Körkort, here I come!

Igår åkte jag till Köping för min första körlektion på 1,5 år typ. Jävligt ringrostig, men jag blir bättre och bättre. 
Sen åkte jag hem till farfar och åt stuvisar med köttbullar och pluggade körkortsteori. 
Fick reda på idag också att jag har teoriprovet på fredag kl 13. Lite smått panik kan jag säga! 
Känner ju att jag faktiskt ligger hyfsat bra till men jag vill inte känna att jag ligger "hyfsat bra till". Jag ska änna att jag kommer sätta provet utan problem och utan ett enda fel. Typ så vill jag känna. 

Har pratat massa med Anton i telefon också. 
Trodde att saker skulle återgå till det normala efter att han kommit hem och kan träffa mig när han vill. Alltså, det där när kärlek bara ska visas när vi är ensamma hemma och han inte sitter vid datorn. Så är det inte kan jag gladeligen meddela. 
Under midsommar låg vi i sängen och han berättade hur jävla mycket han saknat mig och han är supermysig jämnt. 
När vi skiljdes åt igår ville han att jag skulle ringa på eftermiddagen och vi satt nästan en timme och diskuterade hur vår bondgård skulle se ut och vilka djur vi skulle ha (llamor är ett måste och jag vill ha kor, vilket Anton tyckte var jobbigt och försökte övertala mig att skaffa en papegoja istället. Det funkade inte för jag tycker vi kan ha allt på en bondgård). 
När vi pratat klart skulle jag ringa och säga godnatt och vi pratade 40 minuter till. 
And check this out! Håll i hatten. HAN SVARAR PÅ SMS! Woooow. 


En kille var jävligt glad åt den lilla stund jag var hemma igår

Grillad!

Blev grillad av Hedwig och Eliott alltså. 
- Är du kär i någon?
- Har du pussat Anton?
- Bor ni tillsammans?
- Varför inte?
- När ska ni bo tillsammans?
- När ska ni gifta er?
- Kan inte ni skaffa barn snart så vi får en liten kusin?

Alltså det tog inte slut :o haha jobbigt att svara på allt. Även om jag har sagt till Anton att jag älskar honom så är det ändå svårt att erkännaatt jag är kär i honom är man blir ställd mot väggen sådär. Jag säger det när jag känner att det är rätt :p

Men det märktes ju hur mycket de två tycker om mig. Jag skulle lyfta runt på Hedwig hela tiden, båda satt jämnt i mitt knä och skulle prata med mig hela tiden, sitta bredvid mig etc. Såå underbart med barn! Me like!

Midsommar i Dalarna

I torsdags bakade jag ju massa cupcakes och sen skulle jag och Anna hänta Anto. 
Dagen var stressig beyond compare! 
Gick upp halv 8 och åt frukost och började baka direkt. Kl 10.55 hade jag bakat klart samt varit på systemet. Kl 11.10 behövde jag röra mig till gymmet. 
Tryckte i mig 3 riskakor och stack iväg. 
Skulle egentligen haft ett högintensivt pass men kände att jag inte alls hade lust eller energi till det. Däremot kände jag att jag var jävligt stark så jag och Johan testade PB i marklyft. Körde mark på först 60kg som uppvärmning, några på 80 kg, sedan 90, 100 och skulle testa 105kg. Det gick skitbra upp till 100. 100 höll jag hållningen perfekt men 105 var antagligen för tungt. 
Satan vad sur jag var! Sen måste man tänka på att 100 är mitt PB från när jag käkade 2300 kcal per dag och då har man rätt mycket energi. Nu käkar jag 1500 kcal per dag och då har man inte alls samma styrka. 
Så om jag hade ätit som jag åt då hade 105 kg inte varit några problem. 

Efter gymmet hämtade Anna mig med sin jobbil och skjutsade hem mig där jag duschade, rakade mig, sminkade mig, packade det sista och torkade håret på en halvtimme och sen var det iväg igen. 
Vi tog Annas bil till Bromma och plockade upp Annes bil som jag och Anton fick låna och sedan väg till Arlanda. 
Vi åkte med bra marginal för att jag ville stanna någonstans och äta. (Har fortfarande bara ätit havregrynsgröt, smakat på grejor till cupcakesen, 3 riskakor och en proteinshake på 7 timmar). Det var dock sådana jävla köer att vi inte hann det. Tvingade Anton att köpa en Snickers till mig för någon snabb energi och jag kan berätta för er att jag var så hungrig att jag nästan hellre ville vara framme för en 50 g Snickers än att få se min pojkvän igen för första ggn på 3 veckor. 
Sen åkte vi tillbaka till Bromma där Anna tog sin bil hem och vi gick upp till Anton så han kunde packa och vi kunde trycka i oss lite mat. 

Iväg igen och denna gång upp till Dalarna. Fick se Dalahästen!

När vi kom fram åt vi lite korv och började elda i eldkorgen innan vi gick och lade oss. 

Fredagen är ju midsommar. De började vi med frukost, sen var det ut och springasom gällde. Robert och Anton tog 5 varv (ca5,5 km) och jag tog 2 varv. Se ställde jag mig på gräsmattan och körde lite yoga och använde Elliott, 25 kg, som en vikt och gjorde squats, armhävningar och plankan med honom på ryggen. 
När vi var klara med det tvättade jag och Kristine håret meda Anton, Eliott och Robert badade. Satan vad kallt det såg ut! Noway José! I'm not doing that, love!
Nu kom Antons bror Kimpen och hans familj och så var det dags för midsommarlunchen. Jag hade ju tagit med mig en Jansson som jag fick mycket komplimanger för (det har jag fått hela helgen för alla cupcakes också som Anton kom på att jag kunde ge till Kristine i tidig födelsedagspresent). Det var skitgott! Jag är sååå duktigt ;). 
Direkt efter lunchen tog vi oss till midsommarstången för att dansa. Anton var med första halvan, men jag, Petra, Kristine och lilla Hedwig härdade ut hela dansen och jag ick sådan extrem energi vid detta lag så det var bra att dansa av sig. Vid Små Grodorna var det time to fecking shine! KOOOOACKACKACK!! På högsta volym. Man ska skrika så att de små barnen blir rädda alltså! Ingen vart rädd men man kunde bara höra mig skrika iaf så mission half completed. 
Sen var jag med på dragkamp och en lottodragning. Barnen vann massa på deras lottodragning men inte vi. 

Hem igen och börja med femkampen. Första grenen var stafett så då fick man springa. Jag, Anton och Eira var i lag Team Rädda Mofasa. Första grenen blev vi tvåa. Sen vann vi resten av alla grenar. Paus mellan grenarna för alkoholkonsumption. 
Andra grenen var min, stövelkastning. Tredje var boll-i-hink, fhärde pilkastning och femte var att med så få slag som möjligt få runt bandybollen runt huset. 
Mellan varven körde jag och Anton lite ruffie (flytta ryggsäcken). Det gick sjukt dåligt. Sen testade vi en övning Anton fic göra i GMU där den ena ligger på rygg, den andra ligger på honom med magen ner och fötterna mot hans huvud. Båda ska hålla i anklarna. Sen ska den som ligger på göra en armhävning samtidigt som den under trycker upp fötterna mot himlen, ner, snurra ett halv varv så den som var överst ligger underst och upp!
Efter det byggde Anton, jag, Julia och Eira en pyramid. 





Dags för lite korv och så började vi dricka och spela poker. 

Lördagen åkte vi och kollade grisar❤️

Massa kultingar. Jättesöta. 

Sen åkte vi vidare till något jippo där de dansade mer runt stånge och hade danstävlingar. Jag och Anton gick mest runt och försökte undvika folk tills jag hittade hästar och där fastnade jag. 
Jag och en av hästarna hittade varandra och han tryckte sitt huvud mot mig hela tiden, varpå jag i pricip lade mig/ lutade mg mot honom. Myyys. 

Vi åkte hem efter middagen på lördagen. 


Jag van jättefräsig mustasch!

Bak frenzy


Såhär vart mina cupcakes! 
En rabarber/vaniljcupcake med vit chokladgömma och rabarbermaräng frosting. Plus en vit chokladros. 
Den andra är en vanilj/hallonmuffin med hallonkompottgömma och vit chokladmaräng frosting. 
Tog väl typ 4-5 timmar allt som allt. 24 cupcakes. 
2 till Anna, 2 till Johan för han fyllde år igår och 20 till midsommar. 

Nu har jag typ en kvart kvar att sitta i soffan innan jag ska dra och träna. Hujedanmig

Ändrad träning

Ändrade faktiskt träningen när jag fick tid att tänka ett extra varv.
Jag ska köra högintensivt med Johan imorgon samt att jag inte vill duscha på jobbet eftersom det är så få som tränar så vet man inte om vaktmästaren bestämmer sig för att fixa något därinne.
Dessutom kom jag på att det är midsommar i helgen och jag kommer alltså inte träna på fredag-söndag. Missar ben och biceps/triceps.
Ben bakas in rätt bra i högintensiva plus att jag tycker jag har rätt starka ben och snygg röv så inget problemområde.
Mina biceps måste jag däremot bli starkare i till fystesterna GMU. Det är ett viktigt pass som inte ska missas.
 
Sen fick jag ingen träningsvärk i magen från igår så slängde in 2 magövningar, 60 armhävningar och 300 hopp med hopprep.

Vitaste videon ever är korad

 
 
No shit, dis is gold! Detta kan vara den vitaste videon som gjorts, tillsammans med Proclaimers. Den har allt!
skjortorna, hockeyfrillor, konstiga örhängen, en konstig glamrocksvariant till gitarrist som ser helt malplacerad ut, riktigt dålig dans och en kärlekspoplåt. I love it!!!

Frukoststund

Såhär ser det ut när jag äter frukost. 
En liten kille som är väldigt mysig, trots hela nattens mys. 



Morgondagens träningspass

Har redan lagt upp ett eget träningspass tills imorgon. 
Ska köra högintensivt (antagligen på torsdag också) men imorgon ser schemat ut såhär:
6 burpees
20 pushups
50 airsquats
40 situps
100 skippingrope
30 mountainclimbers

X5

Kommer nog bli tungt men tillräckligt iaf. Får se hur lång tid det tar. 
Men ett bra högintensivt för intresserade. 



Human again

Just mu känns allting bara så fantastiskt!
Tim är hemma över sommaren så vi kan träffas massa på min semester
Anton kommer hem på torsdag
Vi ska till Dalarna och fira midsommar
2 dagar kvar på jobbet innan semester
Torsdagen ska spenderas med att laga Janssons och underbara cupcakes samt att träna och packa innan jag får träffa Anton
För Anton och mig går det bättre än någonsin! Får höra varje gång vi pratar nu hur mycket han saknar mig. Kommervara så excite imorgon kväl att jag inte kommer kunna sova. 
Träningen går rätt bra också. Har motivationen och känner att jag börjar bli starkare och mer uthållig
Känns som att det mesta går min väg nu. Så. Jävla. Underbart!
Happy girl!

Käkade chevrésallad med kyckling igårkväll och first time ever så lämnade jag mat. Vet inte vad som är fel på mig :o

Vanilj/rabarber cupcakes

Okej, så jag har bestämt mig för att göra dessa till midsommar
 
Det är vaniljmuffins med vit chokladgömma och rabarberfrosting på.
Ska göra lila rosor i modeleringschoklad istället för dessa gula rosor, för let's face it, I can't make those fuckers.
 
Fan vad kul det ska bli att testa! YEeeey!

Bake ALL THE CUPCAKES

Jag är ledig på torsdag för att jag vill hinna fixa saker innan jag och Anton åker till Dalarna. Exempel att laga en Jansson och träna.
Jag kom på att jag faktiskt kan trycka in att baka cupcakes eller något till midsommar också och därför gick jag in på en sida för att få lite tips och råd om nya, roliga och innovativa cupcakes samt designer.
OMG, hit the fucking jackpot!!! Kommer typ stå i köket hela semestern och baka cupcakes som jag får försöka sälja eller ge bort eller något.
 
Vart extra excited över ett recept på modeleringschoklad så man kan göra cupcakesen snyggare. Typ göra rosor och blad etc och sätta på. Är skittaggad på att testa.
 
Är det någon annan som är sugen på att göra cupcakes så hette sidan:
 
www.heavenlycupcake.se
 
 

Llamadrama



Nybäddat

Precis lagt mig i sängen med nytvättade lakan som luktar farmor. 
Äntligen har jag rena kläder!
3 maskiner + ett par skor tvättade. 
Typ allt jag äger :p haha


I love food!

Alltså kan ite sluta äta. Är sugen på allt!
Det positiva med det är att jag kan hålla mig till att äta nyttiga och bra saker för jag är sugen på dessa saker också. 
Det dåliga är mängderna mat jag vill stoppa i mig! Finns liksom inget stopp. 

Aja, gick en prommis med Malin på 2 timmar. Hann handla då också. Snart ska jag börja tvätta typ 20 tvättmaskiner med skitiga kläder. Gr8


Såhär kan man också vila

Dagens äventyr

Idag vaknade jag vid 9, åt frukost och tog cykeln till gymmet. 
Körde biceps/triceps och började med pullups och dibs. 
GUYS!!! Jag kan NÄSTAN göra en riktig pullup!
Jag har länge kunnat göra pullups om jag har något böjda armar i startpositionen men nu testade jag från hängande. Och vet ni vad? Jag kom upp halvvägs innan jag behövde sätta fötterna mot väggen och hjälpa till genom att trycka lite. Men det var fan inte mycket! Nu kommer jag försöka göra det varje gång jag är på gymmet typ :p

Efter gymmet cyklade jag till Kallhäll. På vägen blev jag prejad av en bil på vägen och körde snett parallellt på trottoaren, vilket gjorde att jag voltade och gled över asfalten. 
Skrapade upp vänster ben under knät, vänster skinka, vänster armbåge och vänster handflata. But on a positive note, årets första skrapsår :p

Det bör tilläggas att om ni har svårt för människor och deras dumhet, cykla inte runt i Stockholm!
3 gånger fick jag plinga på att folk skulle flytta på sig. Folk som gick emot mig och tittade mig i ögonen. 
En gång gick det inte ens att plinga på fanskapen. De vägrade flytta sig så fick totalvända och cykla ut på vägen. 
NÖTTER!!

Är fortfarande kvar men ska käka lite och sen drar jag hem. 

Har fått hem beskrivningen på min klänning så ska förmodligen försöka hoppa in någonstans och köpa tyg någon dag. Kanske imorn. 

Dagsformen börjar bli bra btw



Hannatime

Efter hallen kom Hanna hem till mig. Vi åt melon och pratade. Började kolla på Extremely Loud and Incredibly Close men vi hann inte se klart den inna Hanna drog hem och jag gick och lade mig. 

Hallenfix

Igår körde jag ett benpass på gymmet och direkt är jag kom hem var det hallen som skulle fixas. Alltså;
Slipa ner träskivan så den fick plats i jackhängaren
Skruvs dit den
Flytta undan i hallen så jag kunde sätta upp den
Mäta och borra hål i betonhväggen för hyllan
Sätta upp hyllan
Dammsuga upp betongen
Ner i källaren med gamla jackhängaren och all reklam som stått i hallen
Upp på vinden med en dörr som stått avhängd i hallen
Dammsuga resten av lägenheten och ställa tillbaka allt. 

Var rätt trött sen men såhär blev det:


Babies everywhere!

Alltså, sitter på tinnelbanan med en liten kille vars skratt dränker alla andra ljud och jag känner direkt hur mina kvinnliga begär att fortplanta mig sätter igång. 
Fick ju reda på att min kollega Jane ska få en son och fick se ultraljudsbildern. Omg!!!
Såg på facebook att även en gammal klasskompis från högstadiet är gravid nu. 
Snackade med Ian för någon vecka sen och han är tillsammans med en tjej som heter Emelie igen och hon har flyttat in hos honm och han vill typ ha barn nununu. 
VAD HÄNDER VÄRLDEN?? Varför vill alla skaffa barn nu? Haha och här sitter jag och precis blivit ihop med Anton (tycker jag) och vi har precis kommit till den punkten då vi en gång nämnde att vi älskade varandra. 

Haha känner mig efter men jag är ju likso 23. Efter vadå? Det är sjukt ovanligt i dagens samhälle att skaffa barn när man är såhär ung. 
Sean Claude van Daaaamn!

Detta har ju inget att göra med inlägget men tyckte den var skitkul

Misunderstood Sauron

Jag började tänka (som vanligt, bare with me) på Sagan om Ringen imorse och detta kan vara en av de mer konstiga inre konflikter jag haft i vaket tillstånd alltså.
Jag började tänka på tillverkningen av Ringen. Jag menar, tycker ingen annan synd om Sauron här?
Alla i landet går runt och gör vänskapsringar liksom. Alverna får 3, dvärgarna 7 och människor 9. Alla har vänskapsringar men ingen gjorde någon åt Sauron.
Han fick sitta där i Mordor och vara Forever Alone och tillverka sin egen vänskapsring.
Nu är han rätt pissed för att han inte fick vara med i denna vänskap så det är väl klart han skapar en ring som aldrig tänker överge honom eller såra honom, som alla andra.

När man tänker på det är Sagan om Ringen som Mean Girls, fast med fantasy och mindre blod.

Psykologers självkontroll

Jag brukar kolla Dr Phil på jobbet ibland när jag får dötid. Finns ju fulla avsnitt på youtube och alltså, eloge till psykologer som Dr Phil som inte börjar skrika på vissa idioter som sitter i hans stol. 
Alltså, jag känner ju hur satans arg jag blir när jag tittar på programmet och ser hur hemska vissa människor är och där sitter Dr Phil, pratar bara lugnt och sansat med dem, låter de prata till punkt, låter de avbryta honom, ljuger för sig själva och för honom och det enda svaret han har till dem är att han ser att de lider och vill hjälpa dem. Det måste krävas så oerhört mycket självkontroll alltså. 
Såg bl.a ett avsnitt idag med bråk mellan svärmor och frun. Svärmodern var en galen kristen kärring och började ela intervjun med att om hon hängde från ett höghus och någon frågade henne om hon hade gjort något för att få sin sons fru arg på henne svarade hon att de skulle släppa henne. Hon kunde inte komma på någonting. 
Sen kom det ju fram att hon kallat henne hora, slampa, säger att hon har sata i sig och hon ser den ormen som hon är samt att hon har starka föraningar att hennes barnbarn inte är hennes för sonens fru måste ha varit otrogen. Hela intervjun var sjuk. 
Sen var ju inte sonens fru helt oskyldig. Hon kastade ju ved på elden och hade också sagt riktigt dumma saker. Skillnaden var att hon stod för det hon hade sagt och satt där och bad om ursäkt. Mamman sade bara att hon inte kommer ihåg att hon någonsin sagt något liknande av det hon blev anklagad för. 

Svårt att återberätta men jag blev helt galen och hur förbannad som helst på fruntimret!

På tal om svärmödrar, min fyller 60 i augusti. Jag har redan lovat henne att stå för bakverken men jag har även gjort en födelsedagspresent åt henne. 
Slänger ihop något lite snabbt i vekstaden. 

Det ska bli en eldkorg när den är klar men här är överdrlen som man lägger veden i då. 
Jag ska sätta dit ben på den så den blir 1 meter hög och sen ska jag linoljebränna den så den blir svärtad och inte rostar med tanke på att denna ska stå utomhus. 

Oh golly seagoll

Glömde berätta en rätt rolig sak som hände igår. 
Var på väg till Globen med Marlene och så började en fiskmås skrika och dyka lågt, vilket vi till slut klickade att den attackerade oss. 
Alltså, den jäveln störtdök med näbben först ner mot oss!!
Längre fram på trottoaren såg vi fiskmåsungen som måsjäveln försökte skydda. 
Vi bytte trottoar för att komma längre bort från ungen och kanske kunna gå förbi men den blev typ ännu surare så vi fick gå in bakom ett hus och gå på gräsmattan...

Världens finaste svärmor

Jag tror verkligen att jag har fått världens finaste svärmor. Hon bryr sig så otroligt mycket om sina barn. Nu har jag pratat med henne mest om Anton men hon är verkligen fin. 
Har känt mig så välkommen in i hela Antons familj men Anne är den som har en förmåga att ringa upp ibland. 
Vi träffades ju hemna hos Anton när jag skulle få låna nyckeln och jag följde med till hennes morföräldrars grav och nu precis ringde hon för att hon var orolig för Anton och hur han mådde. 
Jag har en stark känsla att hon, liksom alla andra, inte får mycket informatio om hur Anton mår och känner från Anton. Han är väldigt "manlig" på det sättet. Varken prata eller visa känslor. Ett karaktärsdrag som för mig är extremt attraktivt för tjejen i mig vill försöka trycka fram lite känslor riktade mot mig. 
Nu kom jag av mig lite, men det känns verkligen som att Anne tycker om mig och är glad att Anton träffat mig för jag kan läsa honom och han visar mer för mig än för henne så hon vet att han iaf förlitar sig till någon. Plus att hon kan klämma lite information av mig ;) hehe. 
Det är så otroligt fint hur mycket hon bryr sig och hon lever verkligen för att ta hand om sina barn. 
Anton klagar massa på det, men när han är borta kommer Anne alltid hem till honom för att städa, vädra, köpa nya möbler och fylla kylen innan Anton kommer. 
Han tycker att det känns som att Anne inte låter honom växa upp men jag fördtår verkligen Anne för jag har tagit den rollen också lite och tar hand om Anton. Han ber aldrig om det men jag behöver något att göra och jag tycler om känslan av uppskattningen man får. Anne städar ju inte för Antons skull. Hon gör det för sin skull. Just be happy. 

Proteinrik skagenröra

Om ni tycker o skagenröra, testa detta recept som jag kom på. Smakade sjuuuukt bra!

Lättkvarg
Äkta majonäs
Räkor
Rom
Dill
Citron
Salt
Ägg
Ev. Lite stevia om det smakar för surt

Bara att blanda i de mängder man vill ha. Smakar verkligen bra! Vart aschockad



Human again

Det enda som behövdes var en bra träningsdag för att jag skulle återgå till mitt lyckliga jag igen. 
Hade ju ett grymt backattack pass igår där jag dessutom tvingat Johan att hjälpa mig bli bättre på pullups. Jag ska fan naila de fysiska testerna inför GMU! Det är där jag kan utvecklas mest. Svårt att bli smartare på 2 månader eller mer stabil :p tycker iof att jag är het okej smart och en stabil människa så hoppas de testerna också går bra, men de fysiska testerna är ju de jag mest kan påverka. 

Gick prommis igår morse och idag också. Så. Sjukt. Skönt! Jag är nog lite beroende av just promenader. Jag går alltid runt med inre dialoger om saker så jag rensar skallen när det blir för mycket. Jag kan inte sitta och tänka på samma sätt hemma eller så. Bara när jag är ute och går. 
Dessutom ringer Anton om två dagar så det känns inte lika tufft, även om vi nu inte pratat på 7 dagar. Det är tufft!
Allt gör så jag saknar honom. drog exempel på solkräm på tatueringarna imorse och lukten fick mig att tänka på helgen med Anton när vi skulle grilla med Nic och deras polare och jag dränkte mig i solkräm. 

Idag blir det ett kettlebellpass på gymmet och sen hem för att laga mat. 
Kålpudding <3 måste verkligen vara stenhård med dieten fram till midsommar. Vill ha resultat nu! Haha
Testade en skjorta jag har. Den är röd/vit-rutig och manknyter den i midjan så den räcker bara till under naveln. Man ser lite av magen. Den vill jag kunna ha i sommar och känna mig bekväm och snygg. 





Dagens positiva

1. Fint väder
2. Orkade med en morgonpromenad. 
3. Starkare rygg. Körde nu 3 sets, 5 reps med 85 kg i marklyft! 
Aaaweyeah!

Klotter

Kladdade sv min bakgrundsbild på jobbet för jag var uttråkad. Vart helt okej för att vara klotter. 
Skulle jag sätta mig ner och göra detta seriöst och försöka få en tavla av den hade inte ens Picasso kunnat se vad det skulle vara. 
Story of my life. 



Long time...

Har verkligen inte mått bra i helgen så har inte haft någon lust att skriva. 
Har inte ens hittar motivatio att ta mig ut sängen. Så jävla trött. 
Het sjukt! Tog liksom 2 naps i lördags och somnade ändå i soffan vid 23. 
Igår sov jag till 11 och somnade vid 21 igen...
Dessutom har jag känt mig nere för jag inte pratat med Anton på 6 dagar. 
Har inte ens haft energi till tränng. 
Var Sveriges tråkigaste i fredags när jag skulle ut med bl.a Ammi och Tim. 
Åkte hem tidigt för kände att jag drog ner stämningen. 

Idag tvingade jag mig upp vid 6 och skyndade i mig frukost för att kunna ta en morgonpromenad. 
Det är redan 19 grader ute!! Kl 7 på morgonen! 



Sooo tired!

Fick ju sova tills jag vaknade avmig själv idag men är ändå übertrött! 
Kaaan ha att göra med att jag vaknademed träningsvärk of doom i rumpa och innerlår. Bästa sättet att bli av med det är komdition så joggade/powerwalkade 11 km. 2 varv i gula. Sen hem, duscha, käka, fixa sig och nu sitter jag på väg in till stan för att promenera/shoppa med Tim och George så blir ännu mer kondition. 
Hade planerat in 1 timmes yoga men jag orkar vekligen inte! 
Måste typ köpa energidricka och en dosa snus om jag ska orka med ikväll. 

Jag snusar bara på fest och då kan det räcka med en snus på en hel kväll för jag får en rätt skön och balanserad nikokick av det. Tycker inte om att röka så mycket för det luktar pyton och då får man en stark nikokick som går över på 5 min. Plus att konditionen tar massa stryk :p
Sen klarar jag ju utekvällar galant utan nikotin men är jag såhär trött hela kvällen är jag fan inte rolig. Tagit 2 koffeintabletter för att jag inte dricker kaffe men jag måste bli pigg på något sätt! Och just nu fungerar antagligen inte sömn!
Tycker inte om att trycka i mig massa skit men ibland måste man för jag är för rastlös för att sova men för trött för att hitta på något. 

Drömde något "roligt" igen. Denna gången om mor. 
Drömmen är väldigt suddig men jag kommer ihåg att någon kompis pushade mig i att jag behövde hämta något hos henne och jag ville inte för jag tycker att har man brytit så ska jag inte behöva någonting av henne. Tog mig dit iaf för att hämta. Hon kom hem och såg mig. Sade att hon försökt nå mig flera gånger på telefonen men inte fått något svar. 
Jag svarade att det var för att jag hade blockerat hennes nummer och hon frågade varför. 
Ungefär så gick drömmen och kriget var igång. Sedan vaknade jag. 


Jättedålig vecka både med kost och träning pga trötthet och illamående men magmusklerna börjar ändå försöka leta sig fram. 

Mycket pojkvänsskrivande

Alla får ursäkta att jag skriver mycket om Anton nu men eftersom jag inte kan prata med honom på telefon förrän torsdag så kommer jag sakna honom så otroligt mycket och det är jobbigt. 
Just at the moment saknar jag honom så galet mycket! 
Är liksom skiiittrött och vill bara sova men kropp och knopp går i högvarv. Känner mig orolig i hela kroppen bara för att man är ledig imorn och jag har inget planerat ikväll förutom att tvätta om tvättstugan blir ledig. Dessutom behöver jag en chillkväll och inte göra något. 
Men enda gången jag är lugn är när jag är med Anton. Han håller mig lugn som jag inte kan vara med någon annan. Det känns inte som att jag går miste om livet för att jag ligger på soffan och zappar mellan kanalerna på tv ingosad med Anton. Det känns som att jag är precis där det är meningen att jag ska vara och så har jag typ aldrig känt. 
Är en väldigt lättuttråkad människasom alltid känner att varje dag måste vara ett nytt äventyr eller en ny lärdom. Vad du än gör så måste det ge dig något intellektuellt eller fysiskt. För mig funkar det inte att bara sitta hemma och kolla serier ensam t.ex för att jag känner inte att jag växer genom det eller tjänar något till. Jag är oproduktiv. Sitter jag och kollar tv sitter ju jag ex och stickar och då får jag en tröja, jag tycker om att läsa för då är jag en historia rikare och böcker har en större påverkan på mina känslor och jag känner att jag kan växa som människa genom de plus attjag samlar i princip på böcker jag läst som andra samlar frimärken. 
Jag bygger massa saker eller kommer på nya designer på saker jag vill bygga för då får jag möbler. 
Nu när jag städade hittade jag t.ex två f
Glasskivor och tänkte direkt att jagkan bygga ett bord och limma fast skivorna. Jag kollade på vår spegel i hallen som jag tycker är så ful och började fundera om jag kan bända upp den och få bara själva spegeln och sen bygga en ny ram till den. Helt hopplös men välkommen till min skalle där varje vaken minut måste vara en ny lärdom. 

Därför saknar jag Anton just nu. Jag behöver verkligen stänga av hjärnan och njuta av nuet. 

Drömde förresten en jättekonstig och jobbig dröm. 
Var återigen på krogen med gänget och Anto satt och pratade med någon tjej. Såg att hon lade handen på hans lår så jag tänkte att hon inte fattade att han hade flickvän and I can't blame her for wanting him så jag lutade mig fram och frågade vad vi hade för planer imorn och gav honom e kyss för att markera mitt revir. 
Hon tog bort handen och sen fortsatte de prata. 
Hennes hand gled upp igen och då blev jag förbannad. Nu började dock logiken komma in också för inte nog med att jag skällde ut henne efter noter. När hon gått började jag skälla på Anton för att han inte sade till henne att hennes beteende inte var okej. 
Sen vaknade jag. Många sådana drömmar när vi inte pratat på länge och de är obehagligt verkliga. 
Är dock riktigt skönt att veta att jag faktiskt är rädd att förlora honom och kan bli svartsjuk om något sånt händer. 

Tankar om tidigare inlägg

Började tänka i banorna från tidigare inlägget och det gick ungefär så att jag undrade vad det var som verkligen drog mig till Anton som jag inte dragits till någon sen första kärleken. Vad var deras gemensamma nämnare?
Insåg sedan att det var för att dessa två killar är killar jag verkligen sett upp till. De har egenskaper där jag kanske tycker att jag brister eller egenskaper som är extremt viktiga karaktärsdrag för att vara en bra människa. 

Med Anton är egenskaperna bland annat:
Han är alltid ärlig. Oavsett vad det gäller kan jag alltid lita på att ha aldrig ljuger för mig. 
Ha har aldrig, så länge vi träffats, velat såra mig och jag vet att han försökt väldigt mycket för att inte göra det. 
Hans målinriktning. Han kanske verkar ointresserad i mycket, men när han väl fått intresse för något ger han fan 110% i det. 
Han är så jävla säker i sig själv, även om andra inte är säkra på honom. 
Han har åsikter om allt och tycker om att argumentera men han ser inte ner på andra för att de inte tycker samma sak. Han kan iof ifrågasätta men det är för att han vill ha förståelse om deras tankesätt. 
Han är grym på att ta eget ansvar för sitt liv
Han tycker om sin familj och stöttar dem. 

Jag tycker främst om hans egenskap av att utåt är han ingen känslomänniska och ger sällan komplimanger. När han väl ger en komplimang eller säger/gör något som antyder på att han tycker om mig känner jag mig som den bästa människan som existerar. Jag kan ta mig an hela världen för jag vet att han har min rygg. 
Sjukt bra känsla. 


Summerburst

Alla som vill komma i sommarstämning ska lyssna på min Spotify-lista Summerburst alltså. Jag har dansat fram mellan Blåsut till Gamla Stan alltså. Folk tror jag är störd

Tre fantastiska egenskaper

Jag har kommit på att en av anledningarna till att mina bästa vänner är mina bästa vänner är för att alla besitter olika egenskaper som jag verkligen ser upp till. Jag ser upp till de helt enkelt. Ex
Ammi, 
Målinriktad
Hon är alltid sig själv
Tar ingen skit från någon

Paulina,
Väldigt glad och sprider glädjen vidare
Utåtriktad
Har breda och många intressen

Anna,
Säker i sig själv
Omtyckt av alla utan att tappa sin egen särskilda personlighet
Duktig på att hålla modet uppe i alla lägen

Pappa,
Envis som gör att han alltid hittar lösningar på problemen
Trogen
Han har alltid lärt oss att jobba hårt för det vi vill ha, liksom han själv

Mojsen,
Bra fru
Bra mor
Lätt att ventilera problem med

Natalie,
Hon vågar visa alla sina känslor och prata om dem
Hon är en bra flickvän och har egenskaper som kommer göra henne till en bra mamma
Utåtriktad

Simon,
Han bryr sig alltid
Får alla i sin omgivning att må bra
Ger intrycket i att vara säker i sig själv

Tom,
Målinriktad
Hans sätt att kunna vara inåtvänd utan att man blir obekväm
Han behandlar sina vänner riktigt bra

Niclas,
Alltid världens trevligaste
Han ser till att man vet att han alltid finns med en hjälpande hand om man behöver
Han sprider lugn runtom sig

40 kg i bänkpress

Många inlägg idag men behöver skryta om att jag körde 40 kg i bänkpress idag. 8 reps 3 sets. Förra veckan körde jag typ 3 sets 6 reps så blivit starkare sen förra veckan ;)
Och veckan innan det körde jag bara 35 kg. Skönt att äntligen komma ifrån den spärren alltså!
 
 

Skoställ done!

Har byggt ett skoställ hem till mig som ska passa ihop med jackhängaren och den blev klar idag. Riktigt stolt över den. Tyckte den blev super!

Ny favoritlåt

 
Some good shit right here!
Nä men seriöst, den var jättefin.

Dagen då min kropp gav upp

Riktigt så illaär det ju inte men jag hade satt klockan på 6 för att jag skulle inna träna innan en betygsättning i Högdalen vid halv 10. 
Kändes extra viltigt eftersom att jag skippade det igår. 
Gick upp och åt frukost innan jag började förstå att det skulle inte gå. 
Var typ ännu tröttare än igår och fortfarande träningsvärk överallt så jag somnade på soffan istället med löftet att jag tränar på jobbets gym innan kvällskursen. 
Det är bröst och axlar som jag tycker är skitkul. 
Återigen en dag då jag lyssnar på min kropp. 
Antingen håller jag på att bli sjuk eller så har jag övertränat och kroppen fick en chock i helgen när jag bara gjorde ett fåtal pullups och chins utspridda över hela helgen. 
Innan denna helg har jag ju verkligen tränar varje dag i iaf 3 veckor. Innan det har jag max tagit en dags vila och då har det ändå varit full rulle i schemat. 

Ser ni hur jag verkligen försöker övertala mig själv att skippa gymmet ibland är okej?
Det är ändå rätt skönt att få in det tänkandet i skallen lite. 
Jag brukar se varjedag utan träning som en dag förlorad men efter mycket påtryckningar från Johan, Jonina och ett träningscommunity jag är en del av börjar deras ord om att lyssna på sin kropp och vila när det vekligen behövs gå in. 
Man ska inte träna om man är så trött att man kan somna om direkt. Då är man för trött. 

Dessutom är det långledigt, Ammi kommer till Sthlm och jag kanske kan ta igen lite träning

Sad girl

Lade precis på telefonen för att låta Anton sova och det var sista samtalet jag kommer ha med honom innan torsdag... Nästa vecka!! 
I will die!

Han tyckte att jag skulle hitta någon annan att prata med under tiden, som typ Anna för hon tyckte om att prata. 
Jag frågade om han var dum för om jag kunde ersätta honom med Anna hade vi aldrig blivit ihop och jag hade aldrig lämnat lägenheten :p

Vilken nöt han är!



Negativa tankar

Jag tänkte idag hur mogna mångaav treorna som går ut på torsdag är och vilka bra band de har med många vuxna. 
Kom sedan att tänka på mina egna band med äldre människor och vilken otrolig förbättring det blivit bara de sista åren. Började undra varför jag alltid distansierat mig från vuxenlivet och alla äldre. Det är som att jag haft en rädsla för dem. Jag har inte vågat dela med mig av den riktiga Renée liksom, utan alltid målat på en fasad. 
Började utvärdera mig själv och min omgivning och kom eventuellt fram till roten i det problemet. Jag var rädd att andra vuxna skulle bekräfta allt elakt morsan sade till mig, om mig. Jag var livrädd för att vuxna, som vet allt i ungas ögon, skulle antyda på minsta sätt att jag var det som min mamma sade att jag var. 
Om bara morsan sade det kunde jag ändå övertala mig själv till en viss grad att det de säger i hjälporganisationer, det terapeuten säger, det som sägs i filmer och böcker om utsatta barn faktiskt är sant. Att de vuxna inte har någon rätt att trycka ner sina barn och att göra det och säga sådana saker är psykisk misshandel och inget annat. Ingen föds till att vara ond. 
Ändå vet jag att den bilden av att allt hon sade var så jävla skör att jag inte kunde öppna upp mig för andra vuxna i rädslan att jag faktiskt skulle vara ett oönskat misstag och inte dög till något. Att jag var en hora och en slampa. 

Det har ju satt sina spår även de första åren i arbetslivet och jag har nog alltid distansiereat mig från auktoritärer. 
Tror det sistnämda fortfarande stämmer överens men det är bättre nu. Jag vill inte dela med mig av mitt liv med mina chefer och kanske inte är så inbjudande till samtal, men jag säger vad jag tycker och kan vara mug själv. Jag kan skoja och skämta med dem i närheten och jag blir ju bättre och bättre hela tiden. 

Blir en tidig kväll för att läsa Säg Det Inte Till Någon. Än så länge är jag inte helt övertygad men historien har precis böjat och det är en kort bok så det går snabbt ;)

Dagens tre positiva

1. Jag kunde skippa träningen idag för att jag var alldeles för trött och har träningsvärk axlar, skuldror, mage och på baksida knä. Där man böjer. Orkade lyssna på kroppen som skrek nej för en gångs skull.
2. Har serverat de fina treorna deras studentluch och en av mina elever fick ett stipendium på 5k.
3. Jag kommer somna riktigt tidigt ikväll

Bra dag

Varför kan man fråga sig kanske?
Jo, jag har en såndär dag då jag faktiskt ser resultat när jag ser mig i spegeln. 

Jag ser aldrig mina resultat, utan jag vet att jag har fått det med tanke på att jag lyfter 150% tyngre än jag gjorde för 9 månader sedan och jag känner att jag har fått resultat. Jag vill gå i tajtare, mer utmanande kläder och jag har mycket jämnare energi (jag är inte hyper i 3 timmar och däckar sedan av utmattning) och mår bättre än jag någonsin gjort. 

Mitt problem är alltid att jag tittar på mig själv i såegeln och ser fortfarande den tjejen jag var för 1 år sedan. Nästan på gränsen till mullig, men inte riktigt så andra såg det. Inga muskler alls. 

Idag såg jag verkligen mina armar. Hur definierade de blivit. 
Min mage, att några små rutor börjar titta fram långsamt
Mina lår, hur de fått mycket mer muskler. 
Hur min rumpa är mycket fastare och rundare. 
Jag såg alla de små förändringarna istället för att se hur långt jag har kvar till mina mål. 
Felt great!

Dagens 3 positiva

1. Fint väder (det påverkar alltid mitt humör extremt mycket)
2. Började morgonen med yoga
3. Har börjat på skostället som ska hem till mig. 

Helgen som förlöpt

Lite vet ni. Hela fredagen vet ni om så jag får beskriva lördagen och gårdagen helt enkelt. 
I lördags vaknade jag och Anton runt 9. Vi käkade frukost, han spelade lite Diablo och jag läste/stickade. 
Vid halv 12 drog vi till Kungshallarna och käkade lunch. Jag tog paella och Anton pasta. 
Sen gick vi Sveavägen ner till Planet Fitness för att heja fram Johan på kvalet till Fitness Five. 
Han var superduktig! Sjukt stark grabb. 

Vi drog strax efter 14 och tog oss först till systemet och sen handlade vi mat i Bromma. 
Köttfärsbiffar med fetaost och bacon, potatismos och gräddsås var utlovat. 
Vem skulle laga? RENÉE! Och låt mig säga såhär, göra potatismos till 8 pers är fan jobbigt. Anelle hjälpte till att skala potatisen iaf. 

Vid halv 5 kom Nick, Anna, Anelle, Simon, Tom och Paouee. 
Let the party begin! (Det var en partyhelg). 
Spelade lite drickaspel utan att något gick överstyr. 
Började med pyramiden och sen gick vi vidare till Kings Cup. Vi körde utan ett regelkort vilket var bra för jag hade elakaste regeln för våran grupp och det hade varit No Singing. 
I vårat gäng skiter man nästan i musiken på datorn och istället plockar man upp gitarren och spelar och sjunger. 
Mycket bättre! Speciellt eftersom Nick och Paulina sjunger som gudar och dränker oss mindre musikaliska!

Vid halv 1 var det bara jag, Anton, Paulina och en Tom som däckat i soffan så vi plockade ihop kvällen. Tom och Paouee fick sova på soffan. 

På söndagen vaknade vi typ vid 9 igen och gick upp. fixade frukost, väckte Paouee och Tom och drog på Old School med Will Farrell. 
Anton älskar honom. Will Farrell är för Anto som Steve Carell är för mig. Han skrattade konstant och jag och Paouee skrattade åt Anton. 
Skönt att se honom må lite bra en stund. 
Sen drog Tom pch Paouee så tillbaka till Diablo och min bok. Hade stickat klart mitt garnnystan så jag läste ut min bok istället. 

Vid halv 4 kom Nick och hämtade upp mig och Anton och skjutsade Anton till Arlanda. 
Så sjukt snällt av honom. Vi båda bestämde oss att veckohandla tillsammans på Coop sen (Nick och jag). Fick prata av mig om Anton och det är så skönt att prata med någon som känner Anton så bra känner jag för han kan vara svår att nå. 
Det är ju typ jag och Nick som förstår oss på honom bäst och ibland vill man prata med någon som inte delar samma kropp :p

Aja, veckohandlade, fixade dagens lunch och matlåda, sökte till GMU, stickade och kollade Fresh Prince innan jag gick och lade mig med en ny bok jag för tillfället inte minns vad den heter. Fick den av Paouee och handlar om en utsatt flicka som satt på ett Magdalenaem på 70-talet. 


Bild från lördagen. 
Jag och Anelle satt också och myste på andra soffan :p

Uppe med tuppen

Up and away för att starta dagen med lite yoga. 
En del av mig ångrar mig för det är så tidigt men jag vet att det blir bra ;)


En till bok

Läste precis ut ytterligare en bok. 
The Fault in Our Stars. 
Handlar om 16åriga Hazel som har obotlig lungcancer. Hon kommer dö i det, det enda man kan göra är att skjuta upp dödsdagen. 
Hon träffar en kille i en cancersupportgrupp som har haft cancer i ena benet och amputerat det. 
De faller för varandra men Hazel vill inte att något ska hända mellan de för hon vill inte lämna honom kvar med smärtan efter att hon dött. 
Såklart håller inte det och massa annat händer. 
Det som tilltalade mig väldigt mycket var först att de besökte Anne Franks museum i Amsterdam så nu måste ju jag också dit och att de srev o svensk hiphop. Bl.a Snook. 
 
Boken är ju egentligen för tonåringar men den var så välskriven och även om den handlar om cancer, död och kärlek så har huvudkaraktären ett väldigt lugnt och logiskt synsätt på allt så boken blir inte för tung. 
Ett citat som är väldigt känt från boken är 
"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once"
 
Känner verkligen att det citatet stämmer på mig rätt väl. Kan ta år innan jag utvecklar känslor för någon men när fröt är sått så går det snabbt från: jag tycker verkligen om denna människan, till: jag älskar honom. 
 
En koncersation jag fastnade för mellan Hazel och hennes vän:
"How was it like? [...] being in love"
"Oh. It was... it was nice to spend time with someone so interesting. We were very different, and we disagreed about a lot of things, but he was always so interesting, you know? [...] He wasn't perfect or anything. He wasn't your fairytale Prince Charming or whatever"
 
Anyway. Bra bok. 300 sidor med gles trxt så det tar inte lång tid att avsluta om man inte tycker om att läsa
 


goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0