Run, Forest!

Hade ytterligare en sjukt bra träningsdag igår och jag tror nog att jag ska börja köra Tartarus om det är detta som gjort det möjligt. 
Körde intervall kondition på gymmet så 5 min på CT som uppvärmnng och sen 24 min kondition stod på schemat. 
Körde igenom schemat utan problem så varför sluta tänkte jag eftersom jag fortfarande hade energi. Fick tvinga mig avsluta efter 45 min på löpbandet för att inte överträna. Har nog aldrig kört ett så långt konditionspass och idag är det ben så vill inte köra slut på mig för mycket. 
Körde lite situps efter och en lååång stretch innan jag promenerade hem och duschade, spelade lite gitarr, rensa kattlådan, kolla serier, läste lite, pratade i telefonen med I som jag ska träffa ikväll bestämde vi. Sen somnade jag. Good day!

Idag ska jag som sagt köra ben på gymmet med Johan. Sedan ska jag käka middag med Hanna i stan innan jag drar till I. Blir en lång jävla dag alltså. Haha behövs efter denna slappa vecka. 



Tattoo

Nu börjar vi komma någonstans med tatueringen!
Smärtsamt av bara fan! Trodde nere vid armhålan skulle vara värst, men det var definitivt vid axeln, utöver nyckelbenet. Har rätt markanta ben där. Aj!



Hard work

Är på väg till Coop Vinsta efter ett sjukt bra pass på gymmet. Är faktiskt lite stolt. Började med uppvärmning 5 min rodd och 5 min löpning. Sen körde jag lite styrka på skuldror. Skulle kört rygg igår men skippade det. Var på skitkonstigt humör. Lättirriterad och nära till gråt. Somnade iof halv 9 och sov till 6 så måste varit slutkörd. Aldrig mera alkohol :p
Haha, nåja, efter typ 15 min skuldror drog jag mig igenom kettlebell-passet som jag egentligen ska göra idag. Lade till hopprep efter varje rep så 400 hopp blev det också. Efter det körde jag typ 15 min rygg och mage innan jag stretchade och nu promenad. Promenerade ju till gymmet också så blir typ 4 km på det. Helt okej faktiskt. 
Det enda megativa var ju att jag i slutet fick så ont i vänster axel. 
Mina axlar är överrörliga. Lyfter jag tungt eller slänger med hantlarna för att få upp dem (som man gör i kettlebellpasset) så börjar axlarna knaka och man känner hur saker där inne hoppar över benen och musklerna. Det resulterar i att jag får ont i axeln och tappar känseln i resten av armen. Då får man lugna sig. 

Tror anledningen till dagens energi för det första är att jag inte känner mig stressad någonstans. Tränar jag efter jobbet brukar jag inte bli klar förrän runt 19, så ska jag gå hem, oftast handla, fixa något att käka när jag kommer hem, diska, duscha och sen är klockan typ 21 och dags att varva ner. Då blir jag stressad för alla måsten staplas upp liksom. 

Andra anledningen till att det kansle gick bra är att jag tog en Tartarus-tablett. Har bara tagit det i samband med mat förut men hört att de kan ge lite extra power. Jag testade koffeintabletter innan träning förr men mitt hjärta började slå väldigt hårt och väldigt snabbt. Kändes liksom inte rätt. Som att något kunde gå fel. Sen kunde jag inte varva ner på hela dagen. Tartarus var bättre. Inga konstigheter. Kunde bara fortsätta pressa mig själv. Ska nog testa det igen nu ;)



Helgens bravader

Oj vad kul det var i lördags! Riktigt trevligt att träffa alla gamla vänner. 
Sen drog vi ut på krogen och då träffade vi ännu fler vänner. Och min PT.. Haha han knackade mig på axeln och jag kände mig som ett rådjur i strålkastare. Haha busted..
Kvällen slutade dock inte lika bra. Ska inte gå in på detaljer men fick mig en rejäl skrämselupplevelse. 
Sedan fick jag betala i söndags också. Lär dröja ett tag innan jag blir full igen. Tappat suget för att supa. 



Something sweet

"One, two, three, four I want more
Five, six, seven it's not okey
How come you taste so good?
This time I'm really hooked"



Maskerad

Nu firas Halloween :D
Egentligen är Halloween den 31 men det är på en fredag. Som jag har för mig firas halloween sista helgen i oktober så man inte blandar i det med första helgen i november som är all helgona. 

Hursom, jag ska på födelsedagskalas med maskeradtema. Hade tänkt gå all in och göra något skitballt. Har ju råd. Dock inte tiden. Så fick plocka ihop lite av vad jag hade hemma så blev katolsk skolflicka. 
Nu är jag på väg till Segeltorp. Träffade A, M, M och F på tuben. De verkade ju inte jätteglada att se mig. Kan bero på F men men. Konstig stil iaf :p nu ska jag ha kul!



Coldplay

"When you lose something you can't replace.
      When you love someone but it goes to waste."


Under my skin

Det är ju den där när man verkligen, verkligen saknar någon och inte kan sluta tänka på det. Jag har några stycken sådana men just idag är det överväldigande. Skönt att veta ändå att man kan ha sådana här känslor och att det ändå finns folk man verkligen tyr sig till. Jobbigt när man inte är med dem. 

Da weekend

Seg uppdatering. Trodde jag uppdaterade igår morse, men oj så fel man kan ha. 
I fredags maxade jag ju på gymmet och drog sedan hem till A. Vi käkade massa gott, myste och kollade film. Inte så spännande. 

På lördagen skulle A coacha sina basketbarn i en turnering så jag drog hem och städade lägenheten. Tog inte alls typ 2 timmar att få det någorlunda rent. 
Sedan var det meningen att vi skulle ut och snurra på stan. Jag hade köpt 3 mums-öl. Wisby Klosteröl, Leffe Blonde och Innis & Guns. Drog hem till A, make:ad och redo för kvällens trubbel! Och så blev det inget... De vi skulle ut med gick på bio och inga andra skulle ut.
Jag och A lyckades ändå sysselsätta oss med att spela schack (jag suger pungkula på det och A är skitduktig), kollade lite tv, lyssnade på musik och drog igång massa barn/disneylåtar från vår ungdom. Vi insåg att vi typ totalt missat varandras filmer. Hans mest tittade film är Goofy the Movie som jag typ aldrig sett och han har knappt sett Ringaren i Notre Dame och helt missat Skattkammarplaneten. 
Vi kom överens om att det var för att han är uppvuxen med äldre syskon, mycket äldre syskon, och jag har en lillasyster. 
Det är alltid kul med Disney, oavsett ålder!

Söndagen slappade vi med mera film tills det var dags för mig att åka hem och tvätta samt laga matlådor. 

Sikken helg, säg!



Wow!

Värt att tänka på!

Maxat!

Precis maxat och slagit rekord i marklyft, benböj och bröstpress. Duktig tjej Renée!
Marklyft: 85 kg
Benböj: 75 kg
Bröstpress: 35 kg

Nu tar jag helg! En chillkväll hemma hos A står på schemat och imorn blir det utgång. Tänka sig ;)




Hur svårt ska det vara?

Ska det vara så svårt att älska mig för den jag är? Förtjänar jag åtminstone inte att bli respekterad för att jag är mig själv trots mina brister? Och att jag är medveten om vad jag har för brister och godtar att jag inte är perfekt? Hur svårt ska det vara? Jag tänker inte vara någon annan än mig själv och jag kräver faktiskt att bli accepterad för det. Annars behöver inte folk vara i mitt liv. Sluta måla upp en bild av vem du vill att jag ska vara och försök lära känna den jag är. 
Daaaamn!



Home

På väg till jobbet. Hade gärna stannat i Sundsvall massa fler dagar. Allt var så lugnt och skönt. 

Lånade Ammis gymkort och tränade lite och måste säga att jag älskar det gymmet! Det var fantastiskt! Allt som jag ville ha fanns! Mygod, in love!
Annars tog vi det mest lugnt och såg Insidious 2 på bio. Den var inte lika bra som etta men den var bra tycker jag :)










 

Bajsa vad trött jag är!

Det sammanfattar hur jag känner!
Har dessutom haft en såndär dag då jag konstant varit hungrig! Menar, käkade en räksallad vid halv 5, åt upp en tredjedel av Janes räksallad, 3 brödskivor plus en swebar efter det. Nu sotter jag och dör av hunger på tuben. Har redan gått lver var jag får med typ 250 kcal idag så no more for me! Rätt jobbigt. 

Haft föräldrasamtal. Hade 3 elevers föräldrar närvarande men det var ju trevligt att sätta ett ansikte på dem. Fick så rolig information o en av eleverna som fått TIGsvetsa aluminium idag och blev väl godkänd hörde jag. *stolt brud*
Imorgon måste jag försöka hinna ta mig tid att ringa runt lite LP-platser alltså. 

På väg hem nu till min underbara säng. Kanske kan få några timmars sömn då. Sov nämligen hos A inatt. Vi fastnade framför 127 timmar med James Franco. Baserad på en sann händelse. Handlar om en äventyrskille som mountainbikar i någon canyon. Sedan hoppar han runt för att ta sig till Blue John, trillar på en lös sten, faller ner i ett skrev och handen krossas och kilas fast mellan bergsväggen och stenen. Där sitter han i 127 timmar och försöker komma loss, reflekterar över sitt liv och saker han borde förändra med sig själv. Slutar med att han måste hugga av sig armen med en utnött fällkniv (han nötte ut den genom att försöka hugga bort stenen så att den skulle lossna). Rätt bra faktiskt men räcker med att se den en gång. 3/5.
Vi kom alltså inte i säng förrän 12-tiden, uppstigning strax innan 6 och kvart över lämnade vi lägenheten. Jag tog en timmes prommis på morgonen också så är rätt slut måste jag säga. 



Systermys och helgen

Spontanbokade att åka och hälsa på min lillasyster i Sundsvall sön-tis! Det behövs så jävla hårt alltså! Måste få mysa sönder kvinnan! 
Det var ju iaf höjdpunkten på veckan att få ledigt för att leka med henne. 

Annars har det verkligen varit mycket. Som vanligt. 
Helgen blev dock precis som planerad! Mys och film med A, fick lördagskvällen för mig själv framför datorn med Vikings, åt revbensspjäll, duscha och mysa i mjukbyxor. Åkte till A på kvällen som jag spenderade hela söndagen med. Också massa filmkollande och en kort prommis. Så sjukt behövlig helg. Kände mig riktigt utvilad på måndagen. 
Sedan har det varit massa träning. Just nu har jag ont i ryggen och röven efter ca 60-70 marklyft. Gjorde typ lika mycket chins och pullups i måndags också men ingen träningsvärk av det. Då använde jag såklart gummiband och J fick bära upp mig :p haha klarar inte riktigt av chins än. Snart så. 




goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0