, ett är D-vitamin, 2 är Omega3 och ett är Omeprazol. 
Hade skitont i magen i fredagsoch hade ont en gång förra veckan plus att jag var ute förra lördagen och denna fredagen. Julen är snart här så massa fet mat. Inte så bra för magen. Så i förebyggande syfte tänker jag knapra omeprazol dagligen tills julen är över. 



Jag köpte julklappar igår också! Äntligen. 
Det var dock 7 dagars leverans på dem så hoppas innerligt att de hinner komma. Köpte till Anna, Anton och Johan. I helgen måste det bli till far också. Och farfar. Sen är jag nog klar. 
Klickade hem en julklänning också. Var typ 4 år sedan jag köpte en finklänning att ha till speciellaändamål så på tiden kanske. 


Sleep

Sovit typ 15 timmar alltså! Satan. 

Kommer ihåg att jag kollade klockan efter att vi sett Lawless (fett bra film med skådisar som Tom Hardy, Gary Oldman, Guy Pierce m.m)
Då var iaf klockan 18.15. Bytte över till tvb och Harry Potter gick. Hann med 2 reklamsnuttar innan jag och Anton somnade på soffan. 
Vaknade vid 12 av att Anton skulle upp och äta. Jag ville inte. Jag ville sova. 
Blev väckt 12.30 av att vi skulle förflytta oss till sängen. 
Vaknade igen vid 9 på morgonen för jag behövde gå på toa. Hade en äcklig smak i munnen så borstade tänderna. Gick och lade mig igen. Drömde jobbiga drömmar och vaknade smått till liv kl 11. 11.30 gick vi upp för att fixa frukost. Scrambled eggs och bacon. Jag åt 2/3 inna jag mådde illa så Anton fick resten. 

Nu är jag på väg hem för att tvätta. Först ska jag stanna till på Ica och köpa Nutella! Bannemej!



Fredagsfest

Igår vart det utgång. Var faktiskt kul! Träffade så många man kände. 
Förfesten var med Anna, Pau och Anton. På väg till stan mötte vi Manne. Väl på krogen mötte vi Jonina igen. Precis som förra helgen. Satte oss vid henne och hennes vänner. Såg även Janie och Jassy där. Sen såg jag även Kalle, som gått i min parrallellklass fån 6års till 9an. Vi har aldrig pratat förut men nu pratade vi på. 

Jag lyckades hålla mig rätt nykter utan att försöka men det var precis vad jag ville. Såg på kvällen hur andra blev fullare och fullare. Haha intressant alltså. 


Jag och Jonina från förra helgen. 

Illamående

You heard it! Satan i gatan och hans katt vad jag mår/mått illa. Hela natten. Katte väckte mig id typ 22 och så kunde jag inte somna om förrän efter 00 för jag mådde så galet illa. 
Det hade inte gått över till morgonen. Fick i mig kanske 1/3 av havregrynsgröten.. Måste köpa något när jag kommer till Karlberg för måste få i mig något mer!

Tänkte egentlige dra och träna på morgonen men det gick inte för detta illamåendet. Hoppas det gått över till lunch så tar jag en snabbis då innan eftermiddagens intensiva benpass. 



Bra jävla bröstpass!

Pressade mig själv hela passet och orkade bröstpress på 35 kg och axelpress med 12 kg hantlar. Vi har försökt varje bröstpass med dem och äntligen lyckades jag! Dessutom lyckades jag med axelpress utan att fucka upp mina axlar så it's yeys all over!

Proooud



Winnerbäck

Bara läs och lyssna på texten till denna låt. Den där när den prickar första mötet med någon som är i helt fel tid i ens liv men man kan ändå inte glömma, ändå inte sluta undra.
Och när man väl får till det till slut och allt helt plötsligt borde stämma.
 
Blir helt till mig av alla vackra och melankoliska känslor. 
 
Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna
 
 

Pang och så blev jag sjuk

Fick lite ont i halsen igår när jag kom hem. Tryckte i mig gojibär så att jag skulle bli frisk but to no prevail. 
Sov skidåligt och hslsen blev bara värre. 
Vaknade vid 4 och var ganska pigg. Det enda jag kunde tänka på var att om jag inte hade ont i halsen kunde jag kört ett sjujävla träningspass på morgonen. Men istället...
Lyckades somna om iaf. Nu siiter jag i soffan och har ätit havregrynsgröt, dricker te med honung och kollar julkalendern



PANIK!

Börjar få ont i halsen! Känner mig hängig! Tänk om jag blir sjuk? Fa jaghar varken tid eller lust! Jag vägrar bli sjuk!
Har iaf tryckt i mig Omega 3 och D-vitamin imorse. Kände dock av halsen nu på kvällen när jag kom hem så då tryckte jag i mig gojibär. Hoppas allaC-vitaminer och D-vitaminer samt Omega 3, aminosyror och glutamin hjälper (glutamin får man i sig i kolhydrater, ex om du äter en frukt efter träning)
Kom igen nu kroppen! Jag satsar på dig om du kan satsa tillbaka!

Efter nyår börjar förresten ett 12 veckors kost och träningsschema som ska hjälpa mig bränna massa fett och byggamassa muskler. *hoppashoppashoppas*

Nästan sista

Satt idag på min som skulle vara sista sittning hos tatueraren. 
Han hade dock lyckats få en spricka på revbenet och orkade då inte sitta hela tiden. Blev lite mer iaf. Den 2 januari gör jag resten :)

Det praktiska är väl att även om jag inte orkar mer skulle jag aldrig kunna erkänna det så att han säger att han inte orkar mer gör ju så jag slipper visa mig svag. Hehe



Progress in chins department

Åh, glömde berätta något superroligt!
Har börjat gå framåt med mina chins!
Jag får alltid köra chins med gummiband (och Johan hjälper när det blir tungt). Gummibandet har alltid suttit under foten för att minska motståndet. Igår var det helt plötsligt lätt med chins så jag fick ha gummibandet under knät och då öka motståndet. Nu närmar det sig chins utan hjälpmedel! :D




Hittin the gym

My ass is resdy for the gym! Haha nämen ett LP-besök blev inställt och jag ska tatuera mig i eftermiddag så passar på att köra dagens pass nu på morgonen. 
Trött som en gnu fast jag har sovit 9-10 h. Och träningsvärk som känns som mensvärk från igår. Dessutom Sveriges största finne på röven. Den är så stor att man kan döpa den typ. 
Nu kör vi!



Dagens

Idag hade vi hjärt och lungräddning på jobbet. Nu kan jag allt om att rädda liv. He he. 
Nämen det var ganska lärorikt. Kände dock att jag inte var mg själv idag. Inte tagit D-vitamin sen i fredags morse. Totalglömde det idag och var så sjuuuukt trött och nere. Inte alls mig dag. Nickade till iaf 2 gånger sittandes med huvudet i händerna. Sen sov jag hela tunnelbanefärden till jobbet och efter jobbet somnade jag en stund hemma hos papi när jag skulle hämta mina påsar. Fybubblan!


Spelade lite gitarr när jag kom hem också. Archimedes ser så jävla lycklig ut när man spelar och sjunger. Hanser verkligen ut att njuta. Sätter sig i närheten, kurar ihop sig och tittar på en med en flackande blick. Underbart!

Pappa är så söt!



Okej..?

Folk är så testy idag verkar det som. Kanske är snön eller vad fan vet jag men bara under loppet av någon timme har man fått snäsiga kommentarer av folk. Vad fan händer? Förutfattade meningar av det jag säger och påhopp om det. Okej? 
En person var det iof befogat från. Lite påfrestande att allt kom samtidigt bara. 

Har inte riktigt energi för sånt idioti. Är sååå trött. 

Nåja, snart är det ett tungt benpass. Ta ut aggressionerna. Sen ska jag träffa min själsfrände och bästa vän, min lillasyster för lite shopping. Sen hem och städa lite till Ian slutar jobba vid 22 och sp chill och film. 
Undrar hur snabbt jag kommer däcka. Huuuua!



Lugna morgon

Skulle egentligen gå upp och köra intervall löpning på morgonen, men känner mig rätt stel och har ett tungt bröstpass idag plus ett tungt benpass så jag får lugna mig lite. Måste orka på kvällspassen. Kanske kör lite lätt i skolan sen. Mhmmm





Ruffie!

Har precis kört mitt första (påtvingade) pass av en träningsform kallad Ruffie. Brottaren Musse har varit med och format träningsformen och min PT Johan är tränare i det tillsammans med Musse. En brottningsinspirerad styrketräning/intervall träning uppdelad i block där ma använder sin partners kroppsvikt som tyngd. Väldigt mycket närkontakt. Väldigt mycket. 
Jag är ju obekväm med främlingar så nära inpå mig. Men Johan ville ha mig där och jag tyckte att det är dags att skärpa sig, växa upp och bara bli mer belväm med människors närhet. Kanske aldrig börjar trivas med det men jag ska iaf kunna känna mig bekväm.

Vart iaf positivt överraskad! Parades ihop med en tjej som var i mi viktklass och hade ungefär lika mycket muskler tror jag så perfect match. 
Dessutom var de sakerna jag trodde att jag skulle ha mest problem med det som var roligast. Som när ens partner hoppar upp på ens mage och grenslar en medan ma själv ska göra squats. Eller när partnern hoppar upp på ens rygg, sen ska man hjälpas åt att flytta personen från ryggen till magen, sen tillbaka till ryggen igen. 

Apbra!

Fick lite "skador" i stridens hetta också ;)


Ska köra intervall träning imorgon bitti innan frukost bestämde jag lite hastigt när jag såg att Pressbyrån på Odenplan sålde Great gröt. Yeeey!



Hitta något man är bra på

Jag är en sådan person som aldrig kan säga att jag är bra på något. Har aldrig riktigt tyckt att jag är mer än medel på något. 
Nu börjar jag inse att jag är bättre än medelmåttan på TIG-svets. 
Förut hade jag inte riktigt något att jämföra med, annat än personer som TIG-svetsat i 20 år och 2 lärare som sagt att jag är 1 på 10 år på svetsning. Man tar ändå inte till sig. 
Nu när jag jobbar med att lära ut svetsning, både till vuxna och ungdomar, inser jag vilken talang jag faktiskt besitter. Hur få som någonsin kan bli så bra som jag alltid varit. 

Sen när man totaläger sin förebild och mentor på 66 år i TIG-svetsning sväller man lite till. 
Jag kan nu ärligt säga att jag har hittat något inte ens jag kan ursäkta bort min talang. Ovanlig känsla och svår att ta in, även om det är vad folk sagt till mig i 6 år. 



Uppsvälld mage...

Vaknade med världens mest svullna mage och så kunde jag inte bajsa! Dubbelpanik! Kundeknappt få i mig frukost för att magen var så full liksom...
Kan vara en blandning av att magen inte är van vid fettet jag fick i mig till middag igår (rödbetssallad med fetaost, honung och olivolja typ) och att jag var hungrig när jag kom hem så smällde i mig havregrynsgröt inna jag gick och lade mig. 
Blev iaf massa linfrön i gröten för att sätta igång magen lite. 

Idag ska jag köra Ruffie för första gången. *sväljer hårt*. Inte jättetaggad måste jag erkänna. Så jävla mycket närkontakt och jag hatar närkontakt. Poop!

Aja, dagens utseende. Både linne och jeans från Carlings. Levande reklampelare idag. 
Jeansen är mina motivationsjeans. Köpte de för 1500 spänn. Dyraste plagget jag köpt! Men jag älskar de. De tappar aldrig formen, sitter tajtare än någraandra jeans och man får assnygg röv i dem. Kommer nog köpa mer jeans på Carlings i framtiden. 
Varför de är mina motivationsjeans är att de är så lågt skurna så mina lovehandles bara väller över byxkanten. De ser jättebra ut när man har pösiga tröjor, men mitt mål är ju att jag ska kunna ha tajta linnen till. Beach 2014?
Linnet är så snyggt skuret tycker jag! Speciellt när man börjar få armmuskler och ryggmuskler. Mhmmm





Sorry för cp dåliga bilder med massa filter men mitt vardagsrum är så jävla mörkt, svårt att fota i spegel med blixt och sen när man försöker göra bilderna ljusare så måste man lägga till effekter för att få skarpare linjer. Bajs för vinter och mörker!!!

Pepparkaks sug?

Då testade jag precis en grej som är lite bättre än pepparkaksdeg! Havregrynsgröt med pepparkakssmak!

Du behöver:

0.5krm kryddnejlika
0.5krm mald ingefära
0.5krm kardemumma
1krm kanel
1msk mörk sirap
Stevia
2dl havregryn (jag kör fiber)
Vatten

Till servering:
Mandelmjölk och mer stevia. Efter behag. Eller kanske mer sirap. Do as you please. 

Blanda ingredienserna ich tillaga som vanlig havregrynsgröt. 

Då får man smaken av pepparkaka men man slipper allt socker, gluten och fett. 
Jag vet iaf vad jag kommer äta som en tok här framåt!

Näringsvärde:
Kcal: 312
Kolhydrater: 48
Protein: 10
Fett: 7

It's the small victories

Min lilla victory imorse var att inte äta något av pepparkaksdegen jag har i kylskåpet. 

Min victory igår var att inte äta börtbrödet jag har i brödfacket. 

Det är disciplin för mig kan jag säga!

Menergy!!!

Vaknade inorse med träningsvärk i.. Wait for it.. Armhålorna! Alltså, va? Kan man ha det? Känna typ som att jag rakat sönder armhålorna och drabbats av böldpesten samtidigt. Haha!

Nåja, havregrynsgröt med stevia och kanel till frukost och sedan iväg till gymmet för ett morgonpass med kettlebells. 
Riktigt jävla skönt och tog ut mig ordentligt! Hoppade dick inte hopprep så får göra det i skolan senare när jag ska träna med Lalita. 
Får så jävla energi när jag tränar på morgonen. Är helt pirrig i hela kroppen och skulle kunna springa från Vällingby till Blåsut! Haha. 
Ska nog försöka göra detta till en vana. Enda problemet är att man inte fattar hur skönt det är med morgonträning på morgonen när man fortfarande ligger i sängen och larmet går. 



Marklyft

Börjar bli lätt att köra 60kg marklyft 8x4 nu. Så nästa ryggpass blir det 70 kg och benpassen då jag kör 6x4 blir det 80 kg. Jag maxade senaste 85 kg så blir spånnande om jag orkar med 80 6 gånger på rad. Och isåfall, vad maxar jag nu?



Kelsjuk

Archimedes har varit väldigt kelsjuk idg! Legat på mig hela tiden. 

Just nu ligger han på min mage i sängen och purrar. Där kommer han nog ligga tills att jag lägger mig på mage och då ligger han på mina lår med rumpan som huvudkudde. 

Guys....




Gitarr <3

Satte mig med gitarren och gav mig fan på att jag skulle lära mig Hello Saferides låt I Don't Sleep Well på gitarren. Ville kunna plocka lite fint och få det att låta mjukt. 
Gick faktiskt rätt bra! Måste finputsa lite bara. 

Hello Saferide är så sjuuukt bra! en svensk brud också. Alla deras låtar har ett sådant djup! Vissa texter har nästan fått mig att fälla en tår. Sätter man på rätt låt vid rätt tillfälle alltså. Typ I Don't Sleep Well. Satan vad det går in!



Pepparkaksdeg

Kom hem för någon timme sedan. Ställde mig och gjorde pepparkaksdeg. Så sjuuuukt gott med hemmagjord deg alltså!

Men först visade det sig att jag inte har socker hemma. Vem har inte socker liksom? Sedan hade jag inget vetemjöl men massa dinkelmjöl så fick göra pepparkaksdegen på dinkelmjöl och använda florsocker istället för vanligt socker. Me det vart lika gott ändå!! yum!



goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0