Cykeltrubbel

Jag ringde mitt försäkringsbolad om min cykel idag och de sade att det gick på hemförsäkringen, men självrisken är på 1500 kr. Så kostar ett nytt däck under 1500 kr får jag betala det själv och kostar det över får jag betala 1500 kr och de betalar resten. Jippi....
Kollade också upp på XXL hemsidan vad ett nytt däck med hjulset kostar. Däcken kostar typ 200-500 spänn och sen kostar hjulsetet mellan 2000-5000 kr. Så jag kommer behöva lägga ut mer pengar på mitt framhjul än jag gjorde på hela min cykel. Skit!

Paulina min fina!

Igår käkade jag middag med Paulina i stan. Har inte träffat henne på typ 3 månader. Så jävla sjukt! Förra sommaren umgicks vi typ varje dag. Snyft.
 
Vi käkade iaf på Vapianos och tog sen froyo to go på Honeycomb i Skrapan och satte oss i Björns Trädgård.
Massa prat om livet i allmänhet. Började bitcha om cheferna vi har som är helt körda i huvudet och maktmissbrukare antagligen, för att sen gå vidare till vänner som vi saknar och vänner som vi inte känner att vi behöver i våra liv längre. Det gickvidare till pojkar och sen kom vi in på bäbisar och skaffa familj, hur gammal man känner sig när m an ändå är så ung men är trött på allt liv som man inte kan ta med sig en baby på. Exempel att vi hellre skulle gå på museum och djurparker och lägga oss tidigt än att fixa sig och dra ut på en utekväll med alkohol och dans. Och när vi väl dricker så kommer vi aldrig ifrån lägenheten iaf där vi sitter och spelar musik och sjunger bara. Haha, lillgamla klubben. Man tackar.
 
Har verkligen saknat Paulina och är fett sur på hennes jobb som stjäl henne ifrån mig. Förfesterna med gänget är fortfarande skitroliga emn det är inte samma sak utan Paulina. När Paulina är med får jag iaf lite sug att bli lite lullig i hatten och vara sprallig, men det är bara hon som är sprallig med mig på förfesterna så då kan jag lika gärna vara nykter :P
 
 
Froyo glassen. Det började nyttigt men sen kom all choklad man kunde ha till.
Det är vit chokladsås och itne sperman fyi

Achtung! Romance

För alla bittra singlar därute utan ett kärleksliv som inte tycker om att andra har det mysigt i sin vardag kan ignorera detta inlägg!
 

Igår var det bra dag i mitt förhållande kände jag.
Först fick jag komplimang om hur fin jag var i min klänning. Twice! Första gången var mer att min klänning var fin och andra komplimangen var att jag var jättefin i klänningen. Snacka om att man blir glad! Anton ger nästan aldrig komplimanger, vilket gör att jag verkligen fiskar och försöker få dem. Så när jag klär upp mig eller sminkar mig lite finare etc så är det bara för att jag vill att Anton ska tycka att jag är fin och kanske få en komplimang från honom. Jag bryr mig inte ens om ifall andra tycker jag är snygg. Det har ungefär samma inverkan på mig som om de skulle säga att det var sol ute idag. Förutom när folk ger mig komplimanger om hur långt jag kommit i träningen då. Det har jag jobbat med så jävla länge och det gör jag mest för min egen skull och för att ajg ska kunna må bra med mitt yttre och inre. Om någon säger att jag fått snygga axelmuskler t.ex så går jag runt och är mallig hela dagen. Säger någon däremot att jag ser snygg ut så tar inte det alls. Jag vill alltså ha komplimanger för mina prestationer och inte för egenskaper jag bara har.
 
Nåja, sen när vi skulle sova så ligger han och är stora skeden och myser in sitt ansikte och näsa i min nacke (hello goosebumps. Få saker får upp libiton som kyssar i nacken) och så säger han att han älskar mig.
Detta är alltså första gången i vårat förhållande som han sagt de orden först och inte sagt de tillbaka till mig när jag sagt att jag älskar honom!
Det tog bara 10 månader att vara på g och 6 månaders förhållande innan det hände. Men den som väntar på något gott....
 
Jag tyckte i alla fall att det var perfekt.

Överflödig text

Nu har snart halva arbetsveckan gått.
Träningen har ju gått rätt bra dessa två dagar. I måndags vart det 45 min prommis på morgonen, 75 min rygg på dagen då jag fick ett epiphany i form om att jag är nöjd med styrkan i ländryggen men att jag måste jobba upp styrkan i skuldrorna om jag någonsin vill kunna göra chins någon gång. På eftermiddagen var det typ knökstopp i trafiken mellan St Eriksplan och Åkeshov (reducerad trafik gick dem ut med men isåfall så reducerad att det skulle tagit timmar att ta sig den sträckan) så jag gav upp och bestämde mig att promenera. När jag gick av tunnelbanan vid St Eriksplan hittade jag Kristine och Elliot så vi gjorde sällskap till Fridhemsplan. Pratade lite om vad man har gjort under semestern etc. Sen fick jag promenera vidare till Åkeshov. Tack så mycket SL, nu fick jag typ 1,5 h ofrivillig träning mer.
När jag kom hem lagade jag matlådor. Två chevrésallader och två potatismos med torsk. Yumbers. Sen äta middag, duscha och däcka i sängen.
 
Igår vart det 74 min bröst och axlar på gymmet. Ingen morgonpromenad dock, men jag tog igen det lite på eftermiddagen när jag gick med Anton från Bromma till Kärsön. Träffade även Ann i Bromma som stod och pratade med Anton. Hon skulle köpa frukt och grönsaker vid stånden på torget.
Meningen var att ajg egentligen skulle träffat Oskar igår och springa intervaller samt köra ltie högintensivt på ett utegym men han hann inte och Nic hade hört av sig och ville bada så det gick ju bra iaf.
Väl där så hoppade vi i badet direkt och sen käkade jag kycklingklubba emd russinbröd (middag), kastade lite amerikansk fotboll ett tag och sen somnade jag på min handduk när Anton och Nic spelade Backgammon.

Vid 20 ungefär drog vi hem och vid halv 11 sov jag igen. Purrfekt

Söndagsstormen

Igår kollade jag och Anton en film när vi vaknade. The Game hette den. Faktiskt riktigt bra och en bit in i filmen när man fattat vad den skulle handla om insåg jag att jag har sett den förr men kom bara ihgå slutet (typiskt att det är slutet man kommer ihåg så man inte har någon aning om filmen men man vet om huvudrollen dör eller ej)..
 
Det handlar iaf om en kille som är jävligt rik och han ska fylla 48. Hans bror ger honom ett typ av live-spel med orden "vad ger man en som redan har allt". Det går då ut på att ett bolag gör massa tester på en för att räkna ut vad man är för en individ och någon gång inom snar framtid börjar det hända konstiga saker i ditt liv som inte tillhör det normala.
Han börjar hitta lite nycklar och sådant. Det spårar självklart snart ut och han vet varken ut eller in.
 
Efter vi sett klart den bestämde sig jag och Anton att vi måste göra något av denna dag så vi bestämmer oss att dra till Naturhistoriska Riksmuseet. Hur längesen var man inte på ett museum?
Vi satte oss på bussen och då började det regna. På riktigt regna! Och åska. Som fan! Det slutade inte. Det bara öste ner!! Bilar som stod parkerade på vissa ställen hade vattenupp till dörrarna. Hade någon velat ta bilen och åka därifrån och öppnat bildörren hade det runnit in massa vatten. Folk har lagt upp videos på typ Skanstull t-banestation och Åkersberga på när folk vadar i vattnet och det är typ 20 cm högt, sen filmar de trapporna och det är ett vattenfall nerför där. Någon hade öppnat kranen foh real!
 
När vi var vid Universitetet hade det värsta regnet avtagit dock så vi kunde åtminstone i rask takt gå de 300 meterna från tunnelbanan till museet.
 Men förihelvete vad varmt det var där!! Efter 1,5 h gav jag och Anton upp för vi bara strövade runt och var för kokade för att orka bry oss om vad som fanns där. Så vi åkte hem och lagade köttfärssås med spaghetti.
Anton drog ut och sprang och jag fick dåligt samvete att jag inte följde med men söndag skulle vara min vilodag och jag tyckte att gå runt 1,5 h på ett varmt museum fick räcka som träning då.
Jag hade följt med om jag fått lite förvarning så jag hade kunnat smälta idén att pigga upp mig själv och dra ut på en löprunda. Det funkar inte med det där:
"Ska vi ut och spring?"
Samtidigt som han typ börjar dra på sig löparshortsen. Jag behöver en halvtimme att marinera på idén och mentalt förbereda mig.
 
Jag somnade sen vid typ 22, helt slutkörd.
 
En till lite intressant sak. I lördags när vi gick och handlade pastan märkte jag att jag hade ett myggbett som var typ 1 cm i diameter. Lite större än normalt. Jag vaknade på söndag morgon och då var det typ 3 cm i diameter. Det slutade dock inte växa så 2 h senare var myggbettet 5 cm i diameter, I shit you not! Jag tänkte typ bra, nu måste vi kapa av mig mitt ben och jag får försöka lära mig göra benböj på ett ben istället
 
 Det är inte borta idag helelr men inte lika rött. Det kliar ju något kopiöst samtidigt som det gör ont när man kliar, samtidigt som det är svullet så det har den där konstiga domnande känslan.. Bad combination guys. Manvet inte riktigt hur hårt man ska klia då. Man ska ju inte klia alls men vafan det är omöjligt.

Lördagssysslorna

I lördags hade Anton tvättstuga kl 07.00 på morgonen.... Och antagligen kör vi med de reglerna att om Anton inte kan sova så ska inte jag heller få sova. Jag ska lägga det på minnet nästa gång jag är uppe tidigt muhahaha..
Kom iof inte upp ur sängen förrän halv 9 kanske. Låg och drog sos, myste, pratade och vägrade gå upp.
 
Vid halv 12 ungefär var Anna och Niclas utanför och vi skulle åka till Tullinge, hem till Annas föräldrar och bara pool.
Helt fantastisk dag, let me tell you! Först ett dopp i en pool som var 30 grader varm och sen körde jag och Anton lite tabataträning. Armhävningar, planka, benböj, utfallssteg, statiska rygglyft, axlar och en till magövning när man ligger på rygg och viftar med benen samtidigt som man försöker hålla upp överkroppen. Dööööd!
Jag är ju långt sämre på rygglyft och jag är sämre på plankan än Anton (måste fixas) men benböj och utfallssteg verkade vi vara ganska jämna, kanske att jag har lite bättre uthållighet och rygglyft är jag avsevärt bättre på. Vi körde att vi hade benen och fram till höfterna på en bänk, så sitter den man tränar med på benen och resten av överkroppen är utanför bänken och sen ska man hålla sig upprätt med ryggmusklerna. Anton orkade 2x90 sek och jag orkade 120 sek första varvet och andra varvet orkade jag 105 sek. Så är det när vi kör vanliga rygglyft också. Jag brukar köra 3x30 st och Anton kör 3x25. Jag borde verkligen öka till 35 för jag tycker inte det blir tungt förrän de allra sista och även då skulle jag nog kunna köra mer.
 
Resten av dagen solade vi, badade, åt vindruvor och melon vid poolen, käkade potatissallad och kyckling till lunch och sen vid 17 drog vi oss hemåt.
 
 
Nic dök under ytan den jäkeln..
 
Resten av kvällen låg Anton och jag hemma. Vi köpte pasta penne på pizzerian i  Abrahamsberg men jag åt i princip bara upp brödet för jag var inte hungrig. Skulle nog inte ätit upp brödet heller om det inte var så att det blir så hårt dagen efter. Färskvara.

Kristinebergskvällen

Igår drog jag, Anton, Nic, Anna och Oskar till Kristineberg för sol, bad, alkohol och lek. 
Jag och Anton hade även vårt första "kunde-blivit-bråk" :p haha
Nä men om vi börjar med mig och Anton. Jag smsade och sade att vi skulle grilla/bada/dricka med Nic och Anna. Sen sade jag att vi var i Bromma om 20-30 min. Jag menade ju såklart att han skulle vara färdig och redo. Packad och ha alkoholen klar för vi kom med bilen. Det förstod inte han så när vi kom var han inte ens påklädd :p
Sen när vi väl var på väg frågade jag om han inte skulle ha någon alkohol. Efter mycket om och men så åkte vi förbi Bromma Blocks för alkohol och tilltugg. Jag och Anton tog alkoholen och Anna och Nic tog Coop. Så där på Systemet fortsatte vi prata om missförståndet som vi diskuterat hela bilresan redan så jag sade: förlåt, det var mitt fel. Jag trodde jag var tydlig men det var jag inte. Ska vi släppa det nu eftersom det löste sig iaf?
Han var typ: ja men nu har ju du sagt ditt och då måste ju jag få säga mitt!
Jag blev väldigt taken aback eftersom vi inte ens varit irriterade på varandra och att bli sur för en så liten grej kändes konstigt :p som tur är tycker varken jag eller Anton om att bråka och har lätt att gå vidare så när man sagt sitt så var allt bra till slut. 
Här i denna situation känner jag att det är jävligt bra att jag inte är funtad som vissa andra brudar. De skulle säkert lackat satan :p

Aja, sen åkte vi till Kristineberg och Oskar tog sig dit kommunalt. Oskar är en kille som bor på Ekerö, utbildar sig till jägare inom försvaret som jag nu träffat 3 ggr. Han är skittrevlig och funkade skitbra ihop med oss. Kändes inte alls som att ingen förutom jag kände honom egentligen. 
Kort och gott så blev det bad och spel. Tog med Alias så vi körde killarna mot tjejerna. Killarna vann. Vi kastade lite amerikansk fotboll, anton och Nic spelade Backgammon i början på kvällen och sen körde vi något nytt drickaspel som Oskar visade. ASKUL!
Man tar då en flaska (typ vin eller ölflaska) och lägger en kortlek på den. Sen ska man försöka blåsa bort ett kort i taget. Den som blåser bort det understa kortet måste dricka upp alkoholen i flaskan. Vi var masters på den! ;)
Sen vid typ 12 på kvällen drog vi hem. 



Veckan...

I måndags var jag PMS- monster numero uno alltså. Jag får aldrig PMS. Det är inte min grej. Men i måndags alltså.. Först vart jag skitledsen för att Anton inte svarade tillräckligt snabbt på sms (what?). Han var ute och sprang så han svarade inte på ett sms på typ två timmar. Jag skrev till honom och frågade om han somnat och han svarade att han var ute och sprang. Sen svarade jag inte igen så jag tyckte jag skulle vara spydig och frågade om han var ute och sprang igne (mind you att detta var vid typ 23 nu). Han svarade att han degade. Då vart jag skitsur och ba: Jag ska sova. Godnatt! Fick ett sött sms som jag inte alls var redo att ta. Jag var bara sur.
När jag pratade med Jonina om detta så berättade hon att det är så hon tänker i vanliga fall så jag undrade om min PMS bara ger mig en normalt funtad tjejhjärna och hur isåfall tjejer överlever i deras hjärnor för jag klarar inte ens ett dygn med ologiska känslor.
När jag vaknade på tisdagen skulle jag ta cykeln till Alvik för att sen hoppa på tuben mot jobbet.
Vad får jag se i cykelförrådet? Först fick jag iaf inte se min cykel. Den stod inte där den skulle. Sen hittade jag den. I ett hörn. Utan framhjul.. Någon har snott mitt hjul på min älskade cykel </3
Jag var redan PMSig och skitgrinig och ville bara gråta och att någon kunde förstöra min älskade rosa cykel var mer än jag kunde förstå.
Tog tuben till Åkeshov och gick till Alvik (för jag vägrar ersättningsbussar).
Väl i Blåsut var det låst och larmat och jag kom inte in i skolan. Vet inte vad det var. Mailade chefen (som är Sveriges spydigaste brud. En kollega berättade idag att hon kallar henne Sauron i smyg och det är passande. Det allseende ögat, one to rule them all och allt sånt) och väntade på svar. Efter att ha väntat i en halvtimme var jag rätt kall för det var molnigt och jag hade bara shorts och linne gav jag upp och drog till gymmet och körde ett hejdundrande ryggpass. Sen kollade jag om jag fått svar, vilket jag inte hade så jag orkade ju inte sitta och åka tillbaka till jobbet, tog jag en prommis från Fridhemsplan till Åkeshov och åkte hem. På eftermiddagen åkte jag till Anton och vi gick ut och sprang intervaller i en timme. Först lite uppvärmning och sen kubbar man 1 min, promenerar 2, 2 min spring, 2 min prom, 4 min spring, 2 min prom, 8 min spring, 2 min prom och sen går man ner igen. Sen springa tillbaka hem. Allt som allt denna dagens träning vart 2 h promenad, 1 h rygg och 1 h löpning.
Fick dessutom svar från chefen. En gång typ vid 20 och en gång (grab your dicks) kl 03 på morgonen och hon frågade varför jag inte svarade och frågade "om det fanns någon anledning till att jag inte ville vara på jobbet". Som att jag skulle gå upp innan kl 6, ta mig från Hässelby Gård till Blåsut i en kommunaltrafik som är avstängd på just den sträckan, stå utanför jobbet och vänta i 30 min och dessutom maila och höra av mig till chefen där jag säger att jag inte kom in i skolan? Om jag ville skolka hade jag inte åkt till jobbet eller mailat henne alls!
 
Onsdagen körde jag ett träningspass på gymmet som kallas CXworks och är en halvtimme coreträning. Skittungt, men jag fördrev iaf tiden på morgonen så jag  kunde vara på jobbet typ vid halv 9 och hoppas att någon var där. Vilket det var. Jag och en kollega till på hela dagen...
Kollade igenom min mail och försökte ringa några handledare, men alla har ju semester så jag gav upp det och drog ner och körde lite rövträning på gymmet här i skolan. Drog vid typ halv 2 härifrån och mötte upp Jonina. VI drog till Smedsuddsbadet (?) vid Rålis och solade och badade innan jag vid 16 drog vidare till Bromma, mötte upp Anton och vi promenerade till Kärsön där vi mötte Nic och Anna och fortsatte bada och sola.
 
Igår tog jag en prommis från Bromma till Kristineberg och sen åkte jag till jobbet så jag var här vid halv 8, tränade bröst och axlar i 1,5 h och drog härifrån vid halv 3. Åkte till Fridhemsplan och köpte en BH och sen vidare till Alvik där Nic plockade upp mig så drog vi till Kärsön. Anna kom strax därefter och sen kom Anton. Nic hade med sig volleyboll, amerikansk fotboll och en kortlek så jag lekte typ konstant. Yey!
 
Idag började likadant som igår. Promenad och på jobbet vid halv 8. Ska snart gå på lunch och tänkte dra vid typ 1 någon gång. Purrfekt!
 
Yääh muscles!! Kolla bröstbenen btw! Sådär ser det bara ut när jag kör bröst/axlar alltså. Är inte så benig egentligen. Thank you loord.
 
Skickade btw denna bild till Anton med meddelandet:
Titta, titta! Me strong! Me smash stuff! Aargh
Varav han svarade:
Gurl, look at that body
Jag sade:
Äsch då *blush* Den här gamla skrothögen ;)
Han svarade:
Jag gillar din skrothög
 

Och det är histprien om hur jag typ fått min första komplimang om hur jag ser ut från min pojkvän och inte för hur snygga kläder jag har på mig.
 
That is all, over and out!

Looking for Alaska

 
Ytterligare en bok av John Green som inte alls höll samma klass som The Fault In Our Stars. Tyckte faktiskt inte den var så bra alltså. Lite trög och jag hade ingen sympati för karaktärerna alls. Tyckte Alaska var omogen och självisk och Pudge bara följde strömmen för han ville ha kompisar. Inget för mig riktigt.
Det handlar iaf om Miles (Pudge) som är mobbad i sin skola så han börjar på samma internatskola som hans pappa gick på och där blir han kompis med the Colonel, Alaska, Takumi och Lara. Han blir superkär i Alaksa som redan har en pojkvän, men flirtar hela tiden med Pudge och sen i mitten av boken händer något med Alaska och Pudge + the Colonel försöker hitta sanningen om incidenten.
 
2/5 bara..

Skärgårdshelgen

 
 
I helgen åkte jag och Anton ut till mitt landställe som spenderades med papi, Mojsen, Mojsen jobbarkompis Carro och hennes flickvän, Angelica, Micka, Ninia, Lily och Angelicas gamla klasskompis och hans flickvän. 
Riktigt bra helg!
Kom dit rätt sent på fredagen, men fick torsk, lax och potatis grillade i folie med hemmagjord aioli och bröd till och sen åt vi min tårta till efterrätt som faktiskt var supergod så jag ska göra den till Anns fest har jag bestämt. Ska dock göra en marängfrosting med vit choklad istället för den frostingen jag gjorde. Tror det kommer se bättre ut.
 
På lördagen åkte vi ut till Alskär och badade/solade. Jag och Anton tog ett träningspass på klipporna också. Armhävningar, squats, rygglyft, plankan, utfallssteg och liggande benspark (för magen) körde vi. Tabataintervaller. Sen somnade man ju nästan i solen innan vi tog båtarna och åkte till Harö Livs för loppisen, segelbåtstävlingen och lite lunch.Vi satt där ett tag och Ninia började bli lite leksugen så jag och Anton fick gå runt med henne på bryggan ett tag. Hon är en väldigt lugn unge dock så det är ju rätt skönt. Lugn unge med en jävla fantasi.
 
Efter det tog vi båtarna hem där jag blev uttråkad på en pisskvart så jag och Anton hjälpte Mojsen att skala och riva morätter, äpple och lök till coleslawen och städade undan lite. Sen började Mojsen göra pannkakssmet till de amerikanska pannkakorna vi skulle äta på brunchen så jag bestämde mig för att jag och Anton skulle gå och plocka lite blåbär som vi kunde ha i smeten.
Där blev vi mötta av Ninia som fått en bärplockare som hon var helt lyrisk över så vi frågade om hon ville hjälpa till att plocka. Då helt plötsligt började hon gråta och fick panik så jag frågade vad det var. Julia var borta (Julia är en liten proslinskatt som hon fick av Mojsen på loppisen). Som tur var hittade vi henne fort som ögat och började blåbärsplockningen alla tre. Ninia och Anton började komma mer överens under plockningen :P Ninia har varit lite reserverad mot Anton innan :P
 
På kvällen åt vi grillat kött med rotfrukter, hemmagjord bearnaise, avokadoröra och fetaoströra. Supergott!
Sen började de vuxna supa till och jag var helt slut efter en heldag i solen så jag och Anton gick ner en stund till bryggan för att få vara lite ensamma och förhoppningsvis vakna till lite. När vi gick tillbaka orkade vi bannemej inte stanna uppe länge så vi gick och lade oss vid typ 23. Partypinglorna! Men något fint kom iaf från det.
Innan vi somnade kläckte jag ur mig att jag älskade honom, vilket han besvarade att han älskade mig. Typ 5 gånger om. Det är mer än vad vi sagt under hela vårat förhållande tillsammans. Lyckliga j
 
På söndagen blev det världens brunch med hamburgare, amerikanska pannkakor, bacon, revbensspjäll, kycklingvingar och melon. Hur jävla gott som helst. Älskar brunch!
Sen insåg vi också hur mycket vi faktiskt bränt oss. jag har ju redan bränt ryggen i år och den brännan har precis lagt sig. Nu solade jag i en annan bikini så den förra bikinilinjen blev rosa... Skitsnyggt. Mina axlar blev röda och svider och ansiktet likaså. Anton brände typ hela ryggen och ansiktet. Välkommen till skärgården!
 
Vi drog iaf hem med 2 båten och var i Bromma vid halv 5.
 
Världens mysigaste helg och Anton sade också att han tyckte det vr supermysigt och att han ville åka ut dit igen.
En groda vi hittade på väg ner till bryggan
 
Väldigt dålig upplösning men här är iaf utsikten från bryggan i mörkret
 
 
Pappa kör båten
 
Fina klubben längst fram i båten. Man ser även Mojsen, Carro och hennes tjej i den andra båten
 
Sista dagen när papi steker hamburgare. Utsikten från altanen.
 

Skrivlust?

Jag tror verkligen att det kommer bli ordning på bloggen igen när jag börjar jobba och får lite rutiner. Nu känenr jag bara att jag inte har så mycket att skriva om för min semester har bestått av träning, sova och Anton i princip. Men jag ska iaf ta er igenom början på denna vecka.
 
I måndags vaknade jag upp hos Anton, tog mig hem när han skulle jobba och somnade hemma. Sen tog jag mig till gymmet där jag körde ett pass högintensivt med kettlebellsen och rollouts för magen (när man har ett hjul med hanttag som man rullar ut och in med).
Efter det tog jag cykeln till Jakobsberg där jag träffade en gammal ch väldigt kortvarig kollega när vi var vikarier. Jonas. Har skjutit upp på att träffa honom i ett halvår för jag tycker han är obehaglig. Låt oss säga så att han gör ingen hemlighet av att han vill ha mig.
Jag har senaste tiden varit rätt klar med (enligt mig) att jag har pojkvän så jag hade hoppats på att han skulle ha lugnat ner sig lite så kan vi vara kompisar. Har liksom sagt varje gång vi pratat på fb att: "Jag är hos killen, ska umgås med killen i helgen, har tränat med killen" etc. Jag menar, vad skulle jag mena med killen om inte min pojkvän? Tror han att jag döpt en hund till Killen eller? (inget dåligt förslag dock). Mind you guys att han är 33 årig småbarnspappa som är i världens fejd med mamman till ungen och han snackar mycket skit om henne, har agressionsproblem och grov ADHD. Vem mer beskriver detta? Morsan såklart.
ADHDn är inga problem. Det skulle vara jobbigt för mig att bo med någon som är känslomässigt impulsiv men som vän är det fine. Det jag inte klarar av är folk som blir aggressiva och snackar massa bullshit!
Aja, nu kom jag av mig men iaf. Vi käkade hemma hos honom och kollade lite av Anchorman innan Anna kom och hämtade mig och cykeln med bilen eftersom det regnade så mycket. 
Han ville att jag skulle snurra runt så han kunde titta på min kropp och gav mig komplimanger om hur vältränad ajg blivit (vilket är fine men det känns inte som att det är genuint att jag har varit duktig på gymmet liksom). Sen efter typ 2 timmar med honom slänger jag ur mig någon mening som var typ: Aa men jag och pojkvännen blablabla...
DÅ klickade det att jag hade pojkvän?! 
"Jaså, du har pojkvän nu?"
"Eeeh, ja?"
 
När jag hade kommit hem fick jag ett skriftligt meddelande på facebookchatten där han typ ville ha beröm för att han vart så "duktig" och hållt sig från att ligga och pilla på mig när vi kollade film. VADÅ BERÖM? Du ska inte behöva beröm för att du kan hålla dina tassar borta från en upptagen brud!
Tror nog inte att jag kommer träffa honom så ofta igen...
 
Igår körde jag bröst/axlar på gymmet. Har börjat få sjuk ångest för jag har fått för mig att jag fått mindre armar, speciellt axlar. Har för mig att mina armar såg bitigare ut förr. I vilket fall som helst är jag inte längre nöjd med mina armar. Bara till typ 70%. Tycker inte de är mina problemområden (min mage, lovehandles och backflappet) men det kommer helt klart vara något jag lägger mera fokus på hädanefter. Vill liksom ha en såndär snyggt vältränad axel.
Denna brud hade perfekta axlar. Så vill jag ha. Inte magen dock. Det är för mycket.
Körde iaf 4 sets på alla axelövningar och 3 sets på bröstövningarna så blev lite mer än 1 timme.
På eftermiddagen cyklade jag hema till Anton. En halvtimme cardio på cykeln är rätt lagom.
 
En till rolig anekdot om måndag natt och tisdagen var att jag fik jättesöta sms från Anton.
Först skrev han något i stil med:
Oj, hur ska man lyckas somna ensam inatt då? 
(Vi har sovit ihop i en vecka i sträck typ. Senaste gången jag sov hemma var mån-tis veckan innan)
Jag sade att det kommer bli skitjobbigt och att jag saknade honom redan. Han sade att han saknade mig med etc.
 
Sen på tisdagen när vi träffades där på Brommaplan så började han springa emot mig när han såg mig. Sådär sarkastiskt dock som man gör i romantiska filmer när man inte träffats på flera år typ. Fast jag känner Anton tillräckligt bra för att veta att så fort det kommer till att vara romantisk så blir han typ sarkastisk för att gömma det :P Han kramade mig iaf väldigt länge och det var som att jag hade försvunnit i en månad. Jag började direkt undra om han hade slagit i huvudet eller något, för visst att vi har blivit ljusår mer romantiska än vi var förr och blir mer och mer bekväma med varann, men just det här känsloflödet brukar inte riktigt vara något någon av oss är bekväma med :P Sen att vi bara varit ifrån varandra en natt liksom.. Hur ska det gå nu efter min semester och jag börjar jobba igen?
 
Idag cyklade jag hem och somnade igen, sen drog jag ut och sprang Grimstaspåret på den sämsta tiden i år. Helt värdelöst... 
Kom hem och gjorde en god smoothie på proteinpulver med smak av vit choklad/hallon, riktiga hallon, lättmjölk och äggvita. Yumbers. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tar jag cykeln till Bromma igen. Wippie

Jerry!

Träffade Jerry igåreftermiddag i stan. Vi käkade Pasta Penne och tog en öl på Papagallo vid Slussen och en glass i Gamla stan plus lite försök till shopping. Han var min bästa vän från att jag var typ 8-18 och nu har vi inte pratat på typ 3 år. 
När vi träffades var det ändå som att ingen tid hade gått. Skrattade hela kvällen. Skitkul!




Sad girl

Igår vart jag riktigt irriterad. 
Frågade min far om jag och Anton kunde komma ut till landet nästa helg. 
- Nja, Susanne och hennes kille ska ut då. 
- Okej men det finns typ 5 sovrum. Kan vi inte vara där alla 6?
- Jag ska prata med Mojsen. 

Vi lade på och så ringde han när jag var på gymmet. Visste redan när vi lade på tidigare att vi inte skulle få komma ut så jag ville inte svara. Fick ett sms där han sade att vi borde komma ut någon annan helg istället. 
Men det är inte precis som att pappa någonsin frågar om vi vill komma ut eller om vi vill umgås. Ingenting. 
Vår kontakt består av en genomgång av veckan varje torsdag på 2 min och sen träffas vi när någon fyller år. Seriöst?
Och så får man höra att Antons mamma är så glad att vi vill komma ut till hennes landställe att hon blir nervös och för min pappa är det världens belastning när hans döttrar vill umgås. 
Då börjar jag direkt undra om det är mig det är fel på. Jag har ingen kontakt med morsan för vi bråkar hela tiden och är det mitt fel att hon blir så förbannad? Är jag en så jobbig människa att älska så att det är värt att ta avstånd från mig?
Sen blir jag förbannad för att han får mig att tänka att det är mig det är fel på för oavsett så försöker jag hela tiden vara en bra människa och jag tycker inte jag förtjänar att bli utstött av min egen far. Det gör sjukt ont eftersom jag alltid varit pappas flicka och han har verkligen varit min hjälte hela tiden. Jag förtränger alla tankar om att han nästan aldrig hjälper mig när jag ber om det. Eller att varje gång han faktiskt frågar om vi ska umgås så är det för att Mojsen är upptagen på annat håll. 

Semester

Därav väldigt hög frånvaro härifrån. 
Semestern har ju kommit med dåligt väder enda tills denna vecka. Så i måndags brände jag ryggen nr jag var på stranden hela dagen med Nic, Tom och Jocke. Anton kom nr han hade slutat också. 


Det röda börjar lägg sig liiite nu på onsdagen, men inte på mitten av ryggen. Nu har det börjat klia lite också men om man försöker klia s gör det så sjukt ont. Känns som man flår sig själv med naglarna. Jag kan fortfarnde inte ha bh utan måste ha knytbikini och ska helst inte luta mig mot något. Anton och anna har smörjt in mig med massa aftersun.  Uschabusha. 

Annars har jag umgåtts med Anton. I lördags var vi på Kärsön och solade samt gjorde tabataträning i en timme. Armhävningar, plankan, knäböj, utfallssteg, rygglyft och en axelövning. 
Sen kom Nic och kollade fotboll. 
På söndagen tränade vi rygg och jag körde 3 sets med 85 kg så det är 5 kg mer än jag brukar. Prooud of me. 

Igår träffade jag även en ny liten vän som är militär så vi marschade ute på Ekerö. Det var najs. Vi lär göra om det nästa vecka :)

Imorgon ska jag träffa Jerry också för första gången på flera år. Kommer bli trevligt. 

Och i måndags käkade jag middag med Ian på O'Learys. Skittrevligt. Han chockade mig och bad om ursäkt för att han var en douche när vi var på g och så pratade vi om våra nya relationer och hur otroligt skönt och avspänt det ändå är mellan oss trots all historia. 
Känns jävligt skönt för jag har alltid värdesatt honom mer som vän en potentiell pojkvän och nu känner jag att det var totalt rätt beslut för vi hade varit katastrof tillsammans. Känns bra. 
Nästa gång tar vi nog med oss våra partners. Hans tjej var lite grinig innan han drog och jag antog direkt att hon var svartsjuk och tyckte det var jobbigt att vi träffades med vår historia. Tror att hon skulle lugna ner sig enormt om hon fick se mig med Anton.


Dessutom har jag äntligen fått en ny lur! Praiae the lord!

Long time no seen

Det har inte blivit mycket skrivande nu men har haft fullt schema. 
Först intensivkurs med körkort så jag bara pluggade och körde bil hela tiden. 
Sen hadejag tepriprovet i fredags, där jag var 2 poäng ifrån att bli godkänd. Mådde skit och blev så sjukt nervös inför uppkörningen så jag vädjade till pappa, som är min enda handledare, att övningsköra med mig någon timme bara för att lugna nerverna, men han var för upptagen för att hjälpa sin dotter som aldrig ber om hjälp för han ville ut på landet. 
Så det positiva var ju att istället vara ledsen för att jag kuggade teorin så vart jag nu väldigt ledsen för jag kände/känner mig övergiven av båda mina föräldrar. De ena använder mig som slagpåse och den andra kan inte ens prioritera mig framför sin fru när hon verkligen behöver det för en gångs skull. 
Tog en lååång promenad  med en tung rygga och lyssnade på hög musik. Från Centralen till Bromma, där jag gick på systemet, handlade mat och gick på apoteket. 
Sen hem till Anton där Simon redan landat och jag var fortfarande jävligt ledsen så knäckte en öl och började städa i köket så jag kunde få vara själv. Anton frågade om jag ville ha hjälp eller om jag var besviken, sade att jag var besviken på pappa ochhan gav mig en jram och en puss och lät mig sedan vara själv. 
Då vart det bättre och vi började festa. Sen kom resten av gänget. 
Vi spelade drickaspel. Två av korten var peklek och jag har aldrig. Satan vad man fick reda på saker!
Simon fick pekkortet och ställde frågan vem som kommer få barn först. Då ville Anton peka på sig själv (det fick man inte). Jag trodde det var för att jag har sådan babyfever att han tror att jag kommer lura i honom att skaffa barn tidigt men ha förklarade att han har världens åldersnoja och tycker det börjar bli dags. Chock deluxe! Vi fick dricka som par då eftersom alla var övertygade om att vi tillsammans kommer slaffa barn. 
Fucking cool it! Det var lugnt när jag trodde att Anton inte var redo men nu när han antagligen är på samma plan som mig vart det nästan lite läskigt. 
Nåja, first thing's first. Vi kanske ska flytta ihop först och bara det skulle vara ett jävla projekt. 
Sen fil jag reda på att han haft e trekant också. Det kändes inte alls som Anton. Chock deluxe 2.0! Vi fick ingen vidare information om det but it was cool. 

På lördag vaknade vi och jag gjorde pannkakor med bacon och sirap. 
Sen tog vi en prommis till Fridhemsplan med ryggorna så kunde jag ge blod innan vi stack hem och chillaxade resten av kvällen. Jonina kom förbi också.  
Vilket dessutom var planen för hela söndagen. Chilla. Kolla film. 
Vi åt på Sorbon också. Det var mums. 

Igår åkte jag med Anton till Ekerö på moronen och tog en morgonprommis (med tung rygga) i 1,5 h med  Jonina. Sen åt vi lite hos henne innan vi tog bilen till stan där det blev ett benpass med Johan för mg och sen lunch med Jonina, en till promenad och sen hem för att skappa på min soffa. 
Anton ringde vid typ 22 och vi pratade i telefon i 1,5 h. Nytt rekord. Trodde vi pratat typ en halvtimme. 



goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0