Längtar hem!

Sitter på tuben på väg hem nu. Lång dag. Och än är den inte slut. Nu ska jag till gymmet och träna för att sedan dra och handla, hem och fixa mat och matlåda. Vill bara hem. 
Funderar faktiskt på att skippa träningen och isf köra något hemma. Känns jävligt stressigt plus att detta är enda dagen denna vecka jag kan komma hem innan 9 på kvällen. 
Bajsmacka alltså. 

Vill tillbaka till helgen och glida runt i mjukisar. Såhär såg jag ut hela helgen:



Misär!

Fick reda på igårkväll att jag har 2 veckor kvar av min diet och inte 1 som jag trodde. Saknar havregrynsgröt! Så. Jävla. Mycket. 
Aja, jag får bita ihop och leva med det. 

Helgen har varit väldigt mysig tycker jag. Hunnit umgås med massa människor. I lördags kväll myste jag ju med Hanna och Anna framför tvn. Åkte hem till A och spenderade hela söndagen med honom. Vi kollade The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford. (Världens längsta filmtitel). 
Varken jag eller A var särskilt imponerad av den. Väldigt lång och det fanns mycket som man kunde levt utan. 
Sen gick vi en kort promenad, handlade käk och drog hem för en till rulle. En asiatisk film som hette I Saw the Devil. Den var bättre än den andra filme men även denna för långdragen. Den hade mycket väl kunnat sluta någonstans i mitten och man hade tyckt att filmen var skitbra! Istället fortsatte den tills att man tröttnade. Synd. 



Fredagen

Igår kväll vart inte riktigt som jag räknat med. 
Jag hade planerat att tända massa ljus, mysa ner mig i soffa med mjukiskläder och filtar, ladda ner något hjärndött spel på nya datorn (typ sims) och avnjuta kvällen med en kopp te. 
Sen hörde M av sig. Istället vart det O'Learys i Vällingby där M drack vitt vin och jag en Pepsi Max. Sen vart vi sugna på att dra in till stan och parta. Så vi drog till Harrys. Ingen smart idé att göra det nykter på en löningshelg. Det var smockat med folk. Gick knappt att röra sig. Jag var den enda nyktra och blev snabbt uttråkad. Som tur var smsade A och räddade min kväll så åkte hem till honom istället. 

Idag har jag tränat med J i en park i Alvik. Hatar intervallträningar. Jag vill köra styrketräning. Det är en bekväm smärta. 
Är på väg hem för att duscha, dega på soffa och sen kommer Hanna. Vi ska äta middag tillsammans och ha tjejmys. Senare kanske jag åker tillbaka till A. 

Såhär ser mina händer ut efter dagens träningspass. Ganska ömma är de också. 



Ny dator!

Köpte äntligen en ny dator igår. Min höll ju på att dö ordentligt. Tog en halvtimme att starta skiten. No more!! Datorn är en HP och den kostade 7000 (?!). Asmycket tycker jag men hade massa rabatter för jag är medlem i Siba eller något så fick 3000 i rabatter. Värt!
Älskar den reda. Ska antagligen vara en speldator och jättestark. 

Eftersom jag inte har planer utom träning ikväll så har jag beslutat att ladda ner Sims och spela lite. Det var längesen och fungerar som tidsfördriv varannat år kanske. Super!



Konferens


På väg in till stan för en konferens om betygsättning. Den börjar inte förrän halv 9. Dick så håller den på till 16.30 så jag tänkte ta en promenad innan så jag förhoppningsvis kan hålla mig lugn något som pånär. 
Kallt var det ute också :( vintern kommer

MMA svetsning

På väg hem efter vuxenkursen jag håller i. Idag var MMA-svetsning. 
Efter halva kursen blev en svets ledig så jag tänkte att det är ett ypperligt tillfälle att öva in lite svetskunskaper. MMA-svetsning är min akilleshäl när det kommer till olika svetsar. Har alltid haft superdvårt för det men jag måste ju lära mig! Speciellt när jag ska lära elever att svetsa! 
Började iaf med en stumfog och bilden är från första försöket! Blev helt till mig!
Det ultimata när man pinnsvetsar är att slagget reser sig. Då vet man att ma har haft rätt vinkel. Man jobbar med rätt svetsparametrar. Superkul. 
Sen gav jag mig in i kälfogsträsket. Utrymme för förbättring finns ju definitivt. Då vet jag iof vad jag har att öva på :)



Choklaaad!!!

Är galet sugen på choklad! 
11,5 dagar kvar...


BFS Whey chokladprotein

Åh, testade ju det nya proteinpulvret jag köpte igår efter träningen. 
Det godaste proteinpulvret jag druckit! Hands down! Smakade oboy!! Inte sådär keniskt sött som proteinpulver annars smakar. 5 av 5 alltså!
Längtar till eftermiddagen då jag får dricka det igen!


Inköp!

Åhåhåh känns som julafton! Fast jag köper grejor åt mig själv :p
3 kg proteinpulver med chokladsmak! ❤️ 
Luktat på det och pratade lite med e kille i affären om det. Det ska inte vara lika sött som andra proteinpulver med chokladsmak och det luktar typ som oboy :p haha får se hur det smakar. Testar nog det efter träningen. Står mellan proteinpulvret eller en questbar som jag köpte! Skittaggad på att testa den alltså, men tror dock att jag sparar den till mellis imorn. Menar, ikväll ska jag ju bara hem och sova efter träningen så onödigt att få i sig energi som faktiskt gör en mätt :)



Hemma hos far

Ligger hemma hos min älskade pappa på soffan och degar. 
Tränar vid 19.30 med J och pappa bor nära så mellanlandning. 
Köpt kyckling/pestosallad på Sandys till middag, köpt 3kg chokladprotein och köpte en questbar som jag ska testa efter träningen ;) mums!


Sjukling

Ååh så har jag blivit sjuk!
Varit sjuk hela helgen...
Det började i fredags. Kände mig lite rosslig i halsen och tänkte att ett rejält träningspass skulle råda bot på det. Mådde bra, presterade okej, skulle ut med tjejerna från jobbet. Vi käkade på Wasahof, jag åt vitlöksrostade räkor med aioli och chevré på toast med valnötter och honung. Allt var bra! Efter maten fick jag ont i halsen så tog en vaniljglass med chokladsås. 
Sen drog vi och spelade biljard på RoQ. Vem stod i garderoben om inte T. Pinsamt! Han låtsades som att han inte kände mig. Jättelöjligt om du frågar mig!
Vi spelade iaf och hade jätte trevligt!
Vid halv 12 ungefär drog jag hem till A.

Lördagen spenderades med att jag och A såg på Will Good Hunting på morgonen. Skitbra! Vart lite kär i Robbie Williams. Ha var grymt duktig!!

Sedan åkte jag hem och tog det lugnt framför tvn. Hade feber hela dagen. Inte så hög men lagom för att det skulle vara jobbigt. Kollade New Girl. 
Åkte tillbaka till A på kvällen. Vi sov i typ 12-13 timmar! Sååå behövligt. 
Vid 16.30 hade A basketmatch så åkte hem igen och fixade matlådor innan jag fick ett överraskande meddelande att han ville att jag åkte tillbaka till honom. Som vanligt, inget bättre för mig och har hellre sovsällskap som inte är ett djur. 

Dieten har dessutom gått ovanligt bra i helgen. Förutom fredagen. 
Tror det faktum att det är ett schema där det står exakt vad jag får äta som gör det lättare. Får se om det går bra de här 2 veckorna ut! 14 dagar kvar :p

Köpte dessutom en matvåg igår. Fett söt! Rosa! Nu kan jag verkligen hålla koll på vilka mängder jag får i mig


Result!



Resultat! Haha detta nitbälte har varit med om många viktupp- och nergångar. Hade det när jag var 17 och droppade 8 kg på 2 mån och vägde 52 som minst. Då fick jag göra ett extra hål i skolan för jag blev för smal för bältet. 
När jag var som störst hade jag på fjärde hålet. Den senaste tiden har jag legat på det tredje. 
Nu har jag inte använt bälte på säkert ett år och alltså inte under min 10 veckors diet. Och kolla! Jag har antagligen fått en mindre midja eftersom jag nu har på hål 2! 
Sånt som man absolut inte märker för man står varje dag i spegeln och kollar och jag mitt dumma as har inte velat ta processbilder. Tyckte jag var för fet för att fota mig lättklädd. Tur att J gjorde det i syfte om att lägga upp mina resultat på sin hemsida. 
Dessutom tog jag ju bilder i hur jag ser ut i de nya jeansen för att kolla om det blivit bättre efter dessa 2,5 veckors deff. Så lite processbilder har jag kanske. 

Nåja, kul att man faktiskt får lite resultat någon gång även om man inte själv märker det!

Deff mode activated!

Nu ska jag deffa i 2,5 veckor. Altså, ingen havregrynsgröt till frukost längre. Jag kommer dö!!
Första frukosten är avklarad och det vart keso med kokosflingor. 
Sedan blir det kvarg med fun light + jordnötssmör till mellis. 
Är inte ett stort fan av jordnötssmör men hade inte tid att handla igår och hittade inte hasselnötter eller valnötter på Ica, var inte sugen på ost eller avokado så fic bli jordnötssmör. Måste ändå lära mig tycka om det. Älskar ju jordnötter men jag tycker jordnötssmör är så torrt. Nåja, det löser sig. Vi får se hur lång tid det tar innan jag blir galen :p



Kryptonite

Denna låt har jag nu lärt mig på gitarr :D
Eller ja, har gjort om den lite så den låter bättre på min akustiska och sånt men det är denna låt. Kryptonite med 3 Doors Down. En av tidernas bästa låtar enligt mig. Kan ju inte tröttna <3



http://youtu.be/xPU8OAjjS4k

Dessutom börjar jag känna att jag ser lite förändringar med fettminskningen nu. Jag har inte lika mycket ryggfett som varit ett problem de senaste åren (inga bhar sitter snyggt), magen putar inte RIKTIGT lika mycket och mina lovehandles är inte alls lika gigantiskasom förr. Hade de varit det hade jag inte ens kunnat överväga low cut jeans. Det går sakta närman ser sig sjäkv i spegeln varje dag men det har ju gått ca 7 veckor så är ju egentligen inte jättelång tid. Ska bli spännande att väga och mäta sig igen sen så man får papper på resultaten. 

Regn

Regnar helt galet. Himlen har öppnat sig! Satan i gatan. 

Nya jeans

Under progress jeansen för 1400kr. Såååå dåligt sitter de inte nu. Dock så ska jag gå in i en deffperiod på 2 veckor imorgon. 
Då får jag bara äta 1600-1800 kcal per dag (innan har jag ätit mellan 1800-2000 kcal/dag) plus att jag ska köra mer intervallträning och kondition till skillnad mot nu då jag kör mycket styrka. Ska ta likadana bilder i samma jeans om 2 veckor så får vi se hur resultatet är. Syns det inte fortsätter jag bara kämpa ;)



Weekend

Har verkligen bara tagit det lugnt denna helg. Så jävla värt och behövligt! 
Fredagen spenderade jag hemma och kollade New Girl, åt naturgodis, mina nyttiga havrebollar och potatis med fiskbullar i hummersås. Sedan drog jag till gymmet en stund också. 
På natten åkte jag till A. 

På lördag var jag ute och shoppade med lillasystern. Köpte jeans för 1400(?!)kr. Aldrig köpt så dyra kläder förut! De är lågt skurna och sitter åt så får värsta lovehandles. Ser ut som en stoppad korv. Men de sitter riktigt bra över ben och röv så nu har jag ett mål att förlora mer fett. Jag tror att de kommer sitta skitsnyggt om några månader. Nu ser det bra ut om jag ar pösiga linnen. 
Visade Ammi Theodore's Home iGamla Stan som Ammi blev galen i. 
Vi åt asiatisk buffé också. Myyys!
Sedan åkte jag hem till A igen. Vi kollade filmen Old Boy. 
En koreansk actionfilm som var sjuuukt bra. Riktigt snygg twist i slutet!

Idag skulle A kasta frisbee så jag tog en promenad från Bromma till Coop Vinsta, handlade och sen gick jag hem :)


Sötsug of doom

Har varit sötsugen hela helgen men såhär ser det ut när en träningsnarkoman är sötsugen:
Lätt ostkaka
Lågkalori hallonsylt
5 swebars


Yuuum

Mycket nu

Ojojoj vad det varit mycket. Har knappt varit hemma. Bara för att sova. Börjar ta på krafterna. 
Och träningsvärk i hela kroppen har jag. Ska köra rygg med J idag. Måste ta 80 kg i marklyft alltså. Är så taggad. Nu lyfter jag ju vad jag väger i marklyft. Jag vill lyfta mer. Muhahaha. 

Sedan fyller ju far min år idag så middag hos papi ikväll. Ammi har åkt ner från Sundsvall ❤ happy giiirl!!

Behöver helg typ igår!


Älvor dansar

Helgens bravader

Min helg var fylld med blandade känslor kan man lugnt säga.
I fredags fortsatte jag att tatuera min sleave. Den andra klockan är nu klar. (Bild kommer senare). Nu är det alla blad och krumelurer kvar :).

Efter det åkte jag direkt hem till A. Höll på att svimma av hunger när jag åkte dit så tryckte i mig två mackor samtidigt som A lagade mat :p skulle inte kunnat hålla mig till maten var klar även om det var 10 min :p

Vi var hemma hos honom hela kvällen och slökollade tv. Fanns lite funderingar på utgång tror jag men jag skulle ju på kräftskiva på lördagen så jag tyckte fredagen spenderades på ett jättebra sätt.

Lördagen var det som sagt kräftis. Den enda jag kände när jag kom var Ian. Han var lite överallt och jag fick lov att ta hand om mig själv i princip.
Till slut kom gamla jobbarkompisar så då hade jag ju några att umgås med.
I's ex ville prata om mig också om massa skit. Jag vart ju full för första gången på länge.
Vid halv 2 ringde jag Tim och hade sällskap när jag gick hem. Gick hela vägen från I till mig. Det är en bit.

Igår låg jag däckad på soffan och käkade pizza och sushi. Helt förstörd. Kom på att jag inte alls tycker det är lika kul att supa längre. Det är inte alkoholen som lockar längre. Tycker inte det är kul att man ska visa vad man känner hela tiden när man är full. Man har ingen riktig kontroll. Sen är hela dagen efter förstörd också.
Nää, tror jag kommer fortsätta som jag gjort nu under dieten. Typ ta 2-3 groggar under hela kvällen. Man håller sig nykter men kan bli lite lullig någon timme.
Det som intresserar mig med utekvällar är ändå sällskapet liksom.

Idag är det superdimma ute. Älvorna dansar :D

70 kg

Tränade ju med PT idag. Tod rekord i marklyft. Lyckades med 70 kg idag! Nöjd tjej! Nästa vecka satsar vi på 80 kg.

Vinglasstället har även kommit upp på väggen! Snyggt.

Looptroop

"Jag vill aldrig att du lämnar mig
Säg aldrig aldrig
Men jag kommer aldrig ändra mig"

Hård onsdag

Igår vart verkligen en heldag!
Började med en halvtimmes promenad på morgonen. Kände mig sugen på att gå och dagdrömma till bra musik :)
På förmiddagen hjälpte jag eleverna svetsa, på eftermiddagen fick jag samordna och sitta i samtal med rektorn en hel del. Försökte ta mig igenom några av kurserna som eleverna måste lära sig härifrån.
Kommer bli så jävla mycket med tanke på att det är många kurser ute på LP-platserna de ska lära sig. Så då måste jag skriva om underlagen för betygsättning helt och hållet för att få med momenten som eleverna ska kunna.. Aaah.
När eleverna hade gått var frisörläraren snäll och klippte mitt hår. Behövde klippa topparna som var så slitna. Klippte upp "luggen" lite också. Har inte haft någon lugg men ville att håret där fram skulle vara mer kortklippt då det är så tungt. Klippte även upp resten av håret också av samma anledning.

Efter det försökte jag få in 1 timmes träning på en halvtimme. Axlar/bröstkorg/triceps. Hade redan träningsvärk i tricepts dock så tog det lungnt med det. Körde bara en övning. Sen hoppade jag hopprep när jag "vilade". Maxa!!!

På kvällen hade jag vuxenkurs i svetsning för 8 engagerade män och kvinna. Jättekul tycker jag! Men det blir sent hem och i säng.

Fick iaf skeda en ytterst fin herre inatt! Och försov mig nästan imorse...

GOOOOAAAAAL

Jag hade ett mål i somras. Att jag skulle spriga den gula slingan i Grimstaspåret på under 30 min. Idag nådde jag mitt mål! Jag sprang på 29.07 sek!
Så jävla stolt över mig själv och det var så jävla skönt! Fuckyeah!

Maat

Stuvad spenat, potatis, kassler och vitkål.

Näringsvärde:
389 kcal
29 g protein
45 g kolhydrater
6 g fett

Samordnartjänst

Haft en grymt bra och produktiv dag på jobbet idag!
Lyckats fixa lärlingsplats åt 4 elever. På en dag! Det är sjukt bra med tanke på hur många som inte vill ta emot lärlingar. Har i princip lyckats med 2 veckors jobb på en dag idag! Nu kan jag lugna ner mig och koncentrera mig mer på lektioner etc.

Nu ska jag handla lite käk, sen kommer far min och hjälper mig upp med en hylla. (Det är betongvägg så behöver en grym slagborr plus betongskruvar vilket far lånar från jobbet).
Sen blir det en springrunda i Grimstaspåret. Tjoooheeej

I don't sleep well

"He knows when I'm happy,
He knows when I'm sad and
He puts out when I come home drunk"

Sep. 03, 2013

Passa på

Ligger och sträcker mig i soffan och passar katten på att tvångsmysa med mig ^^

Två gympass och trasig axel senare

På väg till coop nu efter dagens andra träningspass.

Körde armar och axlar med Johan imorse. Det var skönt, jag hade energi och slog rekord i vilten på hantlarna under axelpress. Mina axlar orkade med 12 kg under själva övningen men jag kunde inte riktigt få upp hantlarna i position. Drog sönder något i vänster axel när jag skulle plocka upp dem. Johan hörde antagligen hur axeln pangade. Jag körde på ändå. Nogrann med hur jag lyfter och drar och det gick jättebra.
Fram tills eftermiddagspasset.. Körde cirkelträning i grupp. Nu känns axeln.
Tur att det är kondition imorgon då så jag kan vila axeln en dag åtminstone.

Nu ska jag till Coop och handla mat som jag ska fixa. Funderar starkt på kassler faktiskt. Kassler med vitkål, ris och någon rolig sås typ. Det är det där med sås som är svårt alltså. Hmm... Måste nog kolla in alla alternativ på coop.

...

goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0