Varför vill killar över 20 ens ligga?

Alltså, jag utgår från att de flesta blir av med oskulden där mellan 14-18 år. 
Och vi tjejer har fan ett grymt sexliv. Många av oss. Vi har klitorisorgasm och g-punktsorgasm. Vi kan få små orgasmer och stora orgasmer. Vi kan få fontänorgasm etcetc. 
Vi har en hel industri som är ämnad för vår njutning. Kolal sexleksaker. Hur många är gjorda för kvinnors ökade njutning och hur många är för män? 
Visst, vi har ju det där att alla tjejer inte får orgasm och att sex inte alltid resulterar i orgasm, men killar? De får samma typ av orgasm alla gånger de har sex och de har inte så jättemånga sätt att utveckla sexet. De får typ flashlights att runka i eller fejkvaginor. 
Vissa kanske vågar testa sig på buttplugs, vem är jag att döma. Men alltså, om jag bara skulle få samma typ av orgasm 1 gång varje gång jag hade sex skulle jag ha tröttnat för massa år sen. 
How??



I've had it!!

Let's talk about my tummy. 
Jag är så trött på den. 
I 7 år har jag haft problem med magen och det blir bara värre och värre. 
Jag kan inte bli full en enda gång utan att få så ont att jag ligger på golvet i en liten boll och skriker. 
Ibland behöver jag inte ens dricka. Jag får inte äta stark mat. Jag får inte äta fet mat. Jag får inte äta stekt mat, grillad mat, dricka sura drycker etc. 

Tabletterna jag får ska ha motverkande effekt, vilket betyder att det inte finns något som hjälper direkt mot smärtan men om jag tar tabletterna i 2 veckor så ska jag inte få ont sen. Fast det verkar inte fungera. 
Och de tabletterna, btw, sabbar kroppens naturliga tarmflora eftersom den neutraliserar phbalansen i magsyran och gör det svårare för kroppen att bryta ner maten. 

Nu det senaste året har jag dessutom börjat må illa väldigt mycket. Det började med att jag mådde illa på morgonen eller om det tog för lång tid mellan maten så jag hade varit hungrig för länge. Ibland. 

Nu den senaste månaden mår jag illa hela tiden och är jag inte direkt sugen på något är det nästan omöjligt att få i sig tillräckligt med mat. Får i mig 3 tuggor ungefär innan det blir som en klump i halsen och går knappt att svälja. 
MEN jag är fortfarande hungrig. 

Så jag går runt och är hungrig men tänker jag på maten jag har i matlåda och inte är sugen på det mår jag illa istället och känner jag lukten av maten blir det ännu värre. 
Det har gått så långt att jag försöker hitta energirik mat (vilket är fet mat) så jag kan bli mätt på då så lite mat som möjligt och stå mig på det så länge som möjligt. 
Samtidigt som jag försöker hitta mat jag är sugen på för stunden och som jag kanske kan äta i matlåda dagen efter. Och dessa två saker klickar aldrig. 

Åh, justja, att bara sluta äta resulterar i skitont i magen istället. 

Och ingen hjälp får man av läkaren. Jag har varit där tusen gånger och jag har fått göra ultraljud, ta blodprover, jag har röntgats, gjort gastroskopi 2 gånger och legat inne på akuten 3 gånger på 2 år. 

Still nothing. 
Jag blir så frustrerad att jag bryter ihop och jag vet inte vad jag ska göra längre. 

Jag dricker nästan aldrig längre
Jag röker inte
Jag dricker inte kaffe
Jag dricker inte juice längre
Jag håller mig borta från fet mat så mycket jag kan
Jag försöker äta nyttig mat
Jag äter aldrig stark mat
Jag försöker att stressa så lite som jag kan även om jag är i grunden stressad över att bara existera

Jag försöker. Jag försöker med alla medel möjliga och när man pratar med läkarna skojar de bara och säger: åh vad bra att du inte dricker så mycket ha ha ha. 
Jo absolut. Om det varit mitt val att inte dricka!
Men är det så? NEJ! Jag kan inte dricka för jag får så jävla ont att jag tror att någon tänt eld inuti min mage!!

Om jag vill gå ut på krogen med mina kompisar och dricka öl och bli full tycker inte jag att det ska vara något konstigt men det är en omöjlighet utan planering, tidiga hemmakvällar och sparsamt med alkohol. 

Jag är så trött och ledsen på detta nu



För att få en att tänka efter



Jaadu. För ett år sedan var jag sjukskriven pga mitt gamla jobb så för ett år sedan kunde jag inte jobba och det kan jag nu. 


Flytten till nya lägenheten. Vilka möbler man vill ha, inredning


Jag vill många saker. Men just i detta ögonblick kanske jag vill att det ska bli nästa helg så jag kan hälsa på Ammi eller att det ska bli 18 dec så vi kan flytta


Happiness
Love
Money
Health
Fame

Pengar hamnar högt upp just för att det är svårt att bo i Stockholm om man inte har råd med hyra etc och då kommer jag inte kunna vara lycklig om jag inte kan ha de bekvämligheterna


Planera. Mycket kring lägenheten igen och hitta möbler. Planera upp vardagslivet med jobb och träning. Planera är nog ett ord som ofta beskriver mitt liv bra hehe. 


Som person är det nog Anton. Han motiverar mig att gå upp på morgonen eftersom vi åker samma tid till jobbet, han motiverar mig att träna för att han tränar utan mig annats etc


Vilsen


Jag vill att folk ska komma ihåg mig som en glad och i grunden snäll människa som alltid försöker få andra att le och känna sig behövda. 


Min familj. 


Jag vet inte om det kommer vara jätteannorlunda. Jag kommer nog ha samma vänner, samma jobb, jag kommer bo på ett annat ställe och jsg är förhoppningsvis fortfarande tillsammans med Anton. Men förändringen är väl att jag är äldre och visare samt närmare att skaffa barn


Jag tror inte andra än jag själv kan få mig att må bra med mig själv. De kan få mig att bli stolt över specifika saker som jag har gjort för ett ögonblick


Lätt att prata med. Om jag öppnar upp mig hoppas jag att dem kan göra det. 

Att de inte dömer. Om jag är rädd att li dömd kommer jag sluta mig. 

Att de kan ta kontakt med mig för jag är dålig på att göra det ibland


Det är säkert jättemycket. Tror mycket av mitt liv präglas av rädsla


Att bilda en egen familj och bara vara lycklig i vardagslivet


En annan persons vilja och ambitioner


Antingen brakar jag samman och ligger i sängen. Sover mycket. 
Annars så försöker jag hålla mig sysselsatt och se till så att jag aldrig blir ensam med mina tankar. 
Lyssnar på ljudböcker på jobbet, kollar film eller läser hemma, omgiven av människor att prata med etc


Jag vet inte om jag har riktigt insett det än men det kanske är när man blickar tillbaka och inser att det var 5 år sedan jag slutade på gymnasiet och aldrig kommer uppleva det igen


Tror inte jag behöver spendera mer tid med något men kanske träning? Det är ett intresse och jag är fortfarande långt ifrån målen. Även fast då mina mål skiftar konstant


Hur illa det är med min mage och jag försöker blockera hur lite hjälp man får på sjukhuset. 
Hur jag fortfarande blir deprimerad utan anledning varje år och vet fortfarande inte vad det kan bero på eller hur jag ska hantera det framöver


Att folk dömer andra för deras åsikter. 
Jag tror inte att någon är en rutten människa för att den är rasist t.ex. Fast jag själv inte är rasist och tycker om invandring så ser jag inte ner på någon som kanske gör det. Jag har inte så mycket förståelse för personen men jag vill lära känna den människan och döma den efter det, inte bara en åsikt eller en handling. 


Kan vara att jag är social och glad. Jag kan faktiskt vara rätt blyg ibland. 


Att jag har nått jävligt långt och har rätt hög moral trots allt jag varit med om


Toalett. Haha nä men att det inte finns någonting att göra. Det skulle knäcka mig


Att kunna umgås med kompisar varje dag. I skolan, efter skolan på helger etc


Många saker. 
När Ammi flyttade ihop med sin kille
Hur orolig pappa blev efter bilolyckan
När Anton flyttade in med oss. 
Att Anna fick sin drömlägenhet
Att vi fick våran
Att jag faktiskt kan prata med mamma och ibland vilja prata med henne. Det trodde jag aldrig. 


Jag tycker inte jag har någon livsviktig förändring att göra. Växa som människa? Är det ett svar?


Jaadu. I min största önskan finns en annan vilja också så när han är redo


Jag vet inte. Att jag fick jobb direkt efter gymnasiet och en lägenhhet en månad senare. Att jag kan stå på egna ben och egentligen intf behöver så mycket hjälp kanske


Att jag har blivit ganska öppensinnad


Anton Sydfors skratt och farmors röst



Människor..
Nää men barnarbete och slavarbetare


Att jag har människor runtomkring mig som alltid finns där och som inte skulle klara sig om jag försvann


Trots allt elände och all sorg du kommer känna så ge inte upp. För ljuspunkterna som finns är värt att kämpa för


Jag trodde aldrig att jsg skulle vars otrogen och såra någon. Men det har jag och det måste jag leva med. Om jag kunde förklars för dåtidens Renée hur mycket skada jsg skulle ta av den handlingen så skulle jsg nog inte ha gjort det då. 


Att all rap och hiphop inte är skit haha


Den första kärleken
Kärleken till ett band


Gör det inte. Var inte otrogen. Du kommer leva med en smärtsam, utplånande skuld för resten av ditt liv och oavsett hur bra du beter dig i framtiden i ett förhållande kommer du aldrig glömma hur elak du har varit


Jag älskar er. Tack för att jag fick vara en del av erat liv. 


Det tror jag


Varför gör du inte mer?

Dag 3 från jobbet

Och jag tror att jag kan komma tillbaka imorgon. Känner mig mycket bättre. 
Förutom detta jäkla illamåendet som jag känner. Till middag blev det en banan och en omeprazol så jag förhoppningsvis inte får ont i magen. Bara tanken på att äta riktig mat får det att vända sig. 
Tog mig 3 timmar att äta upp min lunch. Fick dela upp det i 2 omgångar öfr jag klarade bara några tuggor innan det blev svårt att svälja. 
Avskyr detta illamåendet. Det är verkligen ofta jag mår illa och om jag inte är direkt sugen på en maträtt (vilket aldrig händer längre) äter jag hellre inget alls känns det som. Men jag vill äta för jag vill orka träna och prestera på jobbet, slippa vara grinig eftersom jag ändå känner hunger etc. 
Men det kanske är det som måste hända för att få hjälp av sjukvården. Undrar hur många kilon jag måste tappa innan de hjälper mig. 10? 15? 20?
Svin





Grönt te och brännande lungor

Har varit hemma idag också. Fajtades med feber hela natten och sov väldigt dåligt. Har riktigt ont i lungorna också. Tänkte att det kan vara början på en lunginflammation men jag har ingen hosta och febern är nog inte jättehög men så fort jag går upp och ska anstränga mig, typ värma lite mat, så blir det tungt att andas. 

Jag hoppas på att jag blir frisk tills imorgon för detta börjar bli trååååkigt



Munkhättevägen

Vi har ju köpt en lägenhet. Helt fantastiskt!! Jag och Anton. Tillsammans. Ett stort steg i en relation. Som vi tar efter 1,5 år som pojkvän/flickvän. Vi har ju varit på g i 10 mån mer och känt varann i 5 år. Jag har aldrig varit så säker på någon förut heller så det känns bra. Jag är bara så himla taggad på att inreda allt!
Vi kommer behöva köpa ny soffa, soffbord och tvmöbel. 
Detta är det som jag funderar på atm


Bäddsoffa. Jättebra om man får besök. 


Ett soffbord med två fotpallar som man kan förvara under bordet. Jättebra när man har fest eller fika för ler personer så kan man dra framdem och fler männislor får någonstans att sitta


LED belyst tvmöbel med förvaring

Sjuk = tusen inlägg

Eftersom jag var sjuk igår och febrig imorse blir jag hemma några dagar denna vecka. Det resulterar nog i rätt mycket inlägg. 

Typ sjuk men bara nästan

Jag låter titeln säga det men idag har jag varit typ nästan sjuk. Som resten av veckan. 
Vilket betyder att jag har inte ont i halsen, men känner att den är tjock. 
Jag är inte täppt i näsan, men dock lite snorig. 
Jag har bara 0,5 graders feber vilket innebär att jag fortfarande har energi men den sträcker sig inte så långt. 

Detta resulterade i att jag kände mig frisk imorse så drog till gymmet och körde 40 min kettlebell. Jag var sååå nära på att svimma. 
Alltså så nära att när jag tittade kom allt närmre och sen längre bort. Ljuset flaxade och det blev mörkt ibland. 
Ljudet pulserade i hög och låg volym och främst. Hela. Rummet. Snurrade. 
Fick verkligen hålla i mig i squatburen för att inte ramla ihop. (Note to you att detta var innan jag insåg att jag hade feber). Men jag klarade hela kettlebellpasset plus att jag körde en halvtimme till med lite skuldror. 

Efter träningen drog vi en snabbis till Ikea för att kolla vilken soffa vi ska ha till nya lyan och vi hittade en billig och snygg bäddsoffa. 
När vi sedan flyttat sks vi kolla in att köpa en fotpall och en gungstol också. Om allt får plats. Därav att det får vänta. 

Väl hemma började jag baka rulltårta. En blev bra och den andra väldigt misslyckad. Så bara en får följa med till jobbet. 

Också då jag insåg att jag hade feber...
På återhörelse

Bild från igår när jag var hemma hos Emmelie, Tobias, Lova och lilla Ida

Long time no seen

Någon kommenterade att jag inte skrivit på länge. Och det stämmer ju. Vet inte vem som skrev det dock. Hehe
Men anledningen är mest att det blev nycket med nya jobbet och främst att mitt humör är så uppochner och bloggen skulle bli min personliga bergochdalbana mellan superkär och gullegull till superdeppig och ingen framtidstro alls. 
Inte så att jag skulle avsluta livet, men jag ser ingen mening med allt jag vill ha ut av mitt liv. 

Typ såhär. I mitt liv är mitt största mål att skaffa barn och uppfostra dem. Leva ett bekvämt liv med den jag älskar och utvecklas som människa. 
Sen har jag dagar då jag inte förstår varför jag vill föda barn till den här hemska världen som vi bara förstör och jag känner mig så maktlös inför allt. 
Folk dör överallt och blir av med familjemedlemmar åt höger och vänster och här sitter jag och mår skit trots att jag har allt. Jag har ett bra jobb som är kul och ger bra betalt. Jag har ett förstahandskontrakt på en lägenhet, har precis köpt en bostad med killen jag vill spendera resten av mitt liv med. Jag har körkort, ett husdjur, vi planerar tillsammans, jag och Anton, och det finns definitivt bäbis inom en snar framtid. 
Men jag blir rädd för den här depressionen som kommer så ofta. Rädd för när jag har barn så ska det gå ut över dem. 

Och nu på senaste tiden har jag dessutom blivit så jäkla aggressiv. Är skitsur hela tiden. Jag är aldrig sur. Jag är ledsen, förtvivlad, fylld med ångest och självhat, men aldrig arg. 

Det verkar dock som att jag har mycket att skriva om och jag vet att det hjälper så kanske får öppna denna blogg igen då



goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0