Morgonträning

Körde bröst/axlar imorse på jobbet. Axelmusklerna tar sig iaf! Awezum



Besatt?

Köpte precis 3 böcker till. Jag har ju inte ens hunnit få de tre böckerna jag beställde förra veckan!
Dessutom har jag ju 2 olästa böcker i bokhyllan och är halvvägs igenom den boken jag läser nu. Och jag funderade på att läsa om Perks...
Så nu ligger det alltså 8, ev. 9 böcker på min läslista..
Dear god, jag har problem.
 
 

Run like the wind!

Sprang Gula i Grimsta idag igen. Kändes först som att det sklle gå piss. Fick håll efter första backen som höll i sig hela rundan typ. 
Det duggade också men det är rätt skönt när man springer. 
Till min stora förvåning sprang jag på 28.54!! Nytt rekord och under 29 min som jag ville. Då var jag stolt över min insats och tillät mig att inte springa röda också med tanke på hållet jag hade också. 
Hade jag inte sprungit under 29 hade jag tagit båda spåren.
Yey me!

Prottepulver utvärdering

Köpte ju nytt proteinpulver förra veckan. Det kom igår så hämtade upp det idag. 
Smakerna var rich chocolate, chocolate, choko/banana och vanilla. 
Öppnade och trstade bananchokladen och serri, den är amazing! Smakar som oboy med bananlikör! Och detta prottepulver tjocknar jättebra i vatten så det har samma konsistens som om jag blandar med mjölk, vilket jag älskar. 
Jag vet iaf vart jag ska köpa mitt proteinpulver ifrån hädanefter. Relativt billigt var det också. MM Sports 'tis när det kommer till proteinpulver. 
Köper typ allt annat från gymgrossisten men har inte hittat ett billigt whey-100 protein därifrån. 


Kotte på vift

Pratade med Anton i över en timme igår. Fanns typ hela tiden nytt att berätta och det var jättemysigt att bara få ur sig allt. Känns som att händer något är det alltid ens partner man vill ringa upp och berätta men det har jag inte kunnat göra så då vill man nästan inte ventilera över huvud taget. Nu fick jag ur mig allt.

Fick även reda på att Anton inte var så sugen på Uppsala så det lutar åt att vi stannar hemma! Yey! Haha inte för att jag tror att jag hade haft det tråkigt i Uppsala. Hade varit kul att träffa hans GMU kompisar och kolla vad det är för stollar han umgåsmed, men grejen att åka till en studentstad under störstasupardagen på året när jag själv inte ens planerat på att dricka. Eeh, nejtack. Då tar jag hellre en myskväll hemma eller gå ut och käka eller promenera till något ställe som har majbrasa. Det låter ju mycket mysigare :)

Såg en igelkott som var ute på vift i Hässelby Gårds centrum imorse. Friggin love hedgehogs! De är så sjukt sööta!



Solsugaren

Försöker suga i mig så mycket sol som möjligt nu för imorgon blir det kallt och tråkigt igen. 
Haft lektion med eleverna idag och de är spattiga i hela kroppen känns det som. Kan inte döma dem dock. Känner likadant. Orkar liksom inte längre. 
Så på rasterna har jag suttit på altanen och solat. Försöker få en grundbränna nu så jag inte bränner sönder mig. 
Efter jobbet tog jag prommis till gymmet och körde rygg. Inte jätteexalterande dag. 
Fick ett nytt mål som jag och Johan ska jobba med och det är att komma under 20% i fett. Ligger på 22.5% nu så det kan gå om jag verkligen försöker. 

Ikväll tror jag Anton kommer ringa. Han ska komma tillbaka från skjutbanan. Och jag känner att jag har tusen saker att berätta. Ser fram emot det så mycket att jag längtat till måndag hela veckan. Stöört!


Söndagsjäsning

Min mage är så rååsvullen att det gör ont!
Hade planerat på att springa grimsta idag men när jag vaknade var jag helt slut i benen och efter linch blevmin mage så jävla svullen och gjorde ont att det inte skulle funkat så fick bli en vilodag idag. 

Började morgonen med att tvätta. Har ett nytt mjukmedel och jag tror fan det är mjukmedlet farmor använda för min tvätt luktar farmor! Ligger just nu på kuddar som luktar farmor så kommer säkert drömma om henne. Kommer aldrig kunna köpa något annat mjukmedel nu. 


Efter tvätten gick vi till Coop och handlade lite
Vid typ 15 tide gick Anna och jag ut och solade en stund. 
Det var heaven! Asvarmt. Men jag skulle tagit med en bok. Var så inne på att jag var trött och skulle försöka somna i solen men det gick inte. Vi låg där iaf en timme om inte mer och svor över att vi inte gått ut tidigare när solen tar mer, me för två blekfisar som lätt bränner sig kan det ha varit precis lagom. Båda två känner att man kanske bränt sig lite utan att det syns. Känns bara på huden. 



Lördagsfekke

Igår var det fest! Skulle blivit utgång också. 
Nåja, vaknade tidigt, åt frulle, drog till gmmet och körde mage tills det kändes som att jag fick träningsvärk under tiden jag gymmade. Magmusklerna värlte i timmar efter och betalar priset idag kan jag säga. 
Sen åkte jag hem och duschade/fixade mig innan jag åkte in till stan och träffade Jonina som skulle göra lite shopping. Jag invigde shorts! Första dagen på året med shorts! Så. Jävla. Skönt!
När vi var klara åkte jag tillbaka hem och fixade mig för utgång och sen började jag dricka. Jag och Anna pratade, fixade oss och drack vin och cider. Sen kom Paouee och joinade. Strax efter kom Simon, Anelle och Nicke. Hade så jävla mysigt som vanligt. Drack rosa pantern (Pao stod för liqour 43, Nicke vodkan och jag tog mjölk och grenadine). Satt och lyssnade på musik och snackade. 
På något vänster kom vi in på orden jag älskar dig och Simon frågade om Anton sagt det till mig. Jag brast ut i asgarv och ba: nejnejnejnej. Vi är mer på den nivån att jag får utbrott och tvingar honom att säga att han tycker om mig och då gör han det. Har hänt 2 ggr. Så jag har hört det 2 ggr. Simon vart upprörd och sade att han måste snacka med Anton och frågade om Nicke gjort det, vilket såklart han inte har. Han är så fin Simon! Han bryr sig verkligen. 
Sen visade det sig att utgången sket sig för Pao orkade inte. Hon var jättetrött och bakis, stackarn så hon drog hem. Då bytte jag om till myskläder och festen fortsatte. Vi spelade Ring of Fire och det var sjuuukt kul! Man fick veta massa roliga saker. 
Fick nog en av de största komplimangerna av Ncke utan att det var e komplimang. Men det betydde verkligen mycket. 
Fick man upp en 9 var det pek-leken (fördomsspelet). Man säger ett påstående och pekar på den personen man tror att det passar bäst i på. Frågan var: vem tror du är den bästa partnern? Niclas pekade på mig. Så i ett rum med de två största turturduvorna så trodde han fortfarande jag var bättre. Sen har han sagt att han tror jag passar Anton skitbra. Blir jätteglad av att höra sånt för jag försöker verkligen vara en fantastisk flckvän och av Anton får man inte så mycket verbal uppskattning för det. Det kommer på andra sätt. 
Anelle och jag satt och kramades massa också, vilket chockerade mig att jag var så bekväm med. Brukar inte alls vara bekväm med folk som jag bara är bekant med ska hålla på och röra vid mig. Men jag känner mig avslappnad med henne. Precis som med Simon. 
Dessutom introducerade de det bästa ordet jag någonsin hört. Ett ord som är perfekt för att beskriva sexuell frustration. Håll i hatten... *trumvirvel*. Bångest. Alltså, det är så bra att jag smäller av!



Extremely Loud and Incredibly Close

Såg en film ikväll. Namn som i titeln. 
Handlar om den 9åriga Oskar som förlorar sin pappa i 9/11 och hur ha hanterar den sorgen. 
Oskar har potentiellt Asberger. Väldigt smart men förstår inte riktigt sociala koder. 
1 år efter sin fars död hittar han en nyckel och ordet Black. Han ger sig ut på jakt efter vad det är nyckeln låser upp i hopp om att hitta något om sin pappa. Han beskriver det hela som att ifall solen slocknar tar det 8 min innan vi ser att solen har slocknat. När hans pappa dör vill han inte atthans 8 minuterska ta slut. 
Under filmens gång får man även höra hans pappa från World Trade Center när han ringer hem och lämnar meddelanden. 

Sjukt jävla gripande historia. Blev tiktigt tagen. 
En av de sista scenerna var så sjukt jobbigt att detvar svårt att greppa. 
Se den om ni någonsin har 129min över!



BIIIICYCLE, BIIICYCLE


Min pärla. Såå vacker! Jag tror att Mr. Mercury och jag kan vara överens om att det är som att orden divine och fabulous skaffat sig ett kärleksbarn. Då skulle det vara min cykel. 
Gick och blevmed cykel. Utan att föda den då. Fast efter att ha cyklat 2 mil med den är det ungefär så det känns. Måste nog investera i en skönare sadel! Och olja upp bromsarna, eventuellt se efter om det är något annat som gör dem så sjukt tröga. Bra underarmsträning iaf. 
Lagom mör i kroppen idag. Hoppas inte jag har för mycket träningsvärk för jag vill verkligen ut och springa spåret imorgon. Sen köra massa mage på gymmet. Annars blir det ju bara mage på gymmet för jag har kört rygg/biceps igår och axlar/bröst idag. Har typ triceps och mage kvar för mina ben kommer nog inte klara styrka med all kondition jag fått

And it is done!

Min kofta är klar! Nästan. Behöver köpa knappar. 



Utvärdering. 
Asnöjd för att vara första gången alltså!
Jag ska göra en från samma mönster i turkos också och den gången ska jag nog sticka i strl small för den är rätt vid, jag kommer stocka den kortare i halsen så det blir mer urringning, gör den typ en 5-10 cm längre och största misstaget på tröjan, fler knapphål. Gjorde 2 knapphål och den översta är väldgt långt upp. Det är ju bra iof men borde gjort 3 knapphål för nu har jag ingen knapp över brösten och då kommer det bli en glipa när man knäpper. Ska lösa det genom att sy dit 3 knappar och göra någon typ av ögla så jag kan stänga över boobsiesen. 

Men för att vara första koftan, inte illa pinkat. 

MMSade bilder till papi och Mojsen. Tror de har druckit lite för de sade att den var så jävla fin och att jag är bäst. Massa pussar. 
Sånt säger/skriver de aldrig till mig. 

Dagens

Såhär kände jag för att gå klädd idag


Jättevit. Men det är okej. Jag har min llamatröja. Me love it. 

Dessutom har jag fortsatt på kapphängaren



Shopping

Idag beställde jag 3 nya böcker (ni får veta vilka det är när de kommer) 4 kg av whey-100 i olika smaker (vanilj, chocolate, rich double chocolate och chocolate-banana), bokade pappas kryssning till mig, Ammi, Anton och Fjulle inkl frukost samt förde över 10k till mitt sparkonto på Svea som har rätt bra sparränta. Typ 2,55%. Ska föra över typ 7000 av de till ett kapitalkonto som har 0,3% mer i ränta, men då är de låsta i ett år. 
Vill inte föra över allt ifall det händer något men ska börja spara undan pengar nu för framtiden. Typ köpa bostad eller bil eller så :)



Jag <3 träning

Precis klar med ett ryggpass med Johan. Det hjälpte mot mitt självförakt. 
Det kommer komma tillbaka snart men just nu flödar endorfinerna och allt känns inte jättejobbigt längre. 
Jag kommer nå mina resultat för det har jag grtt mig FAN på. Fast det tar tid. Så lång tid...

Stuvade makaroner med falukorv, snälla. JATACK!

Idag har jag en sån dag då jag är så jääävla sur, ledsen, besviken och bara likgiltig till min kropp och dess förändringar. 
Nu har jag lagt ner allt jag äger sen i juli förra året. Det är 9 månader med stenhård träning och diet. De sista 4 månaderna har det verkligen varit träning varje dag, minst 1 h. Många dagar 1 h styrka och 1,5 h promenad i rätt snabbt tempo. 
Jag har räknat kaloriintag, vägt mat och verkligen bara sett mat som bränsle till gymmet. Mycket proteiner, när jag bygger muskler är det mycket kolhydrater, målet innan träning ska vara mest energirikt så jag kan pressa. 
De sista 8 veckorna (utom påskhelgen) har jag legat på 1500kcal/dag. Ingenting i princip. Jag har hållit det väldigt bra dessutom. 
Vad har jag fått för allt detta kämpande? 1,5 kg muskelmassa och 4% i fettnedgång. Jippi-fucking-jay. 
Med tanke på hur mycket själ jag lägger ner i detta, hur all min vakna och lediga tid går åt till träning, hur jag lever och andas fitness, förtjänar inte jag mer? Vad fan är grejen? Jag känner mig fortfarande tjock, jag har fortfarade stor fettprocent om man ska jämföra tid och energi jag lägger ner. Förihelvete. Folk lägger ner typ 1/3 av det jag lägger ner i detta och de har kommit 3 gånger så långt. Så. Jävla. Sur! Är vetkligen ledaen över detta. 
Jag känner att om man lägger ner 1-2 h på stenhård träning om dagen så förtänar man att kunna äta typ stuvade makaroner och falukorv till lunch. Eller korvstroganoff. Eller lasagne. Eller vad fan du nu behagar! Inte sitta där med din jävla kycklig och isbergssallad vare jävla dag!
Denna helg har jag fan säkert gått upp 5 kg på 4 dagar för att jag ätit som normala människor gör! Jag hatar min kropp! Alltid måste jag jobba 3 gåger så hårt och det värsta är att det känns som att jag måste ligga på denna elit-jävla-nivå för att inte gå upp i vikt. Hur normalt är det egentligen?
En del avmig vill ju bara ge upp men jag kan inte ge upp för jag skulle hata mig själv 10 ggr mer när jag börjar gå upp i vikt. 
Och det som är sjuuukt tråkigt är ju att det inte är träningen jag vill ge upp. Jag vill fortfarande träna 1-2 h om dagen vare jävla dag, men jag vill kunna äta ett mål vad jag vill om dagen! Jag vill kunna äta en cupcake på helgen om jag ätit och tränat bra resten av veckan. Är det verkligen mycket begärt?

Denna vecka har jag legat på 1500kcal per dag. I tisdags sprang jag 7 km, gick åtminstone 7 km på det. Igår gick jag sammanlagt säkert i 2,5 h. Idag har jag gått sammanlagt 2 h, cyklar nu i 25 min innan 1 h styrkepass och imorgon har jag 1 h träning och ska köpa cykel i Årsta så ska cykla därifrån till Odenplan för att träna en timme och sedan cykla hem. På lördag ska jag springa iaf 7 km till och sen besöka gymmet för 1 h träning och på kvällen ska jag fanimig supa! Det är iaf planen men jag kommer inte dricka så mycket för kommer ha så dåligt självförtroende för jag känner mig fet och skabbig. 



Välkommen värme

Uppdatering efter löppasset igår. 
Känns rätt okej förutom att vaderna är lite korta. Glömde stretcha ut dem, vilket var dumt med tanke på hur jag tog i i uppförsbackarna. 
Hade en betygsättning vid typ 8.30-9 tiden ute på Ekerö så gick upp lite tidigare och promenerade till Ängbyplan. Sen är det ju en promenad från Ekerö Centrum till företaget också. 

Allt som allt har jag nog hunbit med minst 8 km idag. Det kommer väl vara den enda träningen jag får idag eftersom att jag har kvällskurs och idrottssalen är upptagen med ettor som tränar... Poopi



Fun story...

Laddade ner Fresh Prince of BelAir och började kolla. Så sjuukt roligt program! Skrattar som en dåre åt Will! 
Jag märkte dock något sinnesrubbat. I första avsnittet säger Viv åt Will att snurra runt så hon kan få titta hur mycket Will har växt. Han sträcker då upp armarna och snurrar. Sättet han gör detta på är identiskt med Antons gestikulationer när han sträcker upp armarna. Han har samma sätt att sträcka ut armarna på som när han vill krama mig. Det liksom spretar med fingrarna på något sätt haha blev heelt chockad. 
Sen i nästa avsnitt så ler Will på ett speciellt sätt där jag också såg Antons tillgjorda leende när han är glad men ska spela superglad. Annars är inte de två karaktärerna lika för fem öre! Inte alls. Inte ens lite. Men gestikulationer och vissa ansiktsuttryck, ja! (Och kanske inställningen att bara varasig själv oavsett vem som tycker man är udda)


Hittade förresten denna bild som gjorde mig glad. 

Awe yiss

Hade två betygsättningar så var hemma tidigt idag (ingen idé att åka tillbaka till jobbet på andra sidan stan när man är klar hyfsat sent iaf) så jag bestämde mig att springa Grimstaspåret. Skippade kickboxningen för axeln alltså. Den fuckar rejält. 
Gick iaf bra att springa. Laddade med ägg och kaviar, jordnötssmör och några russin innan varvet. Hade bra energi. Stannade inte och gick en enda gång, inte ens i uppförsbackarna (brukar gå i iaf 2 uppförsbackar och ta igen det på raksträckorna). Bestämde mig för att jag skulle orka spåret på under 29 min denna gång. Det såg ljust ut. Spurtade sista raksträckan som en dåre och.... Gick i mål på 29.03. 
Hatar när min kropp inte pallar det jag bestämt mig för så för att straffa den sprang jag röda spåret också på 2.3 km så allt som allt sprang jag ca 7 km och gick de 3 km fram och tillbaka mellan spåret och min lägenhet. Kändes bra fan. En medelhastighet på ca 6min/km. Helt okej tid i ett så backigt klimat och med tanke att jag bara 1 gång sprungit över 5 km förr. Jag ska nog börja göra det till en ny vana när jag kör Grimsta. Spurta av bara fan i gula för att förbättra tiden hela tiden och sen ta ett lugnare pass i röda, ev det gula igen i slutet av sommaren. Kändes bra iaf. 
(Mitt hemliga mål är att bli snabbare än Anton in his glory days och då sprang han gula på typ lite mer än 20 min. Det sjuka var att han körde alltid 2 varv på ca 45 min). 

Här är jag nästan hemma så hunnit piggna på mig lite

Välkommen mina rutiner

Nu är påsken och the binge eating slut. Rutiner på mat och träning är tillbaka. 
Har kickbox idag men en uppfuckad vänsteraxel. Ska spriga Grimstaspåret. Hinner kickbox ikväll iaf men jag tror jag ska ta ett längre varv i Grimsta och skita i kicken pga axeln. Någon nerv har hamnat i kläm. Armen domnar bort när jag rör den. 
Sikken jävla tur att det är så bea väder så jag kan springa :)



Easter Infection

Oj. Inte skrivit något på hela påsken men jag har tagit tillvara på varenda minut. 
Ammi kom hit i onsdags så onsdag, torsdag och fredag spenderades med systra mi. 
Fredag var invägning. Inte alls nöjd med mina resultat så jag fortsätter fram till juni. 

Utvärdering. Bra volym på axlar, bröst. Vill ha lite mer biceps och definition på armarna. 
Benen och rumpan är jag rätt nöjd med. 
Magen och lovehandles är mina stoopora problemområden. Behöver förlora många procent fett där. 
Ryggen behöver jag också förlora fett så definitionen kommer fram mer. 
Helt enkelt behövs inte så mycket mer volymbyggande, utan fettbränning. 
Men nu är det varmt ute så det betyder mer kondition. 
Ska köpa en cykel och börja cykla till och från jobbet också. Kondisen kirrad isåfall. 

Efter invägningen firade jag och Ammi med yakiniku, pizza och brownie från Sleven. Fucking feast!

Åkte in till stan för att fixa en tröja till mig, hem till papi och fixa sig innan jag åkte till Solna och mötte upp Anton. Första gången jag ser honom på 3 veckor. Vart en lång kram på stationen där vi inte ens kunde släppa varann för att pussas. Borrade verkligen in mig i honom. Fattade inte hur mycket jag saknat honom förrän vi träffades. Det blir nästan bara ord till slut. Man vet att man saknar en person men går det för lång tid slutar det ju att göra ont. Man bara vet att när man är med personen så känner man starkare än för någon annan och det håller en igång. 

Vi åkte iaf hem till Anton och jag började fixa lasagne, öppnade en öl (och ett glas rött). Sen kom gästerna. Natalie, Ammi, Nicke, Tom, Jonas, Moa. Det var amazing. Nicke fick sin första Rosa Pantern. Sen sin andra. Och tredje. Vi förändrade liv den kvällen ;)
Drog sedan vidare till Medusa en stund där Micke, Cappi, Martin och hans kompis kom också. 

I lördagsgick vi promenad till Vby för jag behövde handla en ny laddare till mobilen och Anton och Nicke skulle fixa Ticket biljetter. Vem såg jag som brummade förbi på sin mc om inte morsan. Tror inte hon såg mig. Eller reagerade på att det var jag dock. 
Vi fick skjuts hem och chillade hemma resten av kvällen. Kollade lite film och myste. 

Söndagen spelade vi frisbeegolf på Kärsön. Jag kastade sönder min axel (chocking) så gav upp. Var ändå inte med och tävlade. Tränade bara lite. 
Sedan åt vi på Brostugan. Varma mackor med salami och chevré. Fucking snap my neck vad gott det var!
När vi smält maten och skulle gå tillbaka till bilen kommer 2 pers på mc. Vem är ena personen? Min jävla morsa. 
Tittar på mcn, uttrycker det är min morsa, börjar springa mot bilen och typ öppna, öppna, öppna. 
Tror hon såg mig i bilen när vi körde förbi de sen. Stod liksom och gömde mig bakom bilen innan de öppnar. 
Fett löjligt men vill inte ha drama, vilket det skulle bli!

Åkte hem, tog det lugnt någon timme innan vi drog till Friends Arena och kollade matchen med Antons storebror. 
AIK förlorade. 
Meningen var att vi skulle på bio efter men ingen orkade. Änglar och demoner gick på tv. Jag somnade efter 5 min. Kl 21....

Idag har vi bara myst i soffan. Tog en timmes promenad runt sjön innan vi handlade middag och nu vid kvart över 7 åkte Anton tilbaka. 
Lika stor kram när han var på väg härifrån. Bara borra in sig och njuta av sista minuterna. 
Ses ju snart igen. På valborg. 1,5 veckor bara. 
Nu kör vi igen!



Loooooord of the Rings!

Testade min lotr klänning imorse för jag kände mig så smal.
Den är så snyyygg! Men jag har så svårt att ha på mig den utomhus för den ser så slampig ut.
Den åker söderut i bröstarean och norrut vid röven. Alltså, mycket urringning och väldigt kort kjol. NO!
 
But I want it... Hmm, någon gång kanske den känns passande.

To greet every new day like the first of spring

Nu går tiden så sjuuuukt långsamt!
Först längtar jag så jääävla mycket till imorn då min äslakde syster och allra bästa vän kommer till Stockholm!!!
Inte träffat ungen sen min födelsedag i FEBRUARI! På tok för längesen.
Saknar sönder mig.
 
Sen längtar jag till torsdag kväll då jag ska feasta nutella och pasta.
 
Jag längtar till fredag allra mest för då kommer Anton hem, det ska vara fest och jag kommer dricka mina första droppar alkohol på över en månad. (låter som en alkoholist men det ska faktiskt bli kul att kunna festa en gång igen).
 
Alltså, mitt hjärta brister snart över alla saker jag längtar efter och tiden går otroooligt långsamt just nu!
 
 
 

Jävla tömning!

Detta möttes jag av när jag kom till jobbet imorse!
På fredag.....
Dessutom var det fika vid 10 med massa bullar. Men helt ärligt så brukade jag bli sjukt mycket emr påverkad av detta förr! Nu är jag så jävla målinriktad och har inte ätit sötsaker på så länge att det värsta suget är borta. Det är liksom mest psykiskt nu. Typ på en fredag kväll hemma framför tvn så ska man få stoppa i sig något sött.
 
Annars går det väl rätt okej med tömningen. Har snart druckit 2 liter idag och hållt mig till matintaget.
Magen är typ svullen av all jävla vätska, går på toaletten heeela tiden (varför flyttar jag mig ens därifrån? Kan lika gärna sitta kvar och kissa samtidigt som jag dricker).
Känner mig svag och svimfärdig. Tror det är all vätska, för jag äter ju lika lite mat som jag gjort tidigare veckan. Dessutom mår jag illa från och till. Men jag tror det handlar om att kroppen måste vänja sig.

I could go on forever

 
 Det var soligt när jag vaknade så jag bestämde mig att idag är årets första klänningdag! 14 april.
Har saknat att ha klänning!
Hatade klänningar när jag var yngre. Tyckte de var så limiterade. Man kunde inte sitta som man ville, springa som man ville, hoppa, studsa, kasta sig etc. Allt som jag gör :P
För något år sen kom jag på att egentligen är klänningar faktiskt fantastiskt skönt! Speciellt under högsommaren när det är supervarmt ute. Och man känner sig feminim och vacker.
 
Har dessutom fått totaldille på denna låt emd Tracy Chapman! Helt fantastisk jävla artist, den där bruden!! Tröttnar inte på henne.
 
 
 
Ta er 3 minuter och tryck på play, luta er tillbaka, blunda och bara följ med i låten och låt den ta er vartsomhelst. Helt amazing!

Ojoj!



Bara armarna kvar! :)

Jävla tömning...

 
Alltså panik! Idag börjar tömningen inför fotograferingen på fredag.
Detta innebär att man ska dricka MASSA vätska och strypa kolhydrater samt salt helt!
 
Kolhydrater är inga problem. Det känns bra för jag har ju redan gått på LCHF i typ 2 veckor och att dricka 4 liter vätska per dag känns uppnåeligt. Räknade hur mycket jag drack när jag verkligen försökte och kom väl upp i typ 3 liter. Få in 1 liter till per dag kan jag göra. No probs.
Mitt problem är ju det där med inget salt. Kolla innehållsförteckningen på typ allt man köper. Lovar, det är salt i ALLT! Hur fan ska man äta om man inte får äta salt då? Sjuuukt...
 
Aja, det ska fan gå! Är målinriktad av bara fan! Det är bara fram till torsdag kväll och då ska jag feasta på pasta och nutella!!! Sen kommer Anton hem och jag kommer se assnygg ut så han ska fan veta hur lyckligt lottad han är som har en så perfekt tjej som jag vid sin sida (heh, heh)..
Och så är det fest på fredag och jag ska fan laga en feastmåltid till alla vänner! Vi snackar fan trerätters alltså! Det ska bli grymt!
 
Lade btw ut dessa bilder på en fitness/skämtsida på facebook. Det finns en sajt som heter Imgur där man lägger ut roliga bilder. Den sajten har en grupp på facebook för Imgur användare som är into training eller vill förlora vikt etc. Den är menad som motivation där man kan posta sina framgångar inom träning, få tips och råd hur man ska gå tillväga om man är ny inom träning etc etc. Jag lade iaf upp dessa 3 bilder för jag var så glad över att jag tyckte denna tröja satt så bra.
 
 Fick iaf sjukt mycket positiv feedback. Både från tjejor och killar. Några trodde att jag var modell, några trodde att det var material för någon modellsida som kallas Suicide Girls (Kollade upp det, en sida för tatuerade tjejor, oftast väldigt lättklätt) och 2 killar försökte övertala mig om att jag måste skicka in en ansökan till den där sidan. 
Jag sade att det verkade vara mest för utvikning av sina kroppar och jag vill inte att det finns bilder på mig i underkläder över hela nätet. Jag jobbar liksom som lärare för gymnasieelever. Tänk om de skulle hitta bilderna? Dessutom är jag lite av den synen nuförtiden att man inte behöver visa mycket hud för att vara sexig. 
Men kul att man får så mycket uppskattning tycker jag. Ibland behövs det. Och folk som säger att de inte vill ha uppmärksamhet ljuger! Jag känner iaf att jag har jobbat stenhårt för att få mina resultat och det är skönt att det finns något forum med människor från hela världen som också förstår hur mycket jobb man lägger ner.

TGIF my arse



Första fredagen på typ 2 år som jag spenderar ensam hemma. My looord det är tråkigt! Jag är så dåligt på att vara ensam. Trivs inte alls i mitt eget sällskap.
 
Aja, denna dag har jag jobbat på som vanligt. Hotade två av mina mest stökiga elever med att avslöja nästa karaktärs död i Game of Thrones serien OCH DET FUNGERADE! De började jobba! Heelt fantastiskt. Haha
Dessutom fick jag massa komplimanger från en annan elev som tyckte att jag hade åstadkommit så mycket även fast jag var så ung och han tyckte det var imponerande. Dessutom sade han att jag var en bra lärare och att jag var väldigt rättvis. Det värmde!
 
Efter jobbet hade jag och Johan ett pass på gymmet. Det började med frivändningar, frontsquats och militärpress i en typ av kombo, följdes av Tabata högintensivt med Biggest Loser repet och utfallshopp och sedan repet och frontsquats med kettlebell. Efter det fick jag gå 100 meter utfallssteg, springa 100 meter, 50 meter utfallssteg och springa 100 meter.
Avslutade passet med benpress 4x12 med ökande vikter hela tiden. Sista 2 seten var med 100 kg. Gjorde 10 på första av det setet och 15 det sista. Jag var död! Och jag hade tänkt springa Gula Spåret imorn. Det kan ju jag glöööömma!
 
Så vad har jag då sysselsatt mig med ikväll? jag har stickat lite, kollat om Jersey Shore, de första avsnitten, ätit, chatat med folk. Typ så.. Tänkt massa as usual. Snart är jag redo fr sängen alltså. Såååå trött!

Jobbar bäst när man är förbannad

Har ju varit förbannad hela veckan för att vågen hemma visat att jag legat på 70 kg på morgonen när jag vägde in mig på 68,5 kg i helgen och verkligen tryckt ner mig för att andra kan få så bra resultat utan att lägga ner hälften av tiden jag lägger ner på träning och kost. Varför går jag inte ner i vikt när jag tränar stenhårt 1 h varje dag i veckan och följer slaviskt en kost som består av fett och protein med ett kaloriintag på max 1500 kcal? Why I ask you?!
Den ilskan har resulterat i att jag totalpiskat mig på gymmet och kört hårdare än någonsin. Kör tills jag skriker av smärta. Igår körde jag axlar/triceps som en dåre och idag var det högintensivt och sedan rygg. Johan gav mig beröm över hur hårt jag köttade på högintensiva och att jag hade bra tempo. Den glöden kom just från att jag var så förbannad på min egen kropp. 
Efter det ville Johan att jag skulle väga mig på hans våg istället för han litade inte på min våg (smart val eftersom den kostade typp 200 spänn på Claes Olson). Visade sig att sen senast jag vägde mig på gymet för 10 dagar sedan har jag ändå gått ner 0.8 kg och förlorat typ 2% till i fett så ligger på 22.5% nu, vilket är 0.5% ifrån mitt mål (ville ligga nellan 22-20%). Det målet har ju nu ändrats till mellan 18-20% kan jag säga. Lär inte vara nöjd om 0.5%. 
Det lugnade iaf ner mig rätt rejält. Känns som att det händer NÅGOT iaf, men ändå på tok för lite för allt jag lägger ner. 
Men sen vet jag att mitt humör påverkas av massa annat också. 

Dessutom kom vi på när jag körde latsdrag varför jag har så svårt att lära mig chins. Jag drar inte vikten rätt ner utan vinklar fram armbågarna lite, för gör jag inte det fastnar vänster axel och om jag fortsätter dra hoppar axelkulan ur led. Det gjorde den när jag körde latsdrag idag. Men det är när jag kör väldigt tungtså vi började koncentrera oss på att bygga upp muskulaturen där så det stabiliserar axeln. Det kommer nog fungera med tanke på att innan jag började träna så hade jag MYCKET mer problem med att axeln hoppade ur led och det är värst när jag tycker att det blir för tung belastning eller om jag är trött och utför övningen fel. 
Kul att man kom på det lite sådär 9 mån efter att man började träna med Johan....



En till utläst



Läste ut en till bok nu som jag fick av Paouee i födelsedagspresent. Vår lilla hemlighet handlar om en tjej som heter Antoinette som blev förgripen av sin far från det att hon var 6 år till att hon var 14, blev gravid och fick göra abort i 1950-talets Nordirland. Att göra abort i Irland är ju en rätt stor synd och hon dog nästan som följd av det.
Hennes mor visste ju såklart om detta, men gjorde ingenting åt det för hon var så kär i sin karl... Idiot.
 
Jag tyckte innehållet i boken var bra. Det väckte mycket känslor och hur fan folk kunde bete sig! När hon kom ut med att hennes far gjort henne gravid och förgripit sig på henne i 7 år fick hon skulden av ALLA! No fucking joke! De sade att eftersom hon inte sagt något tidigare måste hon ha velat att det skulle ha hänt. "Du kan ju inte blivit tvingad varje gång". What? Var verkligen folk så jävla korkade för 60 år sedan? Helt seriöst? Och det var ju inte bara en person som reagerade på det sättet i boken, utan läkare, lärare och rektorer på skolan, hennes klasskompisars föräldrar, hennes arbetsgivare. ALLA! Och hennes mor var offret för detta i allas ögon. Helt jävla rubbat!
 
Det negativa tyckte jag var hennes sätt att skriva på. Jävligt pretantiöst. Hon pratar om sig själv i vuxen ålder som en flicka som heter Toni och hennes barndoms jag var Antoinette. Så det var lite irriterande.
 
3/5. Klart läsvärda 150 sidor ändå, fast jag tror att hade det varit en annan författare som skrivit hennes historia hade det blivit bättre ;)
 

Project in the making



Har påbörjat ett nytt projekt. Jag vill ju bli av med hatthängaren i min hall där vi hänger alla jackor. Tycker den tar för stor plats. Så nu ska jag göra en kapphängare med ett inbyggt hyllplan som ska hängas upp på väggen istället. Mer rum, snyggare möbler och dessutom väldigt unikt.
Kommer bli spännande att se hur det blir!

I clean!

Egentligen var det kickboxning idag me jag skippade den. Har varit så sjukt trött på senaste att jag bara inte kunde förmå mig att gå. Hatar att komma hem innan träning efter jobbet. Jag bärjar koppla av och göramig redo för läggdags så fort jag kommer hem för jag kommer ju hem så sent annars. Så sjukt omotiverande att försöka ta sig till kickboxningen. Fastän jag i bakhuvudet vet hur roligt det är när jag väl är där. 
Kommer nog inte fortsätta nästa termin. Jag kör hellre på gymmet där jag själv kan bestämma när jag ska träna och vill jag gå pass så kan jag göra det på Hötorget eller i Kista. 

Menmen, bara för att jag inte gick på kickboxningen betyder ju inte det att jag låg på latsidan. Har ju planerat att rensa ur mina garderober i typ 1 månad men jag hittar inte orken eller lusten på helgerna. Blir liksom deprimerad av att tänka på det för det betyder att jag inte kan umgås med mina vänner i någon timme (jättelöjligt, jag vet). Men det gjorde jag nu iaf. 3 stora pappåsar med kläder ska jag slänga. Galet! Rensade verkligen allt som var skitgammalt (från högstadiet typ) och sådant jag typ aldrig använt av en eller annan anledning. Förut har har ju sparat kläder för jag tänker "amen när jag gått ner i vikt eller om ett halvår och jag fortsätter i den här takten med träningen kommer den där sitta skitbra!". Nu tänkte jag istället "när den dagen kommer får jag väl köpa nya kläder då för jag orkar inte ha massa tänk om i garderoben". Skönt att bli av med så mycket. Och skönt att man hittade massa saker man trodde var borta. Haha!



Konsekvenstänkande noll

Jag tycker aldrig att man ska diagnostisera någon som inte lider av problemen. Vet ju t.ex att folk med ADHD är jätteglada över diagnosen och har fått mycket hjälp av den med medicinering, terapi eller bara vetskapen att man inte är dum i huvudet. Jag vet också många som har diagnosen och skyller alla sina misstag på den. 
På min arbetsklass skojar alltid mina närmsta kollegor att jag måste ha någon lätt form av ADHD för min dåliga koncentration, min höga energi som jag måste få utlopp för på gymmet eller att jag hela tiden håller på med händerna etc. 
Jag vill inte säga att jag har ADHD. Det tror jag inte och har jag det är det inte tillräckligt illa för att jag inte ska klara av min vardag. Min pappa berättade dock att jag blev testad för ADHD/ADD när jag var väldigt deprimerad som ungdom och jag var ett gränsfall. Dessutom lider ju morsan av ADHD och sånt går i familjen har jag hört. 
Jag vet att jag inte har någon balans när det gäller min energi. Antingen är jag duracellkaninen som i princip skakar av energi eller så är jag helt sänkt och ill bara sova. Det har ju blivit mycket bättre i.o.m all min träning. Håller mig mer balanserad och jag sover bättre på nätterna. 

Jag har själv kommit på att jag har/har haft extremt dåligt konsekventtänkande. Jag gör saker på impuls som känns roligt för stunden men som jag egentligen inte alltid vill göra. I längden liksom. Har haft jätteproblem med den grejen i min uppväxt och har gjort om samma misstag flera gånger och anklagat mig själv för att jag aldrig lär mig. Det blir tusen gånger värre när jag är full. Nu dricker jag inte så mycket och när jag dricker blir jag sällan så jättefull så det har ju också hjälpt mot den grejen. Dessutom är jag en gladare perso och har börjat inse mer och mer att jag kanske inte är värd all skit jag utsätter mig förr. Förut var det ju den där onda cirkeln att jag mådde dåligt över misstag jag gjort, tyckte inte jag förtjänade något bra och eftersom jag inte förtjänade något bra tog jag avstånd till det och begick ännu fler misstag. 
Nu är jag på den nivån då jag kan titta tillbaka på misstag, tycka att jag var riktigt dum i huvudet och ibland elak men att det är en upplevelse och att jag förtjänar bättre än att trycka ner mig själv. Om jag försöker vara mitt bästa kan jag vara en lika bra person som vem som helst där ute och alltså förtjäna att få det jag strävar efter. 
Positivt tankesätt gör en till en lyckligare människa. Lycka är en inställning, inte händelser. 

Nu måste jag ju säga att jag tror varken jag eller mina kollegor är väldigt pålästa om ADHD och jag snackar säkert goja i det mesta, men detta är typ den informationen jag fått tag på och som jag har fått sagt till mig. 

Min poäng är iaf att jag tror alla människor har någon form av diagnos om man vill se det så också men om det inte ställer till med problem så ska man inte atälla diagnoser eller leta efter dem. Se dem istället som karaktärsdrag. 
Jag har alla dessa "karaktärsdrag" som påminner om en människa med ADHD, men jag tycker aldrig att det varit ett problem. Okej, jag har många projekt igång, svårt att avsluta den, måste konstant hålla på med händerna, kräver mycket rörelse, kan inte lyssna när folk pratar för länge, blir lätt uttråkad ochmåste ha människor runt omkring mig nästan jämnt, obalanserad i energin, dålig på att alltid se konsekvenser, speciellt när jag blir på ett impulsivt humör eller blir intvingad i situationer då jag måste agera impulsivt, tusen tankar i skallen samtidigt etcetc. Listan är lång men alla dessa saker är ju saker som gör mig till den jag är och jag har lärt mig hantera det och göra det bästa av det. Istället är jag driven, kan få saker gjorda m.m. 



GoT Monday

Måndagen är över, vilket är amazeballz. En dag närmare en helg utan planer...
Igår kom första avanittet ur säsong 4 av Game of Thrones ut. En serie avslutad, en annan påbörjad. Hehe. Shit is about to blow alltså...

Anton ringde också när jag satt och käkade middag. Så vi pratade i typ en halvtimme om allt som hänt honom och allt som hänt mig. Berättade min mya jeans historia och att jag gått ner en storlek bl.a. Nu ska han förmodligen inte tälta på resten av veckan så han han höra av sig lite mer. Prata 2 ggr på typ 5 dagar är jävligt tufft att hantera. Speciellt när ma vill plocka upp telefonen för allt som händer och berätta det som man brukar göra. 

Morsan hörde antagligen av sig till Ammi och sade hur mycket hon saknade oss. Aldrig varit så glad över att ha en smartphone där man ka blocka nummer. All likgiltighet jag alltid känt för henne har övergått i typ 12 års ilska för att hon tycker allt är mitt och Ammis fel. Hade jag fått messet hade jag ringt upp och startat väääärldens bråk. Tur i oturen ;)


Vill hadenna kopp!

Dude, I totally miss you

Helgerna är rätt jobbiga när Anton är iväg och jag inte ens kan nå honom för ett kort sms på telefonen. Inget livstecken alls liksom. Jag är van att få spendera fulla helger med honom och så fort något har hänt i mitt liv så är han den första jag hör av mig till för att berätta men inte nu. För han gör massa annat. Jag är verkligen jätteglad att han äntligen gör något med sitt liv och jag bet hur mycket han trivs däruppe trots att han också saknar mig, men typ som under helgerna är saknaden extra stor. Jag håller mig sysselsatt hela tiden me jag vill ju egentligen bara ligga på hans soffa och kolla tv med honom så det är lite jobbigt. Hoppas att han ringer imorn iaf. 

Det var verkligen skitmysigt hemma hos Nicke igår. Fick berätta hela min och Antons historia som ingen av dem riktigt har hört och jag fick äntligen reda på vad Simon sade till Anton den där kvällen då allt satte fart. 
Jag och Anton hade redan haft ihop det och allt var väldigt nytt. Vi hade inte alls snackat om vad vi var eller vad vi tyckte om varandra. 
Vi var på krogen och det kom fram två tjejer som Anton började prata med, vilket är helt okej om jag inte hade blivit så chockad för jag har aldrig sett honom prata med andra brudar på krogen. Han brukar vara väldigt ointresserad. Så jag gick därifrån och gick på toa eller något. Ville bara komma bort ett tag. 
När jag kom tillbaka tog Simon mig åt sidan och frågade om jag tyckte om Anton, till vilket jag svarade att jag gjorde. Han sade då att han visste att Anton tyckte om mig också men att jag måste prata med honom för att han är för dum för att fatta. 
Jag tyckte inte det var rätt forum att ta upp det på krogen när han var upptagen med några andra tjejor så jag gick till baren och köpte en till öl.
När jag kom tillbaka hade Anton hoppat upp, tog tag i mig och sade att vi skulle ut och snacka. På den vägen var det om hur vi blev på G. Det jag igår fick reda på att Simon sagt till Anton som satte eld i brallan på honom var att han sade att om Anton tyckte om mig behövde han berätta det för mig nu innan det var försent för att jag tyckte om honom men kände mig för osäker på vad han kände. 
Så jävla underbar kille! Har fan Simon att tacka till mycket!

Dessutom berättade Niclas att det är väldigt stort för Anton att presentera någon för sin familj och han trodde att jag var bra för Anton. Gjorde mig superlycklig. Han trodde även att det var väldigt bra för oss att vi tog det så lågsamt och att Anton alltid varit dålig på att prata känslor och antagligen var det anledningen till att det tagit slut med andra tjejor förr. Så jag ska nog vara jävligt tacksam att han faktiskt kan säga att han saknar mig och att han en gång sade att han tyckte om mig med :p hehe. 

För mig var det iaf en kväll som jag verkligen behövde för att dämpa lite av min oro och det känns väldigt skönt att veta att om jag blir orolig igen så kan jag prata med både Simon och Niclas. Är det någon so känner Anton är det ju Niclas iaf!

Det negativa var ju bara hur otroligt mycket mer jag började sakna honom. Blubb


Proud of me!

Idag var verkligen ingen dag som jag hade lust att träna på. Så. Jävla. Trött!
Vaknade vid typ 10 och då ville Anna att vi skulle till Ikea pronto! Jaha, kan du ta med frukost till mig? Hon fick fixa kvarg med fun light och kokos som jag käkade i bilen. 
Jag ville typ inte ha något spec på Ilea men köpte ändå en vas, roligt färgade shotglas, lakan och en tavla jag spanat in i typ 1 år! Fiiiin!
Sen var det veckohandling på schemat. 
Väl hemma lagade jag mat, diskade, åt och kollade klart på Wolf of Wall Street. Älskar den filmen!
Stickade vidare på tröjan också så såhär ser de ut nu:


Ena axeln kvar och sen fästa ihop det och sy halsen. 

Nu till rubriken då. Ingen lust alls att träna! Men tvingade dit mig iaf och körde kettlebell passet istället för det högintensiva vi har på schemat. Tycker det är viktigare att träningen är rolig än att göra precis som Johan vill. 
Körde på bra och efteråt får man den där stolta känslan att man presterat precis vad man skulle göra fast man inte hade ork. No feeling like it!

Oväntat fullspäckad dag!

Ojoj idag hände mycket oberäknat. 
Började med att jag vaknade hos Jonina vid halv 8, tryckte i mig kvarg med kokos och drog till gymmet för ett tungt bröst/triceps pass. 
Skyndade sedan till coop och handlade lite lunch, grillad kyckling och pesto, käkade lite snabbt och drog till Antons fars vernissage där jag träffade Antons far, hans flickvän, Antons mamma och Niclas. Jättetrevligt tycker jag!
Fick sedan skjuts hem av Niclas. 
Väl hemma chillade jag en timme och stickade lite på tröjan. 
Tim hörde av sig så jag åkte in till stan för att träffa honom och då skulle jag köpa jeans äntligen hade jag bestämt mig för!
Gick in på Carlings och frågade en tjej som jobbade där om hjälp. Jag måste säga att jag inte fattade hur kräsen jag var när det gällde jeans. Först ville jag ha stuprör, tajta, i en ljus, sliten jeansfärg som inte får vara för höga eller låga i midjan. Fick ett par jeans och de var typ bootcut. inte alls tajta vid vaderna... NEJTACK! Sedan fick jag ett par andra jeans där röven helt försvann. Hon som jobbade sade att jeanse skulle töja ut sig över röven, men ska jag köpa jeans för 1400 kr ska de fanimig vara perfekta från början! Så till slut fick jag testa mina Tiger of Sweden som jag har hemma och var typ rätt klar med att jag gillade från början. 
De satt som guld fastän de hon räckte mig såg extremt små ut!

När jag kom hem märkte jag att de är e storlek mindre än mina andra Tiger of Sweden jeans! Yey!

Satt och stickade lite till och sen hörde jag av mig till Niclas och Simon. Hamnade hemma hos Nicke. 
Vi har suttit och lyssnat på musik/snackat och jag har lagat massa mat. Chiliconcarne. 
Lär ju slagga på soffan här och få skjuts hem imorgon. That sounds purrfect!



Knitting process

Tänkte hålla eru nderrättade om hur det går för mig och min stickning för jag vet att ni är intresserade ;) typ. Lite. Kanske. Ibland. 

Men jag har iaf kommit till där armarna ska vara, delat upp arbetet till höger framsida, vänster framsida och ryggen, jag har minskat för hålen till armarna och snart ska jag maska av för halsen och sticka axlarna på ryggdelen. Efter att jag maskat av och är klar med axlarna ska jag göra i princip samma sak på höger- och vänster framsida, sedan sy ihop axlarna och på med knappar, sticka halslinningen och sen har jag västen klar! Då ska jag ge mig på armarna ;)

Planer för kvällen är att nu ska jag chilla typ 3 timmar innan jag drar till gymmet och kör bröst/triceps. Efter det ska jag till Alvik och spendera kvällen med Jonina. KAAAAN hända att jag tar med mig stickningen om vi ska kolla film så jag kan göra något med händerna. 



Still going down!

68,6 kg stod vågen på imorse. Ett halvt kilo på 2 dagar. Går åt rätt håll iaf!
Dessutom har jag inte fuskat en enda gång sen den nya fasen. Proooud of mee!

Jordnötssmör <3

Min bur jordnötssmör tog slut idag :( tur att jag köpte en ny igår! :D



Batshit crazy

Det kaaan ha hänt att jag gått och blivit galen.
Började ju sticka en tröja i tisdags kväll. Mitt mål är att haden klar till midsommar. Den ska vara midjekort så i princip gå över brösten och långärmad så jag kan ha klänningar under. 
Imorgon ska jag börjar sticka för vart armarna ska vara så har stickat typ 15 cm på 2 dagar. 2 garnnystan har jag använt klart!
Tror att det kommer bli en liten paus från stickandet imorgon under dagen för jag ska förbi Ljungqvist och ställa lite frågor så att jag inte gör fel. Men kommer försöka själv en stund iaf :)

Det är verkligen skitkul! Jag går helt i i nya projekt. Är väldigt spontan när jag kommer på olika projekt och går in med alla mina krafter i dem. Finns inget annat i min värld ungefär. 


Det rosa ska inte vara där men jag har satt dit den för att lätt kunna se vad som är ryggen och vad som är vänster- resp höger framsida. Blir rätt snyggt för någon som aldrig stickat mönster eller efter beskrivning, va? ;) kommer lätt bli en sysselsättning jag håller på med oftare. Inte enda tröjan jag kommer sticka så att säga. Jippi!

Legday

Imorse var det legday på gymmet. Ohyeah! Benen brändes rätt rejält efter but the lord knows it was good!

Har dessutom haft svetskurs ikväll så jobbade till typ 20 i 9...
Trött som en gnu är man. 

Kan även tillägga att jag smsade lite med Anton igår som har fått köra massa närstrid och fys så han var helt slut. De hade blockat sparkar med benen igår och då tar man i proncip emot sparken med smalbenet så han sade att det var nära gråt igår. Fnissade sådär elakt som bara går när det är riktig skadeglädje. 
Nu skulle han till skjutbanan och tälta där i 2 dagar så kommer inte få höra från honom förrän på fredag. Hoppas jag iaf. Att vi får prata på fredag. 
Skrev även till honom att han måste bli bättre på att spontant säga att han saknar och tycker om mig för även om jag är en väldigt logisk tjej som vet att han aldrig skulle vara med mig om det inte var något han ville så kan jag ändå bli orolig ibland utan anledning och då är det skönt att ha de orden att luta sig på. 
Ha svarade att jag inte skulle vara orolig och att han saknar mig och tänker på mig varje dag. 
Jag svarade att det är skönt att höra det och önskar ändå att det någon gång kan få komma lite spontant och inte bara som svar när jag säger det till honom. 

Jag somnade dock direkt efter jag skrivit det första till honom så det sista svarade jag imorse så jag tvivlar att han ens hunnit se det. Har han det så har han ändå inte haft tid att svara. 
Det är dock inte det som är poängen. Poängen är att han nu vet hur jag känner och vet vad jag vill ha av honom and that was all I wanted.




Nytt projekt

Alltså, jag har helt gått ner mig i ett nytt projekt jag startade igår eftermiddag. 
Jag har nämligen hittat ett mönster och börjat sticka en kofta!
Den blir vit och kommer vara långärmad och gå till midjehöjd. Mitt mål är att ha den till klänningar och dylikt i sommar. Om jag har tur är den klar till midsommar, vilket skulle vara perfekt. 
Köpte 2 nystan igår och det ena är redan slut. Har kanske kommit 8 cm på fram och bakstycket eller livet som man kanske säger också. Den är uppdelad att manstckar en bit för kroppen och sen 2 armar till. Jag började med delen för kroppen. 
Är spänd på att se slutresultatet faktiskt!



OhmajGoood FETT!!

Wow, jag älskar verkligen den här nya fasen i dieten! Massa fett alltså!!
Vet inte hur länge jag skulle palla gå på detta i längden, men det var så jävla skönt med ett ombyte i kosten alltså! Slut på idéer när det gäller mat och man har tröttnat på allt man brukar äta. Jag tycker ju det är jättegott med sallader och man kan göra så mycket med olika typer av sallader också. Ex idag blir det kyckling och chevrésallad till lunch igen och till middag blir det räkor, ägg, ost och caesardressing.
 
Om ni bara visste hur mycket fett det är i röror och såser egentligen. Det är svårt att hitta goda och krämiga såser som är fettsnåla. Riktigt svårt.
Och har saknat att kunna äta kokos i mängder. Nu är ju mitt mellis inte lättkvarg med funlight och sötningsmedel bara, utan jag blandar i 15 g riven kokos i det och kokossmaken dominerar för en gångs skull så det smakar verkligen kokos, vilket är en av de bästa smakerna som finns!
Jag riktigt njuter. Och dessutom håller jag mig mätt också.
 
Har precisw beställt in material från Söderströms så nu kan jag börja göra lite egna projekt också from time to time. Ska lägga ut lite bilder och kolla om någon är intresserad av något, men alltid kul att tillverkna egna födelsedagspresenter till folk.
Tror jag ska tillverka något eget häftigt till papi och till Antons mamma som båda fyller jämnt i år. Som hantverkare tycker jag att det är mycket roligare att få handtillverkade saker och inte massproducerat. Lite kärlek och historia bakom produkterna som inte involverar underbetalda 7-åringar i Afrika typ...
 
Så jag ska iaf tillverka ett nattduksbord/mindre soffbord, en ljusram att hänga på väggen och en hylla. Kanske att jag gör en serie med ljusstakar också. Materialet kommer nästa vecka, förhoppningsvis på tisdag, vilket betyder att A, jag kan ha något eget att pyssla med under svetskurserna på onsdag kvällar och B, jag kan ha något att pyssla med under påsklovet. Jippi!!
 

goaldigger.blogg.se

Mitt liv kort och gott. Allt om träning, kost, mitt jobb, tips och tricks etcetc.

RSS 2.0